Επισκέπτης
Αυτα θα τα συζητησουμε οταν βρεθουμε. Οποτε μεσα εισαι και εσυκαλα αν πειτε για κανα σαββατο ή κυριακη το συζηταμε αλλα να χει μετα και φαι

Αυτα θα τα συζητησουμε οταν βρεθουμε. Οποτε μεσα εισαι και εσυκαλα αν πειτε για κανα σαββατο ή κυριακη το συζηταμε αλλα να χει μετα και φαι
Κατσε να δουμε τι θα πουν και οι υπολιποι, παντως καλο ειναι για θεματα ασφαλειαςJamaican κι εγώ μέσα είμαι για μια συνάντηση αλλά επειδή δεν είμαι από θεσσαλονίκη,
πρέπει να κανονιστεί ώστε να βολέψω το πρόγραμμα μου.
Ενημέρωση μάλλον 2/11 θα κατέβω για μια εβδομάδα οπότε τότε βολεύομαι!!!
![]()
![]()
δεν θα μας βαζουν μεσα ρε τυπε 15 ατομα.....βλεπω 55 ατομα παρακολουθουν το θρεντεαν εξαιρεσουμε καμια δεκαρια που ειναι ειτε προμοτορες η κοπελες ειτε αφεντικα. καμια δεκαρια νεους μεσα και περιεργους απο ολο το σαιτ μας μενουν 35 περιπου να βγαλω και καμια 15 αρια που μπορει να ειναι απο επαρχια αλλα μακρια εχουμε 20 ατομα απο αυτους να εξαιρεσω εμας που δηλωσαμε συμμετοχη μεχρι τωρα 5 ατομα δλδ μας μενουν 15 που θελω να καταληξω...εαν εχουμε συμετοχη εως 50% στην μαζωξη καθολου απιθανω το θεωρω, θα ειμαστε μια παρεα κοντα στα 15 ατομα
μιλαμε για το χαβαλε
![]()
υπαρχουν λυσεις για αυτο, κατσε τωρα γιατι με ετυχε κατιδεν θα μας βαζουν μεσα ρε τυπε 15 ατομα.....
Ετσι δεν πρεπει ρε μαν.???Νέοι δείτε πως κάνει τσαρκορεπορτάζ ο Καραμάν να μαθαίνετε
gl λες για την κοπέλα που αναφέρεται ο Karaman που πήδηξε στο 52?Είχα σκοπό να γράψω κ κριτική αλλά είχα τρεχάματα πολλά :-
Η ίδια που είχα γράψει εγώ πρώτος εδώ πέρα ότι την πήρα πριν δυο-τρεις βδομάδες στο 38 είναι?![]()
Μολδαβή είναι τελικά κ όχι Ρουμάνα?
Μεροκάματο θα κάνουμε σε αυτήν την τσαρκα πάρτε νερά καφέδες σάντουιτςΓιατι να ψηθουν να μαθουντι ειναι ντεντεκτιβ
βρισκομαστε καπου γνωριζομαστε και ορμαμε στα του αγωνα
![]()
τι με νοιαζει εμενα αν ο πχ. ο κωστας (τυχαιο ονομα) ειναι το νικ τζ ελ και τι με νοιαζει εμενα τι κανει στην ζωη του. Δεν εχω να χωρισω με κανενα τιποτα, αν καποιος εχει λερωμενη την φωλια του να μην ερθει και ο νοων νοειτω, απο εκει και περα βρισκομαστε κανουμε το χομπι μας και η ζωη συνεχιζετε.
ρε gl?εμενα ρε θα με δεχτυτε στο παρεακι σασ?ξερω ρε ο jamaikanos δεν εχει θεμα.ρωτα ρε και τον κολιτο σου al.με δεχετε¨?και ασ αφυσουμε το νικολι αποξω ρε.γερασε ποια ρε.θα σασ κερασω και μια που την εχετε αχτη.το jamaikano ρε θα του κανω ιδικο κονε με τι λιαγουρο.τον azazel αλο ιδικο κονε.τον παχλιβαντη αυτον ρε τον καμενω,ξεχασα πωσ τον λενε και βαριεμε να παω σελιδα πισω,αυτον ρε που τρεμανε τα χερια του στο προτω ποσταρισμα,το γατακι αυτο, ενα κονε απο γυφτορουμανα.ρε κουφαλα αν κανεισ και τωρα διαγραφη εισαι πολυ μουνακι.χαχαχαχαχδεν θα μας βαζουν μεσα ρε τυπε 15 ατομα.....
α ολα κι ολα....εγω θελω γκωνλικον ερωταν με νικολ αλλιως τσαρκα δεν ερχομαιρε gl?εμενα ρε θα με δεχτυτε στο παρεακι σασ?ξερω ρε ο jamaikanos δεν εχει θεμα.ρωτα ρε και τον κολιτο σου al.με δεχετε¨?και ασ αφυσουμε το νικολι αποξω ρε.γερασε ποια ρε.θα σασ κερασω και μια που την εχετε αχτη.το jamaikano ρε θα του κανω ιδικο κονε με τι λιαγουρο.τον azazel αλο ιδικο κονε.τον παχλιβαντη αυτον ρε τον καμενω,ξεχασα πωσ τον λενε και βαριεμε να παω σελιδα πισω,αυτον ρε που τρεμανε τα χερια του στο προτω ποσταρισμα,το γατακι αυτο, ενα κονε απο γυφτορουμανα.ρε κουφαλα αν κανεισ και τωρα διαγραφη εισαι πολυ μουνακι.χαχαχαχαχ
η καινουρια Γκαμπριελα που περιγραφετε μηπως ειναι αυτη εδω??
www.facebook.com/royleta/photos/pb.440297666027905.-2207520000.1413835715./775233322534336/?type=3&theater]https://www.facebook.com/royleta/photos/pb.440297666027905.-2207520000.1413835715./775233322534336/?type=3&theater[/url[/video]]
Γωγω Νο 2 δηλαδη...Ναι αυτο ειναι το κομοδινο....που την ανακαλυψες.???
ρε μαλακα ακομα αυτη ζει?που βοσκει?τον ξετιναξατε κουφαλεσα ολα κι ολα....εγω θελω γκωνλικον ερωταν με νικολ αλλιως τσαρκα δεν ερχομαι
κοβει η πουτανα το γαμησι μαν;ρε μαλακα ακομα αυτη ζει?που βοσκει?τον ξετιναξατε κουφαλεσ![]()
Γωγω Νο 2 δηλαδη...
την αλλη γκαμπριελα πρεπει να φαμε μαν απο τις βιλεςκαι η γωγω ιδια κατηγορια παιζει.??? γιατι θελω να την φαω....![]()
![]()
την αλλη γκαμπριελα πρεπει να φαμε μαν απο τις βιλες