Χαμένη βραδιά απόψε στο Κάισα.
Πήγα επειδή είχα ακούσει ότι ο χορός είναι στα 5. Τελικά δεν ισχύει.
Ο χορός είχε 10.
Παιδιά, για κάποιον που έχει συνηθίσει με χορούς στα 5 (δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης, που τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα και λογαριασμοί, φορολογία κλπ τρώνε τα περισσότερα), η φάση με το 10ευρο είναι σκέτη αποτυχία.
Προσωπικά, μόλις ακούσω 10ευρω μου βγαίνει αυθόρμητα μια αμυντική διάθεση.
Μπαίνω για τον χορό και το μυαλό μου είναι στο ρολόι, δε μπορώ να τη βρω με τη γκόμενα που κάνει το χορό, για΄τι ξέρω ότι ο χρόνος τρέχει και είναι πληρωμένος 10 ευρώ, και δεν παίζει δευτερος χορός με την ίδια λόγο κόστους.
Δε μπορώ να αφεθώ και να φτιαχτω.
(Οκ, αν έβγαζα κανα διχίλιαρο το μήνα δε θα με ένοιαζε, αλλά αυτές τις εποχές δεν παίζουν τέτοια ποσά..)
Έχω συνηθίσει στους χορούς του 5ευρου που το ρολόι το έχω γραμένο στα @@ρια μου, γιατί ξέρω ότι σιγουρα θα κάνω και δευτερο χορό με την κοπελιά, κι άμα λάχει και τρίτο ή αν την ακούσω μαζί της και τέταρτο. Οπότε στ αρχίδια μου το ρολόι, αφήνομαι και απολαμβάνω το μωρό που κάνει το χορό.
Στο 10ευρω πως να αφεθώ όταν ξέρω ότι σε λίγο καπούτ και δεν έχει άλλο.
Όσοι πηγαίνετε σε μαγαζιά με 5ευρω χορούς μάλλον καταλαβαίνετε τι λέω. Σου δίνεται μια άνεση. Ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις όσο πολλούς χορούς γουστάρεις.
Και η πλάκα είναι ότι τελικά με τα 10ευρα χαλάω λιγότερα λόγο αυτής της άμυνας που μου βγάινει, όμως τι να το κάνεις όταν δεν το φχαριστιέσαι, όταν νιώθεις σα να μην έκανες τίποτα, σα να ήταν μουφα η βραδιά..