Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χρόνια πολλά καλές γιορτές σας εύχομαι με υγεία κ ότι επιθυμεί ο καθένας σας ξεχωριστά!!!
Να απαντάς όμως και στα pm που σου στέλνουμε! 
ΣωστοςΜόνικα μου θέλουμε μια φωτογραφία να είσαι όρθια να δούμε κοιλίτσα κ μπροστινό σύστημα γιατί από πίσω σκίζεις. Καλά Χριστούγεννα.
Ωραία φωτό κούκλα!Να απαντάς όμως και στα pm που σου στέλνουμε!
![]()
Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!!!Δεν είπα ότι είμαι εγώ απλά συμβολικά έβαλα μια φωτο για τις γιορτές!δεν είναι δικιά της
βαλε μια δικια σου μωρο απο μπροστα να καβλωσει ολο το φορουμ..χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα..Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!!!Δεν είπα ότι είμαι εγώ απλά συμβολικά έβαλα μια φωτο για τις γιορτές!
Φίλε Johnny87, το google image το ξέρεις?? ένα απλό γκουγκουλ που λέει και ο μπουμπούκος...
Φίλε Johnny87, το google image το ξέρεις?? ένα απλό γκουγκουλ που λέει και ο μπουμπούκος...
Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!!!Δεν είπα ότι είμαι εγώ απλά συμβολικά έβαλα μια φωτο για τις γιορτές!

Αφου απο πίςω ειναι ωραία, λες απο μπροστά να ναι χάλια?Μόνικα μου θέλουμε μια φωτογραφία να είσαι όρθια να δούμε κοιλίτσα κ μπροστινό σύστημα γιατί από πίσω σκίζεις. Καλά Χριστούγεννα.
Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!!!Δεν είπα ότι είμαι εγώ απλά συμβολικά έβαλα μια φωτο για τις γιορτές!
Φοβάσαι να βάλεις φωτογραφίες σου;Χρόνια πολλά καλές γιορτές σας εύχομαι με υγεία κ ότι επιθυμεί ο καθένας σας ξεχωριστά!!!
σε τι υποψιν να την εχεις ρε καλλιμαχε?αμα την παρεις τηλεφωνο και μιλησεις θα δεις οτι θα την βγαλεις απο τα υποψιν.ευκολακι ειναι.Ανέβασε όταν έχεις χρόνο καμιά κριτική ,όχι όταν την πατάμε να ανεβάσουμε. Συγχαρητήρια για την ενημέρωση την είχαν στα υπόψιν
για το περιστατικό εννοεί ο s.dΜα νομίζω βγήκε και έγραψε... χρόνια πολλά και καλή χρονιά.