peter_pan17
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Πριν σκοτωσεις το μαμπα σκότωσες την ελληνικη γλωσσα.
Συγνώμη παιδιά: Δεν έχω εληνικούς χαρακτήρες και απαγορευετε το Greeenglish, άρα ότι μου βγάλη το Google Translate
Πριν σκοτωσεις το μαμπα σκότωσες την ελληνικη γλωσσα.
και σε μενα. Κρημα που δεν εχεξ βιντεο το μσμπα ετσι να βλεπομασυαν συχρονος, αλλα και φοτο να στειλεις πιο ειναι το προβλημα;
Τι να κάνω την πάτησα. Αν και δεν πολυφταίω ούτε και σιχτιρίζω ιδιαίτερα την πάρτη μου. Απλά έπρεπε να επιβεβαιώσω και να είμαι ποιό προσεχτικός. Με τη συγκεκριμένη προσπαθούσα να επικοινωνήσω αρκετές φορές. Δεν μου έδινε καμία απάντηση. Πριν λίγες ημέρες τις γράφω πάμε στο bill? Και ω του θαύματος απάντησε " ναι, αλλά τώρα αμέσως". Απάντησα ραντεβού σε 10 λεπτά το οποίο και επιβεβαίωσε. Μόλις πάρκαρα, στέλνω μήνυμα ότι έφτασα. Απάντησε ότι και αυτή έφτασε. Παίρνω δωμάτιο και τις στέλνω αριθμό. Και μετά μου απάντησε ότι "σε κορόιδεψα και λοιπές παπαριές. Ας πρόσεχα. Δεν ξέρω αν παίζει, πάντως εμένα με δούλεψε
πια ειναι ?Δεν ξέρω τη της έχη πιάση στο mamba, αλά δευτερη βίζιτα μου ζηται να στυλό φωτο πριν δεχτούν RDVS. Έλεγα να ανεβάσω καμία φωτο μούφα σαν αυτές που ανεβάζουν η ίδιες, αλά μου φενετε χαζό.. σας έχη τύχη η μόνο εγώ πετυχενο της τρελές;
καλημερα sohoviz.![]()
![]()
![]()
καλημέρα...
Έχουμε καμία άποψη μάγκες
δυσκολη επικοινωνία, κάνει την κινέζα.
Εν αντιθέση με που δίνει τηλ αμέσως. Βέβαια το τηλ αν το ψάξεις σε βγάζει σε διάφορες αγγλείες της. Έχει δοκιμάσει κανείς?
γράψε το και πουθενά άλλουΟ μήνας τελειώνει και τα φράγκα επίσης... Έχεις κανείς να προτείνει κάτι στο πολύ οικονομικό (όσο λιγότερο μπάζο τόσο το καλύτερο)
πλακα κανεις 60 και πολλα ειναι
Το τσουλί μου ζήτησε 150. Ουστ
με τοσα που γραφονται... στο κινιτο δεν ειναι ευκολο.Ρε γατάκι διάβασε και λίγο παραπίσω να ενημερωθείς. Αυτή ζητάει 120 και τα 50 μπροστά με paysafe. Μούφα και απευθύνεται σε κορόδια
μηπως να κανουμε ρεπορτ να μην χανουμε το χρονο μας με τετιες. Αλλιος θα αρχηζουν ολες το ιδιο συστημαεγω παντως χτες οταν της ειπα να περασουμε ομορφα και οτι μπορω να γινω γεναιοδωρος απλα με μπλοκαρε...
ΧαχαΠριν σκοτωσεις το μαμπα σκότωσες την ελληνικη γλωσσα.