egwgeiasena200
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτη ρε εχεισ αχτη?θα στο κανω ρε το κονε.πεσ ποιο σ/κ θα κανεισ τσαρκα να στην εχω καβατζα.την αλλη γκαμπριελα πρεπει να φαμε μαν απο τις βιλες
αυτη ρε εχεισ αχτη?θα στο κανω ρε το κονε.πεσ ποιο σ/κ θα κανεισ τσαρκα να στην εχω καβατζα.την αλλη γκαμπριελα πρεπει να φαμε μαν απο τις βιλες
μαλλον απο νοεμβρη τυπε ,οκτωβρη ειμαι κλεισμενος αλλου...... ;)αυτη ρε εχεισ αχτη?θα στο κανω ρε το κονε.πεσ ποιο σ/κ θα κανεισ τσαρκα να στην εχω καβατζα.
πεμε ρε μερα οταν ερθεισ.θα πας αθηνα 6 μερεσ δεν ξερω ποτεμαλλον απο νοεμβρη τυπε ,οκτωβρη ειμαι κλεισμενος αλλου...... ;)
μην πας δοκιμασα και εγω δις...καλυτερα δωσ της 2 τσιγκελια και ας την να πλεκει...και η γωγω ιδια κατηγορια παιζει.??? γιατι θελω να την φαω....![]()
![]()
Σόρρυ ρε παίχτη :-ρε φιλε που ησουνα να με σωσεις...???αν ειχες γραψει κριτικη ποιο νωρις, θα ηξερα οτι ειναι μουφα η γκομενα, ειχα διαβασει την κριτικη του gl για την Γκαμπριελα και θυμομουνα οτι ειχε γραψει καλα σχολια, μετα την πατατα που εφαγα, ερχομουνα να τα ''χωσω'' στον gl που με πειρε στο λαιμο του,
αλλα ξαναδιαβαζοντας την κριτικη του ειδα οτι ειναι αλλη κοπελα η μια και αλλη η αλλη. Παντως η συγγεκριμενη που εγραψες ειναι η ΠΑΤΑΤΑ του αιωνα...με εβαλε σε υποψιες περι trafficking, με το ζορι να γαμηθει, δεν εκανε τιποτα αβγαλτη τελειως, μηλια δεν εβγαζε, σε μια δοση κοιταχτηκα στον καθρευτη και ενιωθα λες και την βιαζα ενα πραμα... :S
Bingo!η καινουρια Γκαμπριελα που περιγραφετε μηπως ειναι αυτη εδω??
www.facebook.com/royleta/photos/pb.440297666027905.-2207520000.1413835715./775233322534336/?type=3&theater]https://www.facebook.com/royleta/photos/pb.440297666027905.-2207520000.1413835715./775233322534336/?type=3&theater[/url[/video]]
ποια ειναι παλι αυτη;Οποιος θελει βρωμικα παιχνιδια ας παει στη Βερα απο τις βιλες ;)![]()
![]()
ποια ειναι παλι αυτη;
Οποιος θελει βρωμικα παιχνιδια ας παει στη Βερα απο τις βιλες ;)![]()
![]()
ε μην πετας κατι ετσι και το αφηνεις μετεωρο!!!δωσε λεπτομεριες...Οποιος θελει βρωμικα παιχνιδια ας παει στη Βερα απο τις βιλες ;)![]()
![]()
ε μην πετας κατι ετσι και το αφηνεις μετεωρο!!!δωσε λεπτομεριες...
εχει βρε ασανσερ,δεν το ειδες αριστερα;Πρωινο-μεσημεριανο περασμα απο ξε-κωλλετη για αφροδιτη
αλλα κλασικα σαν γνωστος γκαντεμης ενω υπηρχε εξω ανοιχτο το Open Και το φως στην λαμπα η πορτα ηταν κλειδωμενη
χτυπουσα φωναζα κλπαλλα τιποτα ακομα δεν ειχαν ανοιξει
ημουν προετοιμασμενος για αυτο το ενδεχομενο και πηγα στην δευτερη επιλογη που ηταν η αντριανα τουμπανιεθ στο
Red diamond Νικηφόρου Ουρανού 6
πραγματι ηταν εκει οπου και περασα
ωραιος χωρος αλλα δεν προειδοποιουν οτι πρεπει να ανεβεις 3-4 οροφους σκαλοπατια μεχρι να φτασεις στο σαλονι
πρεπει να εισαι αθλητης στο δεκαθλο για να φτασεις στην κορυφη καρδιακο κοντεψα να παθω
κανενας παππους δεν υπαρχει περιπτωση θα το παθει και θα μεινει στον τοπο καθως ανεβαινει
βαλτε κανενα μικρο ασανσερακια
ντουγρου για αντριαννα πηγαινες τυπε σαν τον πριαποΣοβαρα μπραβο τους εκανα λαθος
δεν το προσεξα καθολου