You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
steppenwolf47
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 457
- Πόντοι
- 21
νομιζω στο στριγκ
σαβκα 7 ο απλος 40 πριβε
καθημερινες 5 ο απλος 30 πριβε
Ναι, νομίζω αυτό πρέπει να ισχύει.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 786
Ναι, νομίζω αυτό πρέπει να ισχύει.
Όχι ΣΚ αλλά Παρασκευή Σάββατο τα 7 40 70 αλλά και στις αργίες όπως εχθές για Αθενς και δορυφόρος. Είχε κόσμο κανονικά στο Άθενς. Αντί για κανά κασκαντεριλίκι σε 70ρι πριβέ κουβούκλιο έριξα τσαπού σε στούντιο της Λεωφ. Αθηνών πολυτελώς και ησύχως με 50 μετά την αποχώρηση
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Πέρασμα από καισα χτες βράδυ ρόστερ πολύ καλό καινούργιες κοπέλες από Ουκρανία.Γυρω στης 12 πολύ όμορφες οι περισσότερες τιμές 10 ποτό 10 χορός 50 απλό πριβέ 100 σπέσιαλ.Ποτα καθαρά σέρβις άψογο θα ξαναπεράσω σίγουρα άλλωστε βολεύει και το μέρος που είναι κοντά.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
Μετα απο εξοδο για ποτακι..περναγα απο Μιχαλακοπουλου.
Αμεσως σκεφτηκα το FBI αλλα πηρε το ματι μου το Libido.
Σκεφτηκα οτι δεν εχω ξαναπαει οποτε ας κανω μια καταδρομικη.
Παρκαρα δυσκολα ανι και αδεια η Αθηνα .
Φτανω στο μαγαζι , δεν ειχε εισοδο.
Κατεβαινω κατω ...και ηταν αδειο.
23:45 και ειχε 2 παππουδες μονο μεσα.
Καθομαι στο μπαρ...κοιταω αριστερα - δεξια..γυναικες δεν εβλεπα.
Για να τα πολυλογω , 4 ηταν ολες και ολες !!! χορο στη πιστα δεν εκαναν καν.
Οι 2 ηταν ανω των 45 και απ τις αλλες 2 η μια ηταν μαυρουλα.
Ηπια τον ποτακι μου , πηρα ενα χορο για το χαβαλε και εφυγα.
Απογοητευση !
Αμεσως σκεφτηκα το FBI αλλα πηρε το ματι μου το Libido.
Σκεφτηκα οτι δεν εχω ξαναπαει οποτε ας κανω μια καταδρομικη.
Παρκαρα δυσκολα ανι και αδεια η Αθηνα .
Φτανω στο μαγαζι , δεν ειχε εισοδο.
Κατεβαινω κατω ...και ηταν αδειο.
23:45 και ειχε 2 παππουδες μονο μεσα.
Καθομαι στο μπαρ...κοιταω αριστερα - δεξια..γυναικες δεν εβλεπα.
Για να τα πολυλογω , 4 ηταν ολες και ολες !!! χορο στη πιστα δεν εκαναν καν.
Οι 2 ηταν ανω των 45 και απ τις αλλες 2 η μια ηταν μαυρουλα.
Ηπια τον ποτακι μου , πηρα ενα χορο για το χαβαλε και εφυγα.
Απογοητευση !
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
μηπως πηρε το ματι σου την μιλενα τη ρουμανα με το τατου στο.μπρατσο?Πέρασμα από καισα χτες βράδυ ρόστερ πολύ καλό καινούργιες κοπέλες από Ουκρανία.Γυρω στης 12 πολύ όμορφες οι περισσότερες τιμές 10 ποτό 10 χορός 50 απλό πριβέ 100 σπέσιαλ.Ποτα καθαρά σέρβις άψογο θα ξαναπεράσω σίγουρα άλλωστε βολεύει και το μέρος που είναι κοντά.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
σε ποιο.και με ποια αν επιτρεπεται?Όχι ΣΚ αλλά Παρασκευή Σάββατο τα 7 40 70 αλλά και στις αργίες όπως εχθές για Αθενς και δορυφόρος. Είχε κόσμο κανονικά στο Άθενς. Αντί για κανά κασκαντεριλίκι σε 70ρι πριβέ κουβούκλιο έριξα τσαπού σε στούντιο της Λεωφ. Αθηνών πολυτελώς και ησύχως με 50 μετά την αποχώρηση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.946
- Πόντοι
- 36.618
μηπως πηρε το ματι σου την μιλενα τη ρουμανα με το τατου στο.μπρατσο?
Πηγε στο αλκα απ'οτι εμαθα...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 738
- Like
- 51.946
- Πόντοι
- 36.618
Με μια κακάσχημη άβυζη σε ένα ρημάδι τσαρδί. Monica Serbian @ De Paris
Ααααα μάλιστα...
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 786
σε ποιο.και με ποια αν επιτρεπεται?
