Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
Πολύ σωστός.Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα..
μην εστιαζεται στην εξαιρεση εχω να παραθεσω προσωπικα ωσ παλιοτερος πελατης που πλεον δεν εχω επαφη αμεση με την Κα.Ελενη..
Ο κανονας ειναι απλως .. ολα ειναι θεμα εμπιστοσυνης .. η εμπιστοσυνη εμπνεεται η κερδιζεται.. δεν αγοραζεται
και επειδη ο χρυσος κανονας ειναι φυλαγε τα ρουχα σου..μην απορειτε που δεν υπαρχει διαδικασια που να εγγυαται επιτυχια..
απο εκει κι επειτα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης του καθενος.. το σιγουρο ειναι οτι προκειται για εναν απο τουσ καλυτερουσ αν οχι καλυτερο χωρο ως εγκαταστασεις ..συν οτι παρεχει αριστο μασαζ που απευθυνεται σε ολους.. με οτι αυτο μπορει να σημαινει για καποιους απο εμας..
καλα να περναμε
Εχει παει κανενας με κοπελα? για ζευγαρι κανει;
Δεν έχω πάει με κοπέλα, αλλά θα μπορούσε. Το χαμάμ είναι φοβερό και με κοπέλα θα παιρνάγατε ωραία..και να σας πιάσουν στα πράσα τί έγινε; Λες και δε το έχουν ξαναδεί!
1-2 είναι που ξεχωρίζουν με την ομορφιά τους. Οι υπηρεσίες αν και τσιμπημένες, είναι Α' κατηγορίας!

Τι λες τώρα...
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!
Το άλλο μαγαζί ποιό είναι?Και στα δυο καταστήματα της ιδιοκτήτριας οι υπηρεσίες είναι αντίστοιχες του κόστους. Επίσης εκτιμούν την εχεμύθεια
Το άλλο μαγαζί ποιό είναι?
Τι λες τώρα...
Εσύ κάτι ξέρεις...!!!!