Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως με το εν λόγω μωρό τι έπαιζε και χαλάστηκες;;;Αμόλαγες έξω γλώσσα  :P και τραβιότανε;;

Ότι έβγαζε τις μπότες και καθάριζε τα ποδαράκια της σχεδόν μόνο για πάρτη μου, ότι υπήρχε μεγάλο πάθος εκατέρωθεν, απίστευτες στάσεις, βαθιές ανάσες, εκφράσεις ηδονής και τρελό κοίταγμα στα μάτια πάνω στην πράξη, πιπίλισμα των δαχτύλων μου... και τη στιγμή που πήγαινα να δώσω το γλωσσόφιλο μου γύριζε μάγουλο.

Γαμώ το μυαλό της μέσα, γαμώ!  :2funny:  :headbang:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ότι έβγαζε τις μπότες και καθάριζε τα ποδαράκια της σχεδόν μόνο για πάρτη μου, ότι υπήρχε μεγάλο πάθος εκατέρωθεν, απίστευτες στάσεις, βαθιές ανάσες, εκφράσεις ηδονής και τρελό κοίταγμα στα μάτια πάνω στην πράξη, πιπίλισμα των δαχτύλων μου... και τη στιγμή που πήγαινα να δώσω το γλωσσόφιλο μου γύριζε μάγουλο.

Ρε παπάρα μην γίνεσαι θλιβερός γιατί δεν θα βγάζεις γέλιο πια!
Είναι πουτάνα ρε φιλε και πληρώνεται για να κάνει ότι σε γουστάρει ! Τι δεν καταλαβαίνεις????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ρε παπάρα μην γίνεσαι θλιβερός γιατί δεν θα βγάζεις γέλιο πια!
Είναι πουτάνα ρε φιλε και πληρώνεται για να κάνει ότι σε γουστάρει ! Τι δεν καταλαβαίνεις????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλά φίλε, εσύ ζήσε στο μίζερο κόσμο σου.  :birdman:
Ούτε φαντάζεσαι τον έρωτα που έχω κάνει με πουτάνες.

Επισκέπτης

:cum: :cum: :cum: :cum:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Καλά φίλε, εσύ ζήσε στο μίζερο κόσμο σου.  :birdman:
Ούτε φαντάζεσαι τον έρωτα που έχω κάνει με πουτάνες.

Τι λες βρε παπάρα? Ερωτα με τον τσάτσο να χτυπάει την πόρτα στο πεντάλεπτο?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ποσο στερημένος από γκόμενα μπορεί να είσαι ρε αρχηγέ?
Ρε με στεναχωρείς και δεν γουστάρω να δουλεύω θύματα .....

Επισκέπτης
Τι λες βρε παπάρα? Ερωτα με τον τσάτσο να χτυπάει την πόρτα στο πεντάλεπτο?
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ποσο στερημένος από γκόμενα μπορεί να είσαι ρε αρχηγέ?
Ρε με στεναχωρείς και δεν γουστάρω να δουλεύω θύματα .....

Πόσο ανίκανος να γαμήσεις σε μπουρδέλο παίζει να είσαι? Κάποιοι μπορούν.  :sunglasses:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πόσο ανίκανος να γαμήσεις σε μπουρδέλο παίζει να είσαι? Κάποιοι μπορούν.  :sunglasses:
Για γαμήσι σε μπουρδέλο μιλάμε ή για ερωτα όπως μας έλεγες πριν?
Όπως θες τα αλλάζεις βρε μάστορα.

Επισκέπτης
Για γαμήσι σε μπουρδέλο μιλάμε ή για ερωτα όπως μας έλεγες πριν?
Όπως θες τα αλλάζεις βρε μάστορα.

Το γαμήσι σε μπουρδέλο για μένα είναι κανονικός έρωτας. Δεν με ενδιαφέρει η συμμετοχή από τη γυναίκα με τον τρόπο που άλλοι την εννοούν. Μου αρκεί μια αυθόρμητη έκφραση πόνου ή ηδονής για να με τρελάνει. Θέλω τη γυναίκα παθητική, το αν με γουστάρει ή όχι ελάχιστα με ενδιαφέρει. Μπορώ να σου πω ότι καυλώνω περισσότερο κάποιες φορές όταν νιώθω ότι η άλλη γαμιέται με το ζόρι.  :sunglasses:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΞ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ. ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ. ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΞ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ. ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ. ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ, ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Τι να μας πεις και εσύ για την ζωή σου ρε Picker? Είσαι ξεπερασμένος από τα γεγονότα.
Εδώ βρήκαμε τον Rocco , ένα παλικάρι που διατηρεί σχέση με μια τρόμπα που βάζει στον πούτσο του.

Επισκέπτης
Τι να μας πεις και εσύ για την ζωή σου ρε Picker? Είσαι ξεπερασμένος από τα γεγονότα.
Εδώ βρήκαμε τον Rocco , ένα παλικάρι που διατηρεί σχέση με μια τρόμπα που βάζει στον πούτσο του.

Απαξιώ να απαντώ σε τρόμπες.  :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
208
Πόντοι
3.090
Τελικά δεν ξαναπάς,Κορινάκι...?  :knockinb:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.834
Πόντοι
2.886

Ρε φίλε ,αυτό είναι το μαρτύριο του Ταντάλου !

Που κρεμόντουσαν τα σταφύλια από πάνω του και όταν πήγαινε
να τα φαει ,τραβιόντουσαν  !  :S

501px-Tantalus_Gioacchino_Assereto_circa1640s.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δάσκαλε σα να ξέχασες μου φαίνεται ότι ο πελάτης δεν είναι μόνο εραστής αλλά και βιαστής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom