You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.271
- Πόντοι
- 39.777
Πέρασα πριν λίγο από το καινούριο στην τσουκαλά,αφού τα γύρισα όλα και είδα όλες τις σαύρες με τον Μπουξο,κατέληξα στη Μιχαελα,ενα ωραιο μιλφακι που τα έδωσε ολα!!!μας ήρθε λέει από Κρήτη αν και είναι Ουκρανη,μιλάει πολύ καλά την ελληνική,τρελό αρχιδογλειψιμο και υπέροχη πίπα,δεκτική σε όλες τις στάσεις και τον έβαζε βαθιά με δική της Πρωτοβουλία!! !
Είχα απωθημένο ένα μιλφακι,μετά απ'αυτό που έπαθα το πρωι (μάτι παντου) στο δρόμο.
Είχα απωθημένο ένα μιλφακι,μετά απ'αυτό που έπαθα το πρωι (μάτι παντου) στο δρόμο.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
μελαχρινη ή ξανθια?? καμια περιγραφη....Πέρασα πριν λίγο από το καινούριο στην τσουκαλά,αφού τα γύρισα όλα και είδα όλες τις σαύρες με τον Μπουξο,κατέληξα στη Μιχαελα,ενα ωραιο μιλφακι που τα έδωσε ολα!!!μας ήρθε λέει από Κρήτη αν και είναι Ουκρανη,μιλάει πολύ καλά την ελληνική,τρελό αρχιδογλειψιμο και υπέροχη πίπα,δεκτική σε όλες τις στάσεις και τον έβαζε βαθιά με δική της Πρωτοβουλία!! !
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Μετα την περιηγηση μας στο one salonika το αυτιστικο(azazel ) μου ηθελε τσαρκα στους 40°C! 
Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο.
Ξεγελαει στο σαλοναρισμα το κομοδινο! 
Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη!
Ομολογω πως ηταν τερμα ευγενικη στο φευγα μας που αναφωνησε :"κανω καλη περιποιηση" 
Μινωταυρου 14 κ 16 δεν μας ανοιξαν...
Μινωταυρου 3: Συλβια. Και αυτη μαζευει ενσημα!
Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Αγγελικη. Το μωρο αυτο δεν θα μου ξεφυγει,θα δοκιμαστει συντομα!
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια!
Η τσατσα μολις μας ειδε : "βρε βρε σαν τα χιονια,"
Τις πονουσαν τα ποδαρακια της.... :-*
Godiva: Μαρια. Κοκκινομαλλα,ψιλοαβγαλτο κοριτσακι απο Ουκρανια. Τοσο φρεσκο μωρο σαν το γαλα ενα πραγμα. :-*
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος...ηταν να μπει στο δωματιο και κρατουσε το gel το μπουκαλι στα χερια της!
Τριδυμο Νο3: Αννουλα. Ωραιο μωρακι με τα βυζακια του περα δωθε...
Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες(
)...το μωρο μας πηρε χαμπαρι "εχω να σας δω 7 μερες? 'η 5 μερες?"! 
Φριξου 15: Βικυ. Νταρντανομωρο με ωραιο χαμογελο! Τι παιζει μεσα με αυτην ενας θεος ξερει!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου!
και δεν φορουσε κ εσωρουχο κιολας! 
Red light: Σοφια. Αρχοντικη γυναικα ..στο βγαζει στο κοιτασμα της οτι θα περασεις καλα με αυτο το μιλφ!
Villa erotika: Κατερινα. Σε προγραμμα.
Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας!
Τορπιλες(
) Μαυρισμα..Υψος(
)
Paradise (1): Τζεσσυ.
Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια!
Καλα σε μενα μου πεσε επιτοπου! 
Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι!
τον λεω .." αντε μπες τελευταιο ειναι αυτο που βλεπουμε" 
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!
Με Ρασβαν Λουτσεσκου το ΣΗΚΩΝΩ! 

Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο.

Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη!

Μινωταυρου με Νικ. Ουρανου γωνια: Αγγελικη. Το μωρο αυτο δεν θα μου ξεφυγει,θα δοκιμαστει συντομα!
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια!

