η λιλι ειναι κάτω στον παραλιακο....οπως τα κοιτας το αριστερο σπιτάκι, στο δεξιο ειναι η εμμανουελα....η λιλι απο εμφανιση δεν ειναι καμια κουκλαρα αλλα οχι και μπαζο, απο σωμα εχει μικρο βυζί σφιχτο αλλα εχει γαλαξιακη κωλαρα...στο πήδημα η τύπισσα ειναι μακραν οτι καλύτερο....κανει απίστευτο πήδημα σε σημειο να θες να πληρωσεις αλλα 30 να την γαμήσεις στο καπακι και δεύτερη φορα...και η εμμανουελα απο διπλα πολύ καλη και αυτή...Σε λίγο θα μας λένε πως αν αργήσουμε πέρα απο το κλασσικο 10λεπτο θα πληρώνουμε και πρόστιμο χαχαχαχα!
Αυτή η Λιλή ρε μάστορα που λες που είναι...? Δε μου λέει κάτι το όνομα.... :/
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 613K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (1 μέλη και 136 επισκέπτες)
φίλε λες για δίπλα πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ? Εκεί λες?η λιλι ειναι κάτω στον παραλιακο....οπως τα κοιτας το αριστερο σπιτάκι, στο δεξιο ειναι η εμμανουελα....η λιλι απο εμφανιση δεν ειναι καμια κουκλαρα αλλα οχι και μπαζο, απο σωμα εχει μικρο βυζί σφιχτο αλλα εχει γαλαξιακη κωλαρα...στο πήδημα η τύπισσα ειναι μακραν οτι καλύτερο....κανει απίστευτο πήδημα σε σημειο να θες να πληρωσεις αλλα 30 να την γαμήσεις στο καπακι και δεύτερη φορα...και η εμμανουελα απο διπλα πολύ καλη και αυτή...
ειναι Σκορδιλών ---> απλα εδω δειχνει το ενα...απο διπλα εχει αλλο ενα....σε αυτο που δειχνει ειναι η Εμμανουέλα και στο απο διπλα η λιλιφίλε λες για δίπλα πιο κάτω από τα ΚΤΕΛ? Εκεί λες?
Al_Kapone15
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2017
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Τι ώρες την βρίσκουμε την λίλι φίλος??Μου αρέσουν οι κωλάρες και λέω να πάω!Σε ποιά βάρδια την πέτυχες?
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Τη κωλάρα αυτή τη δίνει φίλος η Λιλή?
δεν δινει κωλο ρε φιλε δυστυχώς...Τη κωλάρα αυτή τη δίνει φίλος η Λιλή?
τι να σου πω ρε φιλε για βαρδιες ξερω οτι μια βδομαδα ειναι πρωι μια βραδυ...κανε μια βολτα απο εκει και ρωτα....Τι ώρες την βρίσκουμε την λίλι φίλος??Μου αρέσουν οι κωλάρες και λέω να πάω!Σε ποιά βάρδια την πέτυχες?
και η Λιλι απο το αριστερο σπιτακι οπως βλεπουμε σε παραλιακη πηγε διακοπες, γυρναει τον αλλο μήνα...εχει τωρα μια Αννα απο Γεωργία....μελαχρινή ωραιο προσωπάκι αδύνατη, βυζι ανύπαρκτο κωλαρακι ωραιο αλλα, κρεβατι χαλια ρε παιδια...οκ δεν βιαζεται κανει οτι τηςς πεις αλλα μυριζε άσχημα ρε γαμώτο και με της στασεις δεν το εχει καν...δεν την συνιστώ και φυσικα δεν ξαναπαω....στο δεξια εκει που ειναι η Άντζελα εχει μια μαρια τωρα ψηλη ωραια σωματαρα βυζι ψευτικο αλλα οκ παλευετε και στο κρεβατι πολυ καλη, εκει άξιζαν τα 30...σε 10 μερες θα φυγει, οποτε οσοι προλάβετε θα περασετε καλα...αυτα απο μενα...αν εχει καποιος αλλος ρε παιδια κατι νεο ας το γραφει εδω να ξερουμε τι γινεται, μην δινουμε τα 30 ετσι και τα κλαιμε μετα
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια.. η Αθηνουλα λεει τπτα εχει παει κανεις;; καλο μωρο φαίνεται απο τις φωτο
Al_Kapone15
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2017
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Που μπορούμε να βλέπουμε φωτογραφίες με τις κοπέλες απο τα μπουρδέλα μας ρε παιδιά?
Makakoscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
ποια αθηνουλα τυπε? για δωσε infos
Εδώ είσαι φίλος!!!!
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/seksi-ellinida-6995844044_i287106[/url]
VGiannis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Ωραίο σώμα βυζι ίσα που φαίνεται και πολύ μικρή συμμετοχή και λίγο απότομη (έλα πες τι θες να κάνουμε κτλ) δεν ξέρω βέβαια αν φταίει που τη συνάντησα αργά τελευταίο ραντεβού.
PerfectBalance204
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2018
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Κτλβα.. κ απο τιμη ποσο τρελε μου; κανει full προγραμμα;;
Επίσης εδω ξερουμε τπτα;; σοφια και κλαρα;; η κλαρα φαινεται πολυ καβλιαρα
Επίσης εδω ξερουμε τπτα;; σοφια και κλαρα;; η κλαρα φαινεται πολυ καβλιαρα
απο τιμες τι παιζει με της κοπελες αυτες ρε παιδια....εχουν προγράμματα και ετσι; και απο χώρο τι γινετε εχουν δικο τους χορο η θελουν hotel....δωστε τα φωτα σας συναγωνιστέςΩραίο σώμα βυζι ίσα που φαίνεται και πολύ μικρή συμμετοχή και λίγο απότομη (έλα πες τι θες να κάνουμε κτλ) δεν ξέρω βέβαια αν φταίει που τη συνάντησα αργά τελευταίο ραντεβού.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Που μπορούμε να βλέπουμε φωτογραφίες με τις κοπέλες απο τα μπουρδέλα μας ρε παιδιά?
Φωτογραφιες απο τις κοπέλες στο Αινικολιώτη 9 εδώ Όλες οι αξιολογήσεις www.bourdela.com/list/tag/citynew/%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF/criteria:1/] εδώ[/url]
ρε αδερφε τι αξιολογήσεις να δουμε εκει? ολες παλιες ειναι, εδω στο φορουμ τα λεμε καλύτερα νομιζω...οσο για της κοπελες με τις φωτο ολα κομπλε αλλα με μια φώτο δεν βγαζεις συμπερασμα σωστο...γενικα δεν υπαρχει οργάνωση καλη σε ολο το θεμα....εγω δεν ειμαι απο ηρακλειο ειμαι λιγο πιο μακρια αλλα ερχομαι συχνα ηρακλειο και παντα κανω βολτιτσα...και μια καλύτερη ενημέρωση θα βοηθούσε αρκετα νομιζωΦωτογραφιες απο τις κοπέλες στο Αινικολιώτη 9 εδώ Όλες οι αξιολογήσεις www.bourdela.com/list/tag/citynew/%CE%97%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF/criteria:1/] εδώ[/url]