Alla λοιπον
Σχεδον 50 αρα με πολυ καλο κορμι
Μια χαρα χαμογελαστο προσωπο
Πολυ κοινωνικη κ ανθρωπινη
Μπορεις να πεις 2 κουβεντες
Μετα απ το σοσιαλ ακουλουθησε καλο μασαζακι

Alla λοιπον
Σχεδον 50 αρα με πολυ καλο κορμι
Μια χαρα χαμογελαστο προσωπο
Πολυ κοινωνικη κ ανθρωπινη
Μπορεις να πεις 2 κουβεντες
Μετα απ το σοσιαλ ακουλουθησε καλο μασαζακι
αυτα ειναι...οχι πηραμε θαρρος,και λεμε 70,και οποιον πιασουμε.μην ανεβαζετε τιμες..
συμμορφώθηκε άμεσααυτα ειναι...οχι πηραμε θαρρος,και λεμε 70,και οποιον πιασουμε.
Υ.Γ.![]()
συμμορφώθηκε άμεσα
θα πάει μπροστά
ετσιιιιιιι...φουλ του 50αρικου...συμμορφώθηκε άμεσα
θα πάει μπροστά
κωλοπαιδαραδες,οποιος παει να γραψει κριτικη,γιατι την εχω βαλει στο ματι...μου βγαζει κατι το προσωπο της...
όχι απλό προφίλ έχει και έχωVip ειναι αυτη ε??
εχουμε τηλεφωνο επικοινωνιας?συμμορφώθηκε άμεσα
θα πάει μπροστά
χτες την πηρα εγραψα γι αυτην , φευγει 4 μαρτιου για λευκορωσια , ειπα πολη παχουλη 1.85 υψος χωρισ τακουνια 50 foul πιπα για σεμιναριο θελει το anal περισσοτερο απο μπροστα , δουλευει μεχρι αργα σε άλλη δουλεια ..χτες ειχε ρεπο τη βρηκα ξεκουραστηκωλοπαιδαραδες,οποιος παει να γραψει κριτικη,γιατι την εχω βαλει στο ματι...μου βγαζει κατι το προσωπο της...
Απογευματινη συναντηση με την κυρια alla
χτες την πηρα εγραψα γι αυτην , φευγει 4 μαρτιου για λευκορωσια , ειπα πολη παχουλη 1.85 υψος χωρισ τακουνια 50 foul πιπα για σεμιναριο θελει το anal περισσοτερο απο μπροστα , δουλευει μεχρι αργα σε άλλη δουλεια ..χτες ειχε ρεπο τη βρηκα ξεκουραστη
εχει προβλημα στην επικοινωνια , μιλαει πολυ λιγα αγγλικα , αμα θες θα σου δωσω αυριο τηλ, φευγει 15 μαρτιου για ρωσια , θα επιστρεψει καλοκαιρι.![]()
![]()
Μονο η δικια σου η γεματουλα μου χει ριξει μαυρο![]()
Βάλε ενα link ρε jimmy να τη γνωρισουμε και εμεις..
sory guru πρωτα η ενημερωση , sex reporter δηλαδη .χτες την πηρα εγραψα γι αυτην , φευγει 4 μαρτιου για λευκορωσια , ειπα πολη παχουλη 1.85 υψος χωρισ τακουνια 50 foul πιπα για σεμιναριο θελει το anal περισσοτερο απο μπροστα , δουλευει μεχρι αργα σε άλλη δουλεια ..χτες ειχε ρεπο τη βρηκα ξεκουραστη
εχει προβλημα στην επικοινωνια , μιλαει πολυ λιγα αγγλικα , αμα θες θα σου δωσω αυριο τηλ, φευγει 15 μαρτιου για ρωσια , θα επιστρεψει καλοκαιρι.
τοτε λεει αληθεια οτι μοναδικος πελατης(5 φορες) μεχρι τωρα ημουν εγω και προσφατα ο φιλος Μυρτιλος.Βρε κ αγγλικα εστειλα ουτε καν απαντηση