Godiva: Μαρια. Κοκκινομαλλα,ψιλοαβγαλτο κοριτσακι απο Ουκρανια. Τοσο φρεσκο μωρο σαν το γαλα ενα πραγμα. :-*
Τριδυμο Νο1: Τανια. Ελεος...ηταν να μπει στο δωματιο και κρατουσε το gel το μπουκαλι στα χερια της!

Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες(

Φριξου 15: Βικυ. Νταρντανομωρο με ωραιο χαμογελο! Τι παιζει μεσα με αυτην ενας θεος ξερει!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου!

Red light: Σοφια. Αρχοντικη γυναικα ..στο βγαζει στο κοιτασμα της οτι θα περασεις καλα με αυτο το μιλφ!

Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας!

Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια!

Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι!

Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!

oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.885
- Πόντοι
- 446
Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου
και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα. 

Μετα την περιηγηση μας στο one salonika το αυτιστικο(azazel ) μου ηθελε τσαρκα στους 40°C!
Las vegas: Λιλλυ. Πρεπει να εβαλε βυζακια το μωρο.Ξεγελαει στο σαλοναρισμα το κομοδινο!
Las vegas: Χριστινα. Αλλη μια που δεν μαζεψε τα απαιτουμενα ενσημα για συνταξη!Ομολογω πως ηταν τερμα ευγενικη στο φευγα μας που αναφωνησε :"κανω καλη περιποιηση"
Νικ.24: Αννα. Το ωραιο πιπινακι απο την ρουμανια!Η τσατσα μολις μας ειδε : "βρε βρε σαν τα χιονια,"
Τις πονουσαν τα ποδαρακια της.... :-*
Φριξου 13: Βικτωρια. Βγηκε και αυτο το μωρο τοπλες()...το μωρο μας πηρε χαμπαρι "εχω να σας δω 7 μερες? 'η 5 μερες?"!
Φριξου 14Β: Ρωξαννα. Ο ορισμος του μπαζοτσουβαλιου!και δεν φορουσε κ εσωρουχο κιολας!
Red diamond: Εμμανουελα. Η μουναρα της πρωινης βαρδιας!Τορπιλες(
) Μαυρισμα..Υψος(
)
Paradise (2): Αμαρυλλις. Ωραιο κοριτσακι νεανικο,λεπτουλικο,με μαυρο μακρυ μαλλι μπουκλε κ πεταχτο κωλαρακι! Το αυτιστικο μου μολις ακουσε 70€ γυμνο του πεσαν τα αυτακια!Καλα σε μενα μου πεσε επιτοπου!
Τσουκαλα (Καινουργιο): Μικαελα. Ουκρανικο μιλφ, με μαυρο μαλλι,κανονικου αναστηματος,βυζακια στητα 2-3 νουμερο! Βγηκε τοπλες το μωρο κ με μαυρο κορδονακι!τον λεω .." αντε μπες τελευταιο ειναι αυτο που βλεπουμε"
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!!![]()
![]()
Με Ρασβαν Λουτσεσκου το ΣΗΚΩΝΩ!
![]()
Mπούχε, αναφέρεις στο Paradise 1 μια Τζέσσυ. Είναι η παλιά γνωστή από τις βίλλες, η ξανθιά άβυζη που ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο ?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Το μαγαζι μια γυναικα το εχει καμια σχεση με τις τωρινες κοπελες! Δεν μπορω να το πω ομως!Πέρασα σήμερα απ το καινούργιο bella donna και απ το πρόγραμμα του site των βιλλών γνώριζα πως ήταν η Βανέσα αλλά δεν πέρασα (μια και την έχω πάρει αρκετές φορές) ειναι απ τα στανταρακια μου![]()
και απλά ήθελα να την δώ στην αναμονή πριν βγεί απ το δωμάτιο στο σαλόνι έχει μια μεγάλη tv όπου έπαιζε βίντεο με την ίδια να είναι σε μια παραλία γυμνή και πέρνει κάτι καυλιάρικες πόζες με ανοιχτά πόδια κλπ οπότε έχω μια εντύπωση οι ίσως αυτό το Bella donna να είναι δικό της η μπορεί να το έχει μαζί και με άλλες κοπέλες απ τις βίλλες.Πάντως η τσατσά είναι και πολύ μουνί ξανθιά με τσιμπουκόχειλα.
![]()
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.481
- Πόντοι
- 16.746
Mπούχε, αναφέρεις στο Paradise 1 μια Τζέσσυ. Είναι η παλιά γνωστή από τις βίλλες, η ξανθιά άβυζη που ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο ?

