Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
nik1410=πουστης σε αρνηση=κωλογαμημενος απο τον Φιονα

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.951
Πόντοι
6.256
εδώ παντως γραφουμε για τον πικερ.

πικερ λοιπον = πισωγλεντης=πουστης
ουγκ ουγκ

giphy.gif

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
To τρενο του Φιονα μπαινει στο τουνελ του Νικ....

giphy.gif
εχεις καποιο σοβαρο στοιχειο που το λες?

γιατι εγω εχω κατι ομολογιες του πικερ και του βαννονρτνεν οτι γαμανε τον κωλο τους πουστικα για ευχαριστηση

Επισκέπτης
εχεις καποιο σοβαρο στοιχειο που το λες?

γιατι εγω εχω κατι ομολογιες του πικερ και του βαννονρτνεν οτι γαμανε τον κωλο τους πουστικα για ευχαριστηση

Η πλακα με σενα ειναι οτι πιο πολυ σε νοιαζει να αποδειξεις οτι αυτοι οι 2 ειναι πουστηδες παρα το οτι εσυ δεν εισαι...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.951
Πόντοι
6.256
Η πλακα με σενα ειναι οτι πιο πολυ σε νοιαζει να αποδειξεις οτι αυτοι οι 2 ειναι πουστηδες παρα το οτι εσυ δεν εισαι...
τεοιος πουστης ειναι...

θελει να τους βαλει περουκα και να τους σοδομισει

Επισκέπτης
Ουτε ωρα δεν περασε απο τοτε που εγραψα πως οι πικεριστες ενας ενας θα ξεμπροστιαζονται

Εγω κοπελια δεν ειμαι Πικεριστης...θυμισε μου εσυ δεν ησουν που εγραφες οτι θα πας Ελβετια και θα εχεις ενα κολ γκερλ να πηδας σε σαλε και οταν σου ειπαν οτι το κοντινοτερο σαλε εκει που θα εισαι ειναι 3 ωρες εγινες ξεφτυλα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μπλα μπλα μπλα

ρε κοτες ρεζνωφ και χελραιζερ

το ομολογησε ο πικερ

των γαμησαν 10 φορες.

ειναι ή δεν ειναι πουστης?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.951
Πόντοι
6.256
Εγω κοπελια δεν ειμαι Πικεριστης...θυμισε μου εσυ δεν ησουν που εγραφες οτι θα πας Ελβετια και θα εχεις ενα κολ γκερλ να πηδας σε σαλε και οταν σου ειπαν οτι το κοντινοτερο σαλε εκει που θα εισαι ειναι 3 ωρες εγινες ξεφτυλα;
παραδοχη οτι οποιος εστω μιλαει με τον φιονη ειναι Μπουστης

στραπον κωλος πικερ ουγκ

BronzeEminentAndeancondor-max-1mb.gif

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Καλα προφανως δεν εχω μιλησει με τον Φιονα απλα το πεταξα για τον βλακακο να συγχιστει....δυστυχως εχω την ανωμαλια να ερεθιζομαι με γυναικεια βυζια και κωλους πανω σε γυναικεια σωματα. :grin:
γελασαμε παλι,

χορατατζης πετυχημενος εισαι.

δεν μου λες αμα ειναι σε τσοντα δεν σε ερεθιζουν τα γυναικεια βυζια και μοι γυναικειοι κωλοι???

γιατι αν δεν σε ερεθιζουν γυναικεια φυλετικα χαρακτηριστικα οπως τα βυζια ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ

Επισκέπτης
παραδοχη οτι οποιος εστω μιλαει με τον φιονη ειναι Μπουστης

στραπον κωλος πικερ ουγκ

BronzeEminentAndeancondor-max-1mb.gif

Καλα προφανως δεν εχω μιλησει με τον Φιονα απλα το πεταξα για τον βλακακο να συγχιστει....δυστυχως εχω την ανωμαλια να ερεθιζομαι με γυναικεια βυζια και κωλους πανω σε γυναικεια σωματα. :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.951
Πόντοι
6.256
Βασικα περα απο τη πλακα δεν ξερω αν ειναι πουστης αλλα ΝΑΥΑΓΙΟ ειναι σιγουρα....και σκατοανωμαλος αρρωστος του κερατα.
περα απο την πλακα να πω και γω οτι ειναι psycho με διπλωμα

δεν πως γραφει κανενα χρωμα κανενα συναισθημα  

μηχανικα λεει τα ιδια και τα ιδια

θεομουρλος γαρ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπε θα στο ξαναπω μπας και το πιασεις...και να βγαλεις τον Πικερ και τον οποιονδηποτε αλλο πουστη δεν αλλαζει οτι και εσυ εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ.
θα στο απαντησω 1000χτη φορα.

εγω εχω την ομολογια του πικερ διαστευρωμενη από πουτανες ότι είναι πουστης αφου γαμαει τον κωλο του.

ΕΣΥ με ποιο στοιχειο προσπαθεις να με βγαλεις πουστη και ομοφυλοφιλο.

από το ότι εχει μεγαλα γυναικεια βυζια η νινα και της ειπα τι ωραια μεγαλα βυζια εχεις???

χαχχαχα

γελοιοποιησου κι άλλο σαν 15χρονο κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom