Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

για τρελές καυλες σε ρδελο αλλά όχι απ τις πρώτες την πρωτιά την ειχαι άλλος χωρος ....δεν είναι τ παρών ...αλλά θριλικο μσγαζι.............
......... Λατρεμένος χώρος έν έτοι?? ήμουν παιδί ..ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το φυλης 99 πρεπει να εξελιχτεί για μενα.επρεπε να φτιαξει μια ιστοσελιδα για να ενημερωνόμαστε για τις εν λογω βαρδιες προγράμματα και γενικες αποριες των πελατων.δεν αναφερει κανεις κ τυποτα .....εν λευκο
το φυλης 99 πρεπει να εξελιχτεί για μενα.επρεπε να φτιαξει μια ιστοσελιδα για να ενημερωνόμαστε για τις εν λογω βαρδιες προγράμματα και γενικες αποριες των πελατων.

φίλε μου η Τζουλιάνα βγαίνει επίσης εδω και καιρό Συγγρού...την έχω πάρει 2-3 φορές...δεν βιάζεται . ειναι πάντα καθαρή και πολύ προσεγγίσιμη...δεν έχει τουπέ σαν κάποιες άλλες...βέβαια τα βυζιά της ειναι κάπως σκληρά στην υφή αλλά συμπληρώνουν αρμονικά το πορνώδες ύφος της...το βυζι σιλικονε προσεγμενο.![]()
![]()
...
θα μπορουσε να εχει με τετοια κυβικα.

ωραιος φιλαρακι. ετσι ειναι. και τουπε δεν εχει καθολου.θα μπορουσε να εχει με τετοια κυβικα.
για μενα βοηθηθηκε πολυ απο το πως ηταν πριν. ;)
βλεπεις οταν ο ανθρωπος εινσι ωραια κατασκευη απο φυσικου προσαρμοζετε σε τετοια θεματα.αμα παλι ειναι σαν αναποδο γαμωτο θα του βγει στην πορεια αλιως. η τζουλιανα ειναι τοπ
σε αυτο που κανει.![]()
![]()