Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 489
- Πόντοι
- 186
Θέμα: Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες) (Αναγνώστηκε 6360 φορές)
Παιρνεις ποσοστα απο το σαιτ φιλε;
Θέμα: Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες) (Αναγνώστηκε 6360 φορές)
....Ετσι....επιστρεφω απο νυκτερινη εξορμηση με ωραια διαθεση αλλα τα διχτυα αδεια και σε πολυ κεντρικο δρομο γυρω στις 4.30 ξημερωματα πετυχαινω μουνιτσα φινα ,κουναμενη....προσεγγιζω διακριτικα με το αμαξι και την ρωταω ευγενικα αν θελει να την παω καπου....(ποσοστο επιτυχιας ανυπαρκτο)....μου γνεφει θετικα, πλησιαζει ,μου σκαει χαμογελαρα και τσουπ μεσα...μου ειπε που παει και βουρ...την ρωταω ,γιατι μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση το γεγονος...."δεν φοβηθηκες μην ειμαι ανωμαλος που κλειδωνω γυναικες στο υπογειο μου" και μου απαντησε αφοπλιστικα πως δουλευει εκει κοντα και τετοια ωρα βγαινει για ταξι αφου σχολασει,οποτε και οι ταξιτζηδες αγνωστοι της ειναι..... ...μπλα μπλα μπλα μπλα (εμενε 2 δημους πιο κειθε) ,της λεω δεν παμε για κανα ποτακι τωρα που γιναμε γνωστοι στο τοτε πασιγνωστο αφτερ της οδ.αμερικης...αυτο ηταν ... ;)Αγαπητοί φίλοι, επειδή βλέπω ότι το θέμα από το ειδικό πέρασε στο γενικό, θα ήθελα να καταθέσω κ την δική μου εμπειρία!
Δεν ήμουν, αλλά έγινα (η μοίρα με έκανε δλδ) κ απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσω να είμαι "κυνηγός"! Και εξηγούμαι: Σαν φοιτητής είχα τη χαρά να φοιτώ σε έναν από τους τοπ 3 γυναικοκρατούμενους φοιτητικούς συλλόγους της χώρας. Εκεί "ψήθηκα". Στα μαθήματα, στα διαλείμματα, στα γεύματα ακόμα και στη λεωφορεία συναναστρεφόμουν με κοπέλες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς κάποια επιδίωξη να καταλήξω με αρκετές εξ αυτών στο κρεβάτι... Στην πορεία βέβαια με κάποιες προχώρησε σοβαρά το πράγμα.
Κάπου εδώ τελειώνει ο "επίγειος παράδεισος"... Μετά έρχεται το δύσκολο κομμάτι: α) η στρατιωτική θητεία και στη συνέχεια η β) ακόμα χειρότερη επιστροφή στην επαρχία. Για τη στρατιωτική θητεία περιορίστηκα σε έναν ικανοποιητικό αριθμό "καβάτζων" από τα προηγούμενα. Ο αριθμός των γυναικών στον κύκλο μου όμως ήδη άρχιζε να περιορίζεται δραματικά και κάπου εδώ ξεκινά η πραγματική μου ενασχόληση με το pickup artist (όσοι δεν ξέρετε ανατρέξτε στην ομώνυμη ταινία!). Επί τους ουσίας, επειδή δεν είμαι ο τύπος που συχνάζει σε καφέ, μπαρ κλπ, αλλά μου αρέσει το περπάτημα, οι βόλτες κ τα σχετικά, άρχισα να την "πέφτω" σε κοπέλες που μου έκαναν το κλικ. Με λίγα λόγια επιλεγμένο καμάκι σε κάθε ευκαιρία που μου δινόταν.
Το αποτέλεσμα: Η αναλογία τηλέφωνο επικοινωνίας/γνωριμία είναι περίπου 1/5 και η αναλογία σεξ/τηλ. επικοινωνίας 1/10. Με απλά μαθηματικά αν γνώριζα 50 κοπέλες, με μία θα κατέληγα για σεξ. Εννοείται σε βάθος χρόνου, μετά από κάποια ραντεβού. Κακά τα ψέματα, ζούμε σε μια συντηρητική κοινωνία, οπού η μέση γυναίκα ζει μια καταπιεσμένη σεξουαλική ζωή. Για να προχωρήσει στο σεξ πρέπει να το κάνει στα πλαίσια σχέσης. Ενώ είναι μία από τις κυρίαρχες γυναικείες φαντασιώσεις (σεξ με άγνωστο παρτενέρ), δύσκολα θα προβεί κάποια σε αυτήν. Έχω ακούσει ότι το αντίστοιχο "παιχνίδι" σε χώρες του εξωτερικού με μικρότερο ποσοστό καταπίεσης, τα ποσοστά επιτυχίας είναι μεγαλύτερα.
Το συμπέρασμα: Κακά τα ψέματα, οι κοπέλες προτιμούν το σεξ με κάποιον από τον ευρύτερο κύκλο τους (φίλο φίλου, μπαρμαν στο στέκι που πηγαίνουν κλπ). Εκεί βρίσκουν την ψευδαίσθηση της ασφάλειας. Δεν είναι ούτε θέμα εμφάνισης, ούτε οικονομικό (τουλάχιστον όχι τόσο σημαντικό). Αν βρίσκεστε μέσα σε έναν τέτοιο κύκλο τότε θα το έχετε αντιληφθεί αυτό. Αν όχι, θεωρώ ότι το pickup, αν και με όχι τόσο μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, είναι μία-κάποια λύση. Αν μη τι άλλο είναι συναναστροφή σε πραγματικό περιβάλλον κ εξοικείωση με το άλλο φύλο! Μην κλείνεστε μέσα, έξω είναι η αλήθεια!
