Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ ελεγες οτι θα παει η κουπα σαλονικα ρε τυπεεπειδη σκεφτομαι πονηρα....ο σαμαρας εν μεσω προεκλογικης περιοδου θα ηθελε η αθηνα να παρει φωτια;;;;;;;;;τον συμφερει;;;;;;;οταν ελεγα εδω μεσα πριν τον αγωνα δεν θα γινει απολυτως τιποτα δεν ειχα δικιο;;;;;τωρα αν καποιοι πηγαν στην κυψελη για καφε φορωντας φορμες ΠΑΟΚ εεε τα ηθελε ο κωλος τους ;) ;) ;) ;)
Εγω παντως εχθες μονο τους βαζελους ακουγα να φωναζουν....
εγω προσωπικα θα θεωρουσα τον εαυτο μου ΠΡΟΒΑΤΟ αν χανω 3-0 χωρις να κανει η ομαδα κατι και να φωναζω....ΠΟΤΕ δεν εχω αποδοκιμασει την ομαδα μου....απλα σηκωνομαι και φευγω..απο ενα σημειο και μετα, λογικο το βλεπω..τοσα χιλιοιμετρα τοση ταλαιπωρια τοσοι μπαφοι.. κ η ομαδα σου να μην κατεβαινει να παιξει καν.. και εγω αφωνος θα ειχα μεινει
![]()
Ειναι και φιλοζωος ο προεδρας.![]()
ειπα και εκτεθηκα.....εγω ομως δεν παιζω μπαλα....εσυ ελεγες οτι θα παει η κουπα σαλονικα ρε τυπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες και οτι θα παρεις του χρονου το πρωταθλημα δεν εγινε και τιποταειπα και εκτεθηκα.....εγω ομως δεν παιζω μπαλα....
ε στον ΠΑΟΚ ηρθε τυπε. λες να μην ηξερε? ;)![]()
Ειναι και φιλοζωος ο προεδρας.![]()
Στο θρεντ μιας τραγουδιάρας έλεγες ότι έχετε δουλέψει μαζί, πόσες δουλειές κάνει ρε τύπε;
![]()
ρεντ...δουλευω σε οφθαλμιατρικο κεντρο...δοξα τον θεο τα ματια μου τα ελεγχω πιο τακτικα απο εσενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου αρεσει που παρακολουθεις αυτα που γραφω....αν προσεξεις λεω πριν μια 10ετια περιπου....δουλεψαμε στο ιδιο μπουζουκσιδικο....Στο θρεντ μιας τραγουδιάρας έλεγες ότι έχετε δουλέψει μαζί, πόσες δουλειές κάνει ρε τύπε;
![]()
εχθες που ησουν εσυ τυπε? στο λεοφωρειο της επιστροφης[size=19pt]Εμείς ρε μουνιά δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα κύπελλα και πρωταθλήματα και τους τίτλους γίναμε ΠΑΟΚ για τον λαό του![/size]
μου αρεσει που παρακολουθεις αυτα που γραφω....αν προσεξεις λεω πριν μια 10ετια περιπου....δουλεψαμε στο ιδιο μπουζουκσιδικο....
ο παοκ παντα ηταν η ομαδα της καρδιας του
![]()
οχι....ειμουνα μπαλαντερ.....εκανα δημοσιες σχεσεις ειχα τα καμαρηνια....και ενιοτε σερβιτορος.......το πρωι ειχα την δουλεια μου και το βραδυ....νυχτοκαματο..Τη γκόμενα κοίταγα ρε μαλάκα, χέστηκα για σένα
Τραγουδάς τύπε;