5!!που μπορω να δω ποσα σχολια πρεπει να κανω ακομα για να της στειλω πμ;;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
5!!που μπορω να δω ποσα σχολια πρεπει να κανω ακομα για να της στειλω πμ;;
που μπορω να δω ποσα σχολια πρεπει να κανω ακομα για να της στειλω πμ;;
Καλησπέρα!![]()
![]()
![]()

Καλημέρα!Πες μου εσύ το πότε θα γίνει και θα τα κανονίσω όλα εγώ για το πάρτυ!Φιλιά πολλά! :-* :-*Ιωάννα σε ευχαριστώ για την όμορφη συνάντηση ήσουν φανταστική αστεράκι θα τα ξαναπούμε σύντομα... θέλω την έγκρισή σου να ποστάρω και φώτο σου
θα κρατήσω την υπόσχεσή μου και θα βρώ την κατάλληλη κοπελιά για να κάνουμε πάρτυ !!!
Μην σταματάς να παίρνεις πρωτοβουλίες...
Κράτα ζεστή την μηχανή !!!!
Καλημέρα μωρό μου! Μέχρι τις 12 μπορω!μεχρι τι ωρες μπορεις το βραδυ ιωαννιτσα?

To Κοριτσι ειναι SEXY - ΚΑΥΤΟ και θα περασεις ΖΑΧΑΡΗ,αυριο κατεβαινω αθήνα και θα δοκιμάσω την ΙΩΑΝΝΑ
την εχεις παρει?To Κοριτσι ειναι SEXY - ΚΑΥΤΟ και θα περασεις ΖΑΧΑΡΗ,
η Ιωαννα ειναι φινο γυναικακι !
Δασκαλε που διδασκες ? και συ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ ?την εχεις παρει?
Μονο εχε το νου σου γιατι αν σε φιλησει θα ΖΑΛΙΣΤΕΙΣ !φιλαρακο θα το γλυψω αυτο το μουνι γιατι πιστευω ειναι η ωραιοτερη των αθηνών
Σοβαρα???????με επιασες αδιαβαστο!Δασκαλε που διδασκες ? και συ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΕ ?
πολυ πριν μπει στο BOU
δες και καμμια κριτικη !
Μονο επειδη ηταν η πρωτη δεν μπορουσα να βαλω καλυτερους βαθμους !
ειναι στα αμεσα σχεδια......Εχεις ακουσει που λενε μια δοκιμη θα σε πεισει?ΠΑΙΔΕς ΑΞΊΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΊ?ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΊΑ ΓΕΝΙΚΆ?
Τι ενοείς; οτι φιλάει ωραία ή υπάρχει θέμα;Μονο εχε το νου σου γιατι αν σε φιλησει θα ΖΑΛΙΣΤΕΙΣ !
Εγω Ζαλιστικα παντως !
Ειναι και τουτη πολυ ψηλα στην λιστα.θελω οποτε βρεις χρονο να μου στειλεις μυν με λεπτομερειες,δεν θελω μονο απο κριτικες αλλα απο ενα φιλο να με ενημερωσει για τα παντα!Εχεις ακουσει που λενε μια δοκιμη θα σε πεισει?
εχει και κριτικες !!
Ρε συ φιλε τι θεμα? ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !Τι ενοείς; οτι φιλάει ωραία ή υπάρχει θέμα;
Οκ μην βαράς επειδή το σκέφτομαι δεν είναι εποχες για ρίσκα...Ρε συ φιλε τι θεμα? ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !
Το φιλι της ειναι για σεμιναριο !! διαβασε εχει και κριτικες..