Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δηλαδή αποκλείετε όντως να της έλεγαν να πηγενει τον φάκελο σε διάφορες χώρες για να της δίνουν βίζες? Αν την έχει μπλέξει κάνα γραφείο μοντελινγκ θα τους βρούνε σίγουρα.. Και το κοριτσάκι θα γυρίσει πίσω στην Λέσβο. Στην μαμά και στον μπαμπά.

Τύπε ας αφήσουμε τις μαλακίες για το "αθώο κοριτσάκι που το μπλέξανε".

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
ετσι λες? συμφωνα με ποιο μετρο η ζωη της ειναι ευκολη? Σε σχεση με ποιου, τη δικη σου? Η δικη σου ζωη ειναι αστεια μπροστα στη ζωη ενος σομαλου, θα επρεπε να μπεις φυλακη
Μπρο το μοντελινκγ είναι το εύκολο χρήμα και το ξέρεις, ε σε αυτό τον δρόμο παίζουν πολλά, πέρνεις το ρίσκο σου και το κάνεις, νομίζω με καταλαβαίνεις.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.491
Πόντοι
37.562
Δηλαδή αποκλείετε όντως να της έλεγαν να πηγενει τον φάκελο σε διάφορες χώρες για να της δίνουν βίζες? Αν την έχει μπλέξει κάνα γραφείο μοντελινγκ θα τους βρούνε σίγουρα.. Και το κοριτσάκι θα γυρίσει πίσω στην Λέσβο. Στην μαμά και στον μπαμπά.
Τι δουλεια ειναι αυτη ρε φιλε να παω και γω?
Να κανεις βολτες φακελους σε χωρες?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.347
Πόντοι
24.596
Ετσι δεν βοηθαει την μικρη ομως??? και απορω τι ρολο θα παιξει ο Σακης?? αφου στην δικη ο δικηγορος επιβαλλεται να ειναι Κινεζος
ε και τυπε;θα παρει τα φραγκα και θα κανει τον Κινεζο :S :S :S

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
180
Πόντοι
16
Παραβίασε έναν πάρα πολύ αυστηρό νόμο σε μια χώρα που δεν αστειεύονται. Και το έκανε με τελείως ηλίθιο τρόπο.
Αν ενδιαφερθει σοβαρα ενα ισχυρο κρατος οι νομοι πανε περιπατο, οι νομοι εφαρμοζονται απο ανθρωπους τους δικαστες, κανεις δεν θελει να μπλεξει και να βρεθει π.χ με μια σφαιρα στο κεφαλι καποια νυχτα για καποια που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι εμπορος και κακα τα ψεματα δεν αποτελει κανεναν κινδυνο για το Κινεζικο κρατος του Χονγκ Κονγκ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Blitz man πούλα καλύτερα ένα μέρος από το πάχυ έντερο να βοηθήσεις τους καρκινοπαθείς  :heavymetalbig:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.667
Πόντοι
1.706
Ρε παιδιά.. Μπορούμε να μαζευτούμε 5000 χρήστες του bourdela. Και να τσονταρουμε ο καθένας το συμβολικό πόσο τον 20 ευρώ. Όσο θα ρίχναμε για έναν πουτσο στην φυλής .
20χ5000 χυστες. 100.000 ζεστά ευρώ. Να βοηθήσουμε το κοριτσάκι... Τι λέτε

Τύπε μου, αν τελικά την πέρναγε την κόκα απο το αεροδρόμιο, αυτή θα σου έδινε κάτι;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.347
Πόντοι
24.596

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
180
Πόντοι
16
Τύπε μου, αν τελικά την πέρναγε την κόκα απο το αεροδρόμιο, αυτή θα σου έδινε κάτι;
Γιατι απαντας σε αφελης ερωτησεις, δεν προκυπτει απο πουθενα οτι σωζεται με 100 χιλιαρικα, στην τσεπη του Σακη και του Κινεζου θα πανε.

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
145
Πόντοι
1
Ρε παιδιά.. Μπορούμε να μαζευτούμε 5000 χρήστες του bourdela. Και να τσονταρουμε ο καθένας το συμβολικό πόσο τον 20 ευρώ. Όσο θα ρίχναμε για έναν πουτσο στην φυλής .
μεσα.παιδες με σειρα προτεραιότητας.εγω πρωτος για ενα σπεσιαλ γαμησακι...ευεργετικο...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Blitz man πούλα καλύτερα ένα μέρος από το πάχυ έντερο να βοηθήσεις τους καρκινοπαθείς  :heavymetalbig:

Ό,τι όργανο έχω και δεν έχω τύπε για το καλό του συνανθρώπου μου  :heavymetalbig:

αυτα στην Μολδαβια τυπε,ηδη αγνοειται και αλλο μελος :S :S :S

Μολδαβία λοιπόν για το κονέ τύπε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.973
Πόντοι
4.746
Kαι μετα να εργαστει στους 'οικους' αφιλοκερδως ωσπου να αποπληρωσει το δανειο.. Καλη ιδεα''  :sunglasses:

OP
OP
ririkonav

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.675
Πόντοι
11.445
Kαι μετα να εργαστει στους 'οικους' αφιλοκερδως ωσπου να αποπληρωσει το δανειο.. Καλη ιδεα''  :sunglasses:

Μεσα και εγω αλλα μετα λεω να σπασουμε το ρεκορ σε bukkake με 5000 γαμηκουλες , νομιζω κραταει απο την προηγουμενη δεκαετια με 2000 χυστες ... :2on1:

Επισκέπτης
και αυτο θεωρεις οτι αξιζει τετοια τιμωρια?
Εχεις δίκαιο, φίλε, θα έπρεπε να την πυροβολήσουν στο δόξα πατρί "κατά λάθος" με το που την συνέλαβαν, χωρις ερωτήσεις, χωρις συζητήσεις. Η πολλή Δημοκρατία βλάπτει μετα απο τέτοια "λαθάκια". Δεν θα ταλαιπωρούνταν και οι Αρχές με το πουτανί, όπως προβλέπουν οι διαδικασίες τους. Μπαμ και κατω!!! Να δείς ξαναπάει κανα τσουλάκι ή καμμιά άλλη σκατόπουστρα να κάνει το βαποράκι... :birdman: :birdman: :birdman: :dancing: :dancing: :dancing:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.347
Πόντοι
24.596
Μεσα και εγω αλλα μετα λεω να σπασουμε το ρεκορ σε bukkake με 5000 γαμηκουλες , νομιζω κραταει απο την προηγουμενη δεκαετια με 2000 χυστες ... :2on1:
που επαιξε bukkake με 2000 χυστες τυπε;gangbang μηπως; :takethis: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom