Βολτα πριν λιγο με διπλη καταθεση...θεωρητικα πηγαινα για τη Βικυ απο τις Βιλλες.Λεω ομως ας ξεκινησω απο Αχελωου να δω τι καινουριο παιζει...ε μπαινω μεσα και βγαινει η Νταϊανα που χαθηκες μωρη την λεω...ε δε γινοταν να φυγω οποτε και μπηκα και φυσικα η γυναικα με απογειωσε,παιζει χωρις αντιπαλο στην κατηγορια της.Γλυκεια,πανεξυπνη,αψογη σε τεχνικη,απο χρονο ουτε καν το συζηταμε...Ενταξει τελεια και μου φερεται πολυ στοργικα γι'αυτο και την λεω θεια
Μετα αφου τελειωσα ημουν πτωμα οποτε λεω ας δω και τη Βικυ και ας φυγω...καθομαι στο σαλονι και βγαινει απο διπλα μου ενα θηριο,μια γκομεναρα,ενα εντυπωσιακο πλασμα...πανυψηλη,πανεμορφη,βυζαρες κολαση,κωλαρα απιστευτη,προσχαρη στον χαιρετισμο της....ενταξει μεταξυ μας τωρα η φωνη ειναι καπως

αλλα αν μεινει κι αλλες μερες θα επιδιωξω να την επισκεφθω μιλαμε για γκομεναρα
Μετα πηγα Ανδρεου Γεωργιου γιατι μου ξαναρθε η ορεξη και λεω μπας και πετυχω τη θεια Συλβια κατα κει
-38. η Λουιζα
-32. η Ελενα η Ουκρανη η πανεμορφη αλλα εχει γινει σαν γουρουνακι και μεσα για μενα ηταν μετρια
-30. κλειστη και η εξωτερικη πορτα αλλα με αναμενη λαμπα,χτυπησα ξαναχτυπησα αλλα τιποτα...λογικα ηταν η Συλβια αλλα ηταν με πελατη και δουλευει χωρις τσατσα αυτη
-24. μια χοντρη μελαχρινη νταρντανα με ομορφο προσωπο που εγω καπου την εχω ξαναδει αλλα η τσατσα ειπε ελληνιδα
τελοσπαντων δε μ'αρεσε κατα κει και λεω δεν παω στη θεια Μονικα για ενα ξεκωλιασμα

παω Ερημιτη την πετυχαινω τη Μονικα και εγινε αλλο πανηγυρι κι εκει,Ξεκωλιασμα και να μη χορταινει η πουταναρα με τιποτα...τελοσπαντων τωρα δε μπορω να παρω τα ποδια μου
απεναντι ακριβως πυρετωδεις ετοιμασιες για τα 2 νεα σπιτια που ετοιμαζονται και απέξω ηταν 2 πουταναρες γυρω στα 40,Ελληνιδες που επεβλεπαν το εργο...απο το στυλακι μου φανηκαν σαν ιδιοκτητριες αν κρινω απο την παλιοτερη γνωριμια μου με ιδιοκτητρια του χωρου
Θεωρητικα ειχα και τη θεια Αφροδιτη κατα νου διοτι ακομα δε την ξεχασα αλλα αφου εμπλεξα αρχικα με Νταϊανα δεν υπηρχε περιπτωση μετα