- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων. Τόσο απλά...τα υπόλοιπα τα προσπερνώ.
Διέγραψες αλλά που δεν ήταν σχετικά με το τηλέφωνο. Προσπέρασε ότι θες. Στα παπάρια μας.Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων. Τόσο απλά...τα υπόλοιπα τα προσπερνώ.
Η Αγγελικη ποια είναι?Τις άλλες τις γνωρίζω δώσε κάποιες πληροφορίες.Εγώ από μαμπα συστήνω ανεπιφύλακτα Βαλεριανα, Σβετλανα και Αγγελική από γνωστή ομάδα. Είχε δίκιο ο TASSOS Karipidis
Τι λες τώρα;;..απίστευτο Κ το περιστατικό κ το ποιος θα πήγαινε μαζί της!!..(το τελευταίο το προσπερνω) χαχαχαΠροσοχή! Προσοχή! Προσοχή!
Εκ μέρους γηραλέου εξωθεσμικού συναγωνιστή!
Η παρακάτω πουτανόγρια είναι άκρως επικίνδυνη, ληστεύει, κρατάει μαχαίρι και έχει παραδίπλα λοιπούς σλάβους για τραμπουκισμό.
Εξωθεσμικός συναγωνιστής την γνώρισε και κανόνισαν να βγουν και με το που βρέθηκαν έξω απο καφετέρια στην Άνω Κυψέλη, του έβγαλε μαχαίρι και αποπειράθηκε να τον ληστέψει,μέχρι που έφτασαν οι συνεργοί της και τον χτύπησαν και μάλιστα μέρα μεσημέρι.
Μπορεί το 95% να μην την πλησίαζε,αλλά υπάρχουν και ιδιαίτερα γουστα.
Καλά,το ποιός θα πήγαινε μαζί της είναι πονεμένη ιστορία.Άλλωστε δεν ζήταγε λεφτά και ο πιρφορισμός στο Ελλάντα είναι στα ύψη.Να λάβουμε και στα υπόψιν πως ο συναγωνιστής είναι κοντά στα 80.Και όμως συνοδοιπόροι του αιδίου,έγινε και αυτό μέρα μεσημέρι.Τι λες τώρα;;..απίστευτο Κ το περιστατικό κ το ποιος θα πήγαινε μαζί της!!..(το τελευταίο το προσπερνω) χαχαχα
Πολύ καλό παιδί και την ιδρώνει την φανέλαΗ Αγγελικη ποια είναι?Τις άλλες τις γνωρίζω δώσε κάποιες πληροφορίες.
το μιουτ έφυγε κιόλας;! Α εσυ εισαι δυνατός !Καλά,το ποιός θα πήγαινε μαζί της είναι πονεμένη ιστορία.Άλλωστε δεν ζήταγε λεφτά και ο πιρφορισμός στο Ελλάντα είναι στα ύψη.Να λάβουμε και στα υπόψιν πως ο συναγωνιστής είναι κοντά στα 80.Και όμως συνοδοιπόροι του αιδίου,έγινε και αυτό μέρα μεσημέρι.
Ευχαριστω φιλε σου έστειλα pm για πληροφορίες!!!Η Αγγελικη ποια είναι?Τις άλλες τις γνωρίζω δώσε κάποιες πληροφορίες.
και το κρεβατι ιδρωνειΠολύ καλό παιδί και την ιδρώνει την φανέλα
καλυτερα πιες τα μπυρες.....για πες εμπειρία αξίζει το μικρό - μεγάλο χαχα
Ειναι στην Μυκονο
Εκεί που τα καλαμάρακια έχουν 800 ευρώ??..Ειναι στην Μυκονο
Έχω μιλήσει δεν την έχω συναντήσειΈχει συναντήσει κάποιος συναγωνιστής την κυρια?
Σε ευχαριστώ συναγωνιστή. Της εχω στείλει μνμ, αλλά δεν απαντά για αυτό και ρώτησα.Έχω μιλήσει δεν την έχω συναντήσει
Μου έστειλε ωραίες φωτογραφίες, αλλά όχι τηλέφωνο μόνο από μαμπα συνεννόηση μου είπε.
Δεν θυμάμαι γιατί δεν το προχώρησα
80 2 ώρες
Δεν μου έχει απαντήσει ακόμη. Μιλήσατε και τηλεφωνικά ή με μηνύματα?εμενα μου ειχε πει 80 ευρω 2 ωρες 2 φορες και 60 ευρω μια φορα...μου φανηκε καπως αποτομη,οποτε δεν προχωρησα..