Επισκέπτης
nik1410=πουστης σε αρνηση=κωλογαμημενος απο τον Φιονα

ουγκ ουγκεδώ παντως γραφουμε για τον πικερ.
πικερ λοιπον = πισωγλεντης=πουστης
Μπουστης τυπε γιατι ειναι και ασχημος πουστης συμφωνα με τον Φιονα...
εχεις καποιο σοβαρο στοιχειο που το λες?To τρενο του Φιονα μπαινει στο τουνελ του Νικ....
![]()
πικερ στραπον κωλος ουγκουγκ ουγκ
πικερ=πισωγλεντης=πουστης
ουγκ
να το λες ολο, μην ντρεπεσαι
τραγουδα απο τον κωλο.
για τον πικερ εχεις τιποτα να πεις?
δεν ειναι πουστης που γαμαει τον κωλο του?
ή δεν ειναι αυτο το θεμα μας???
Κι εσείς με τον Φιόνα; :S
Τελικά είναι σφηκοφωλιά γκέηδων αυτό το νήμα. :S
Κι εσείς με τον Φιόνα; :S
Τελικά είναι σφηκοφωλιά γκέηδων αυτό το νήμα. :S
εχεις καποιο σοβαρο στοιχειο που το λες?
γιατι εγω εχω κατι ομολογιες του πικερ και του βαννονρτνεν οτι γαμανε τον κωλο τους πουστικα για ευχαριστηση
![]()
![]()
Ευτυχως βαλατε μονο 2 :S και ετσι δεν θα νιωσετε το κοφτερο λεπιδι του Ντοπα στο προσωπο σας...
τεοιος πουστης ειναι...Η πλακα με σενα ειναι οτι πιο πολυ σε νοιαζει να αποδειξεις οτι αυτοι οι 2 ειναι πουστηδες παρα το οτι εσυ δεν εισαι...
Ουτε ωρα δεν περασε απο τοτε που εγραψα πως οι πικεριστες ενας ενας θα ξεμπροστιαζονται
τεοιος πουστης ειναι...
θελει να τους βαλει περουκα και να τους σοδομισει
παραδοχη οτι οποιος εστω μιλαει με τον φιονη ειναι ΜπουστηςΕγω κοπελια δεν ειμαι Πικεριστης...θυμισε μου εσυ δεν ησουν που εγραφες οτι θα πας Ελβετια και θα εχεις ενα κολ γκερλ να πηδας σε σαλε και οταν σου ειπαν οτι το κοντινοτερο σαλε εκει που θα εισαι ειναι 3 ωρες εγινες ξεφτυλα;
γελασαμε παλι,Καλα προφανως δεν εχω μιλησει με τον Φιονα απλα το πεταξα για τον βλακακο να συγχιστει....δυστυχως εχω την ανωμαλια να ερεθιζομαι με γυναικεια βυζια και κωλους πανω σε γυναικεια σωματα.![]()
παραδοχη οτι οποιος εστω μιλαει με τον φιονη ειναι Μπουστης
στραπον κωλος πικερ ουγκ
![]()
περα απο την πλακα να πω και γω οτι ειναι psycho με διπλωμαΒασικα περα απο τη πλακα δεν ξερω αν ειναι πουστης αλλα ΝΑΥΑΓΙΟ ειναι σιγουρα....και σκατοανωμαλος αρρωστος του κερατα.
θα στο απαντησω 1000χτη φορα.Τυπε θα στο ξαναπω μπας και το πιασεις...και να βγαλεις τον Πικερ και τον οποιονδηποτε αλλο πουστη δεν αλλαζει οτι και εσυ εισαι ΜΠΟΥΣΤΗΣ.