τι θυμηθηκα τωρα ρε?...την αλλη φορα που ειχε ερθει μπηκαν κατι βλακες και λεγανε θα επρεπε να μας ενημερωσει η τσατσα οτι ειναι χειρουργημενη

τι να σ'ενημερωσει βρε βλακα,εχεις δει πιο εντυπωσιακη γκομενα?
παντως το θεμα του κωλου και μενα μου'κανε εντυπωση...προφανως θα πρεπει να γινει η απαιτουμενη αποσβεση
Σας το 'χα πει οτι την ειχα δει σ' ενα μπιτς μπαρ στη Χαλκιδικη, ειχε χαζεψει ολο το μαγαζι με την παρτη της, κι εγω εννοειται..! Κ κανεις δεν καταλαβε οτι ειναι τρανς, αν κι η φωνη ειναι καπως, αλλα υπαρχουν κ γκομενες που μιλανε παραξενα, οποτε δεν κανει εντυπωση..
Εγω δεν την εχω παρει ακομα, αλλα εμφανησιακα ειναι πιθανοτατα η πιο εντυπωσιακη τρανς που υπαρχει στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη..! Αν ξερετε καποια αλλη πειτε μου...
Υποσυνειδητα μπορει να μου δημιουργειται ενα κολλημα οταν το σκεφτομαι οτι ειναι τρανς, καθως δεν εχω παει ακομα με τρανς.. Απ' οσο ξερω τουλαχιστον..! χαχαχα...
Παντως οταν την ειδα στην παραλια μια μαγιο, τα 40 ευρω για να πηδηξεις εναν τετοιο μουναρο, μου φαινεται το απολυτο value for money..!
Συμφωνω γενικα με τον Αλ, εκτος απ' τον χαρακτηρισμο... Δεν εχει κανενα λογο η τσατσα να λεει οτι ειναι τρανς, καθως η Βικυ ειναι πλεον κανονικη γυναικαρα με τα ολα της..! Απ' τη στιγμη που δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα, τι σε νοιαζει..;
Αν τη γνωριζες καπου εξω κ την πηδουσες θα το καταλαβαινες..;
Οποτε τι καθεστε κ σκεφτεστε τι ηταν στο παρελθον κ κολλατε.. Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας..!
Δηλαδη, οταν πατε σε μια ταβερνα να φατε μπριζολες, θελετε να σας λεει ο ταβερνιαρης οτι αυτες ηταν απο ενα μικρο γουρουνακι που το σφαξαν προχθες κ μετα να μην μπορειτε να τις φατε, εχοντας αυτην την εικονα στο μυαλο σας..;
Εσεις οταν βλεπετε τις μπριζολες κ τα σουβλακια, σκεφτεστε οτι αυτα ηταν καποτε γουρουνακια, ή οτι θελετε να τα φατε..;
Αν κ σ' αυτο το θεμα, καλο θα 'ταν ν' αναλογιστουμε κ την ηθικη μας σταση απεναντι στα ζωα, αλλα αυτο ειναι αλλη μεγαλη συζητηση..