Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολύ καλό, απλώς θα το παίρνεις 4+ ώρες πρίν για βέλτιστο αποτέλεσμα
Αργει να δράσει
Μετα τισ 4 ώρες όμως δίνει ρέστα
ΠοιοΚαι νηστικός
Τεστοστερόνη κάνει να παίρνουμε;
Μιλούσα με έναν τύπο χτες, αυτός ηλικία στα 57 και μου είπε ότι μετά τα 40-45 που η πούτσα αρχίζει να μαλακώνει ακόμα και στη διάρκεια του σεξ, ότι βοηθάει αν ξεκινήσουμε να παίρνουμε μικρές ποσότητες.
Έχει κανείς προσωπική εμπιρεία;
μπορουσες απλα να πεις οτι δε κανει να παιρνουμε τυπε!!! δεν ειναι εδω το ιατροπιντιαΜπορεις αλλα δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται.
Αρχικα πρεπει να παρεις ενεσιμη μορφη. Μετα, πρεπει να τρυπιεσαι καθε δευτερη μερα γιατι ετσι δεν εχεις μεγαλες διακυμανσεις και μιμεισαι καλυτερα την φυσικη παραγωγη (καθε μερα δλδ), αυτο κραταει τα οιστρογονα, τον αιματοκριτη, την αρτηριακη πιεση κτλ οσο πιο νορμαλ γινεται και αρα δεν εχεις αρνητικα συμπτωματα. Και παλι ομως μπορεις να εχεις, απο απνοια μεχρι γαμησετα. Ενεση με λεπτη, ινσουλινης. Αυτο τωραθα πρεπει να το κανεις ευ ορου ζωης. Αν δεν παιρνεις και HCG, μπορει να στα σκασει ετσι η γιουβετσι. Δηλαδη, επειδη η υποφυση κλεινει, κλεινει και η παραγωγη αλλων ορμονων DHEA κλπ που ειναι πολυ σημαντικες (παραγονται ακομα μεν αλλα αλλου στο σωμα). Οι ορχεις θα μικρυνουν αλλα τεσπα αυτο λες παει στο διαολο. Στη λιμπιντο εφοσον τα οιστρογονα ειναι σε νορμαλ επιπεδα και υπαρχει ισορροπια με τις υπολοιπες ορμονες, θα εχεις. Αλλα δεν λειτουργει ως καυλωτικο, αν αυτο ρωτας. Μπορεις να ψαξεις την μεθοδο Angion που βελτιωνει την αιματωση και το παχος των φλεβων μεσω απλου μασαζ. Απο κει και περα ειναι εγκεφαλικο το πραγμα, βοηθανε και τα penis pumps αλλα με τεραστια προσοχη.
μπορουσες απλα να πεις οτι δε κανει να παιρνουμε τυπε!!! δεν ειναι εδω το ιατροπιντια
έχεις απόλυτο δίκιο !! Παλιά έπινα ένα ρόφημα στο γυμναστήριο όπου είχε λ άργιλινη ,κρετινη και ταύρινη !! Μειλαμε η πουτσα κάγκελο κάθε μέρα !!!και ειδικά αν είχα και χημεία με την γκομενα !! Εκεί η πουτσα γινόταν πύραυλος κανονικός
Λοιπόν αγοράστηκε ο πολτός Ελοβαρη. Υποτιθεται φυσικός.
Ξεκινάω αύριο με την δοσολογία που λέει.
Πρωί νηστικός, πριν πρωινο, κάτω απο την γλωσσα.
ξερει κανεις αν βοηθαει το οτριβιν?? αυτο που ειναι γαι το κρυωμα
Τύπε εγώ με το Ρονάλ έχω καλύτερο αποτέλεσμαΡιχνεις otrivin στο πουλι;
Τύπε εγώ με το Ρονάλ έχω καλύτερο αποτέλεσμα
Α ώστε έβγαλε και spray για τη μύτη το Vicks!Θα το έχω υπόψιν.Εγώ απλά συνέχισα το τρολάρισμα του τύπου.Ας αφήσουμε τα χημικά για τα γεράματα.Εγώ δεν έχω θέμα με τη στύση,αλλά οι ασκήσεις Angion που είδα στο YouTube φαίνονται ενδιαφέρουσες και απλέςΕγω αποσυμφορητικο μυτης εχω αυτο
![]()
Vicks Sinex Soother, Διάλυμα ρινικού εκνεφώματος, χρησιμοποιείται για την τοπική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησ - Online Pharmacy Ofarmakopoiosmou.gr
Vicks Sinex Soother, Διάλυμα ρινικού εκνεφώματος, χρησιμοποιείται για την τοπική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησwww.ofarmakopoiosmou.gr
Με τη στυση ομως, εχει να κανει καθολου;
νομιζω ο πατσας κανει δουλειαΤροφές για μεγάλωμα του πουλιού, υπάρχουν;
Καναβουρι δωστουΤροφές για μεγάλωμα του πουλιού, υπάρχουν;