ΥΓ: Θυμάμαι ένα τρελό σκηνικό ένα καλοκαίρι, Σάββατο βράδυ 2-3 το ξημέρωμα, μόλις είχα σχολάσει από μια δουλειά ήρθα face to face με ένα τρελό μωρό, περιποιημένο, επέστρεφε σπίτι από νυχτερινή έξοδο. Της λέω στην ψύχρα "Κοπελιά, μόλις τελείωσα απ' τη δουλειά, τί λες να πάμε να σε κεράσω ένα ποτό;!" (Ποσοστό επιτυχίας υπό του μηδενός, σκέφτομαι, αλλά δε γαμιέται; Τι έχω να χάσω!). Αφού το σκέφτεται λιγάκι μου λέει "Ναι, γιατί όχι!". Τελικά μετά από 2-3 ραντεβού παίχτηκε σεξάκι!
...παιχταρα βιλατζ....να με συμπαθας αλλα τα θεωρησα αυτονοητα και δεν τα εγραψα...για να γαμησεις με καμακι πρεπει να εχεις τελειωσει τουλαχιστον 2α δημοτικου σε συνδυασμο με iq μπανανας και πανω....με iq ραδικιου ,δυστυχως πουστο γραφω ,δεν γαμησε ποτε κανεις!!!τυπε, εαν θεωρεις τον Μαρκο Σεφερλη ευχαριστο-πνευματωση, συγνωμη αλλα το κριτηριο σου παραπεμπει σε συγκεκριμενα καστα ανθρωπβν ( προσωπικα τον θεωρω γελοιο , φθηνο και ρηχο), οπερ κατα συνεπεια και τα υπολοιπα που εχεις αναφερει απευθυνονται σε αυτη την καστα. Δεν θα αναφερω ποια ειναι αυτη, δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο.
Γενικα δεν συμφωνω με τα οσα προανεφερες, με την σημειωση οτι δεν πιανει στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ αυτο ωστε εαν καποιος το εφαρμοζε σε καθε του εξοδο θα ειχε ενα τηλεφωνο σε καθε βραδυα (δεν λεω να προχωρησει σε κατι παραπανω, εστω τηλεφωνο).
Αυτα που αναφερεις πιανουν σε αλλες εθνικοτητας γυναικες, και εξηγουμαι: Οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ θεωρουν οτι ειναι κατι πολυ σημαντικο να τους γαμησεις το μουνι, ΑΣΧΕΤΑ εαν ΜΕΤΑ την πρωτη φορα που την γαμησες θελουν να τις ΞΕΚΟΛΙΑΖΕΙΣ στο γαμησι. Οι ξενες το θεωρουν φυσιολογικο και δεν προβαλουν τοσες αντιστασεις.
Οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ θεωρουν οτι ειναι κατι πολυ σημαντικο να τους γαμησεις το μουνι, ΑΣΧΕΤΑ εαν ΜΕΤΑ την πρωτη φορα που την γαμησες θελουν να τις ΞΕΚΟΛΙΑΖΕΙΣ στο γαμησι. Οι ξενες το θεωρουν φυσιολογικο και δεν προβαλουν τοσες αντιστασεις.
...καλη φαση ειναι τα μπαρακια στο κεντρο...φουλ στις φοιτητριες και τις κορασιδες που ψαχνουν.....ΑΝ ειστε αυτοι που πρεπει και με λιγη καλη διαθεση θα τα σκισετε τα διχτυα....
τιπ...οταν κυκλοφορουμε "οπλισμενοι" ποτε δεν βγαινουμε αρχιδοκαμπος....αντε αλλος ενας μαζι μαξιμουμ....αντροπαρεες ειναι γαματη φαση για χαβαλε ,στριπ ,πουτανοτσαρκα...
ποσο χρονων εισαι τυπε??
Το "αντε αλλος ενας μαζι" που αναφερες φανερωνει πολλα.
Φιλε αυτη ειναι η πλοιψηφια στο σαιτ ανεξαρτητου ηλικιας! Για να μην σου πω οτι πολλοι απο αυτους που ρωτανε δεν θα πανε ποτε σε μπαρακια.
πιστευω για καμακι μονο ενας φιλος που θα παιξει το ρολο της ασπιδας
δλδ μετα απο χυλοπιτα θα αραξετε μαζι κ θα τραγουδατε το τραγουδι που παιζει ο ντιτζει
η αν ειναι μια ωραια κ μια χοντρη θα κανει παρεα τη χοντρη
η αν μεθυσεις θα σε παει σπιτι
αλλα τετοια ατομα σπανιζουν
εχουμε γεμισει ζηλοφθονα μουνοπανα
κ εγω μονος μου θα παω ;)
οΤΑΝ τα εγραφα εγω ρε μουνια της λάσπης κοροιδεύατε ομως. Τώρα ψάχνεστε
ντοπα αν θες πάμε μαζί στα μπαράκια θα σ αφήσω να πάρεις την χοντρήπιστευω για καμακι μονο ενας φιλος που θα παιξει το ρολο της ασπιδας
δλδ μετα απο χυλοπιτα θα αραξετε μαζι κ θα τραγουδατε το τραγουδι που παιζει ο ντιτζει
η αν ειναι μια ωραια κ μια χοντρη θα κανει παρεα τη χοντρη
η αν μεθυσεις θα σε παει σπιτι
αλλα τετοια ατομα σπανιζουν
εχουμε γεμισει ζηλοφθονα μουνοπανα
ela dike moy
εδω ειναι ο ναος σου
ριχτα μας