Με μια κακάσχημη άβυζη σε ένα ρημάδι τσαρδί. Monica Serbian @ De Paris
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
πες κ αλλα,πες κ αλλα....Με μια κακάσχημη άβυζη σε ένα ρημάδι τσαρδί. Monica Serbian @ De Paris
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 786
πες κ αλλα,πες κ αλλα....
Τί άλλα να πω ρε παιδιά, η Μόνικα είναι πασίγνωστη... Προσωπάρα, βυζάρα, κωλάρα, όλα σε άρα. Ύψος, περπάτημα, μαλλούρα, χαμόγελο κινηματογραφικής σταρ, διχτυωτό, γόβες, κομπλέ. Είναι πιο μπαμπάτσικη από παλιότερα φέτος. Ήταν ερημιά λόγω τον πούλο πήραν πάρα πολλοί από Αθήνα ήταν και η βάρδια των μικρών ωρών... Απέδωσε σωστά με καλή διάθεση. Είναι ανάλογα τα κέφια της αυτή ως γνωστόν. Όταν είναι στα καλά της είναι δυνατό σύνολο με κλίση προς PSE.
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Η Μιλένα και η Bianca μάλλον δεν ξαναγυρίζουν Ελλάδα γιατί έκαναν χοντρή μαλακία.. Μην με ρωτάτε τι,δεν πρόκειται να μιλήσω.. Η Bianca επίσης παντρεύεται ένα Ρουμάνο ζωγραφισμένο(κλασσικά).. Η Μιλένα άγνωστο το τι θα κάνει.. Έτσι και αλλιώς πάντα στα μυαλά ήταν psycho.. H Monica Serbian βρίσκεται αυτή την εβδομάδα Μύκονο με παλιές συνεργάτιδες... Αυτά..
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
πολύ σε γουστάρω τώρα να ξεςΗ Μιλένα και η Bianca μάλλον δεν ξαναγυρίζουν Ελλάδα γιατί έκαναν χοντρή μαλακία.. Μην με ρωτάτε τι,δεν πρόκειται να μιλήσω.. Η Bianca επίσης παντρεύεται ένα Ρουμάνο ζωγραφισμένο(κλασσικά).. Η Μιλένα άγνωστο το τι θα κάνει.. Έτσι και αλλιώς πάντα στα μυαλά ήταν psycho.. H Monica Serbian βρίσκεται αυτή την εβδομάδα Μύκονο με παλιές συνεργάτιδες... Αυτά..
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
πολύ σε γουστάρω τώρα να ξες
Μωρέ αν μπορούσα να μιλήσω για αυτά τα 6 χρόνια αυτά που έχω κάνει,οι μισοί εδώ μέσα δεν θα πίστευαν στα μάτια τους.. Μόνο ο Yorkie ξέρει που είναι άλλο επίπεδο και ανθρώπου και μπάλας που παίζει..
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.162
- Πόντοι
- 3.820
by the way πολλες προσθηκες εξ ουκρανιας το μαγαζι...2-3 πολυ αξιολογες εμφανισιακαΠηγε στο αλκα απ'οτι εμαθα...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
ευχαριστω τα μαλα για τις πλεροφοριες...για μενα το.κορυφαικ.μουνι εκει μεσα ειναι η καμελια η ρουμανα..δεν υπαρχει αυτο το μουνι! Αραγε να βιζιτωνεται?Μωρέ αν μπορούσα να μιλήσω για αυτά τα 6 χρόνια αυτά που έχω κάνει,οι μισοί εδώ μέσα δεν θα πίστευαν στα μάτια τους.. Μόνο ο Yorkie ξέρει που είναι άλλο επίπεδο και ανθρώπου και μπάλας που παίζει..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
μονικα ε? Ποια ειναι αυτη ρε συ?Τί άλλα να πω ρε παιδιά, η Μόνικα είναι πασίγνωστη... Προσωπάρα, βυζάρα, κωλάρα, όλα σε άρα. Ύψος, περπάτημα, μαλλούρα, χαμόγελο κινηματογραφικής σταρ, διχτυωτό, γόβες, κομπλέ. Είναι πιο μπαμπάτσικη από παλιότερα φέτος. Ήταν ερημιά λόγω τον πούλο πήραν πάρα πολλοί από Αθήνα ήταν και η βάρδια των μικρών ωρών... Απέδωσε σωστά με καλή διάθεση. Είναι ανάλογα τα κέφια της αυτή ως γνωστόν. Όταν είναι στα καλά της είναι δυνατό σύνολο με κλίση προς PSE.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.909
- Πόντοι
- 9.095
είπες το σωστο όνομα! Εγω πάντως έβγαλα λαυράκι μετα τα χτεσινά...Μωρέ αν μπορούσα να μιλήσω για αυτά τα 6 χρόνια αυτά που έχω κάνει,οι μισοί εδώ μέσα δεν θα πίστευαν στα μάτια τους.. Μόνο ο Yorkie ξέρει που είναι άλλο επίπεδο και ανθρώπου και μπάλας που παίζει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις