Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Oi Σερβοι στην Ζάκυνθο τον εφαγαν τον Αμερικανο για την πατριώτισά τους
δε νομιζω. Και Ελληνας να ηταν ιδια τυχη θα ειχε. Μαλλον ηταν περιπτωση και η γκόμενα και οι τυποι.ηταν μαυρος τυπε
Ευτυχώς που τον ξεμπρόςτιαςε ο Πορνομετανάςτης!!!Ποιος θα έβγενε με αυτόν;---->
Παραδέχεσαι πως είσαι μαυρος???Εγω λεω απλα κατι
Στο καταγραφηκε εχει την ip που οι moderators εχουν και βαση νομου θα δωσουν,αλλα γενικα βαση του post καθε μελους βρισκονται τα στοιχεια και απο καποιον που ξερει να ψαξει...
Αυτα δεν τα λεω για να το παιξω εξυπνος αλλα για να καταλαβουν καποιοι οτι οι μαγκιες τους μπορει να τους γυρισουν αναποδα
Το οτι γραφουμε εδω δεν παει να πει οτι καποιοι μπορουν να απειλουν,αυτο να το βαλουν καλα στο μυαλο τους και χωρις την συγκαταθεση μου αν υπαρξει οποιαδηποτε αναφορα σε προσωπικο μου στοιχειο τοτε θα εχουν επιπτωσεις που ουτε καν φανταζονται
Αυτο γιατι παρατραβηξε το αστειο με απειλες για φωτογραφιες μου

Μαυρος ηταν, το θυμαμαι καθαρα το σκηνικο αυτο.δε νομιζω. Και Ελληνας να ηταν ιδια τυχη θα ειχε. Μαλλον ηταν περιπτωση και η γκόμενα και οι τυποι.
Μαυρος ηταν, το θυμαμαι καθαρα το σκηνικο αυτο.

Μα αυτη ειναι η δουλεια των Κμανιστων! ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΑΙ!Εσυ ποσταρε ΚΜΑΝ αφου αυτο σε εκφραζει και μαζευε κερματα να τα ριχνεις στον κουμπαρα(μουνι)
Μπηκα στο σαιτ
Εψαξα λιγο και οι πιο μπουρναζογκομενες, μου φανηκαν αυτές από τη Σερβικη Δημοκρετια της Βοσνιας