με έφτιαξες ψηλε. θενκς
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
τιποτα καλο αυτη την ωρα?
σκεφτομαι για αμαρυλλις και σαρα αργοτερα στις βιλλες αλλα δεν βλεπω τοσο θετικα σχολια παροτι φαινονται ωραιες στο σαλοναρισμα..τι λετε ?
σκεφτομαι για αμαρυλλις και σαρα αργοτερα στις βιλλες αλλα δεν βλεπω τοσο θετικα σχολια παροτι φαινονται ωραιες στο σαλοναρισμα..τι λετε ?
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
η αφροδιτη που εχει καλα σχολια στην κωλεττη δουλευει?
moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
οχιη αφροδιτη που εχει καλα σχολια στην κωλεττη δουλευει?
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
ευχαριστω.παιζει και μονικα και νατασσα τσαρινα στο μινωταυρου...χμμ το σκεφτομαι!
moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
τα ιδια και τα ιδιαευχαριστω.παιζει και μονικα και νατασσα τσαρινα στο μινωταυρου...χμμ το σκεφτομαι!
τα βαρεθηκα ολα
johnnyfive23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
κατι αλλο καλο?
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Γεια σας συναγωνιστες,στην πολυ ωραια αναφορα του μπουξου ηθελα να διεκρινησω το σπιτακι στην γωνια μινωταυρου με ουρανου το λευκο διυλευει η κορασιδα αγγελικη.εμφανιση που δεν ελκυει να περασεις.στα του αγωνα σου κανει γυμνο στο απλο προγραμμα δεχεται αγριο σφυροκοπημα και εαν θες χυσιμο στο στομα μιλαμε πολυ δυνατη
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 37
- Like
- 550
- Πόντοι
- 290
CIM με το απλό?Γεια σας συναγωνιστες,στην πολυ ωραια αναφορα του μπουξου ηθελα να διεκρινησω το σπιτακι στην γωνια μινωταυρου με ουρανου το λευκο διυλευει η κορασιδα αγγελικη.εμφανιση που δεν ελκυει να περασεις.στα του αγωνα σου κανει γυμνο στο απλο προγραμμα δεχεται αγριο σφυροκοπημα και εαν θες χυσιμο στο στομα μιλαμε πολυ δυνατη
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 101
- Πόντοι
- 4.165
Πολλά στούντιο που ανοίξαν τελευταία Θεσσαλονίκη λείπουν από την λίστα του Bou, ποιος αναλαμβάνει την προσθήκη τους; Γιατί πολλές κριτικές δεν έχουν γραφτεί εξαιτίας της απουσίας τους και η μόνη καλή ενημέρωση πλέον έχει γίνει αυτό το thread. Paradise 1, Paradise 2 και Bella Donna απουσιάζουν.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.457
- Πόντοι
- 37.562
GUEST εμφανιση του ΦΑΚΙΡΗ στα σπιτακια..
Συναντηση με το Ουκρανικο τσουβαλακι ΕΛΕΝΑ..στο καινουργιο..BELLA DONA νομιζω?
Το μωρο εχει ναζι,χαμογελο...κανει αυστηρα αυτο που εχεις πληρωσει,
αλλα τα κανει ομορφα και σωστα..
Καλη πιπα,προκαταρκτικα κλπ..
Η τσατσα για τα πανηγυρια..
Δεν ηξερε πως ανοιγει το ντουζ..
Ρωτα τη κοπελα λεει...
Ο χωρος πολυτελειας..αψογος..
Συναντηση με το Ουκρανικο τσουβαλακι ΕΛΕΝΑ..στο καινουργιο..BELLA DONA νομιζω?
Το μωρο εχει ναζι,χαμογελο...κανει αυστηρα αυτο που εχεις πληρωσει,
αλλα τα κανει ομορφα και σωστα..
Καλη πιπα,προκαταρκτικα κλπ..
Η τσατσα για τα πανηγυρια..
Δεν ηξερε πως ανοιγει το ντουζ..
Ρωτα τη κοπελα λεει...
Ο χωρος πολυτελειας..αψογος..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K