giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό τι λέει ρε παιδιά;
Μου ζήτησε 50 για φουλ κ κλρκι.. ύποπτο
Κάτι δεν μου αρέσειαν δεν κανω λαθος,κρινωντας απο το ονομα ειναι καποια που στο μαμπα εχε αναφερθει ως πρεζακι..
Η σελιδααν δεν κανω λαθος,κρινωντας απο το ονομα ειναι καποια που στο μαμπα εχε αναφερθει ως πρεζακι..
Έχει συναντήσει κάποιος συναγωνιστής την κυρια?
ναι το σχολιο ειναι δικο μου,αλλα η αναφορα για --δικο σου ονειρο--ειναι παλιοτερη αρκετα,οπως και να εχει δεν ξερω αν ειναι το ιδιο προφιλ..αυτο ηταν ενα απο τα παλια,ειχε αρκετα..Η σελιδα
Το παρακατω σχολιο ειναι δικο σου:
αν ειναι η ιδια σε ολα τα παραπανω δεν ειναι σε καμια απο αυτες τις φωτο ...
ξερουμε κατι για το παρακατω τεμαχιο?
μαλλον ειναι αυτη με το αλλο προφιλ,δικο σου ονειρο..αν ειναι αυτη,ειναι ξεπετα,αλκοολικη,πρεζακι...
προσπαθουσε να με πεισει καποτε να της βαλω τα εισητηρια να ερθει ελλαδα, καπου εχω γυμνες της φωτο ...Έχει κανένας ιδέα αν η Albina Zura (προφίλ facebook) ηλικία περίπου 30 από Μινσκ που ήταν Αθήνα εν ετη 2014/2015 ίσως και 2016 έμενε Βούλα ξενοδοχεία κτλ ασχολείται ακόμη με το άθλημα και κυρίως αν είναι Αθήνα; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της από Facebook αλλά δεν βλέπει τα μυνήματα μου. Μάλλον θα έκανε πραγματικότητα το όνειρο της που μου έλεγε κάποτε. Να βρει κάποιον μαλακα Έλληνα με λεφτά να την παντρευτεί να ζήσει Αθήνα που της αρέσει.
Με προλαβες πριν κανονισω μαζι της.Η πισω φωτο που εστειλε δειχνει καλη , απο μπροστα δεν ξερω , αλλα αν ειναι αβυζη τοτε θα προσπερασω (συν τα αλλα που εγραψες).Κοστος ειχαμε πει στα 70 για 1 ωραΗ σελιδα:
Το σχολιο:
Δεν αξίζει με τίποτα τα 80 που ζητάει. Είναι για 50 αρικο. Αδύνατη με χαλαρό σώμα, μικρό, πλάκα σχεδόν, βυζί. Συνάντηση μαζί της πριν λίγες ημέρες και δεν πρόκειται να την ξανατιμήσω. υπηρεσίες στο μέσο όρο, πίπα ακα, δίνει φιλιά, δεν σου βγάζει pse. Γενικά μία συνάντηση της σειράς...
150/h σε χοτελ αριστον.χωρις αναλ.
αν εχει καποιος δοκιμασει ενημερωνει
η κυρια αξιζει? μου ζητησε 100 ολα με προφυλαξη.
Δεν φαίνεται να τα αξίζει τα 150 από φωτογραφίες. Από μαμπα προσπάθησε να το κλείσεις στα 100.
οχι δεν μ εστειλε. μου ειπε πως ειναι αυτη με το κιτρινο φορεμα. της ειπα να στειλει αλλη αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.Σου έχει στείλει φώτο?
δεν μου εχει απαντησει ακομα. με παζαρι ισως κατεβαινει. πολυ πιθανο να ειναι και καποια κοπελα του glamour για να κανει ραντεβου στο αριστον.Και εμένα από mamba 150 ζήτησε