Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
Αυτός ακριβώς είναι και ο δικός μου τρόπος σκέψης. Νιώθω απίστευτη βαρεμάρα να κάνω παρέα με γυναίκες. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Αυτόν τον τρόπο σκέψης μας δυστυχώς δεν μπορούν να τον καταλάβουν οι περισσότεροι. Εδώ ο άλλος στο διπλανό thread μου περηφανεύεται ότι τα έφτιαξε με την πουτανίτσα και τη γαμάει τζάμπα. Δεν λέει όμως ότι για να γίνει αυτό πρέπει να είναι μαζί της 4 και 5 ώρες την κάθε φορά και να μιλάνε για μαλακίες. Και μάλιστα προσπαθεί να με πείσει ότι είμαι και πυρφόρος εγώ που τη γαμάω με 10 ευρώ και ότι εκείνος ζει το όνειρό μου. Γαμώ την τρέλα μου μέσα δηλαδή.   :headbang:  :2funny:

καλά για οποιαδήποτε σχέση με πουτάνα εκτός του 10λέπτου της παράτριψης (άντε 15λέπτου αν θές να την ικανοποιήσεις)
μου είναι ειλικρινά αδιανόητο , κατα τη δικιά μου οπτική και ιδιοσυγκρασία φυσικά.

επίσης βλέπω ότι πολλοί επιδιώκουν/θαυμάζουν/ζηλεύουν/επαίρονται (και όλα τα συναφή ρήματα)
το "χρηματικώς τζάμπα γαμήσι"...
δυστυχώς και πάλι δεν μπορώ να το δώ έτσι...

είχε υπάρξει "συναισθηματικό ατύχημα" με πουτάνα , και άπειρες φορές έχω βγεί ραντεβού
με κοπέλες (εκτός χώρου) απο ευγένεια και μόνο , και όλες τις φορές τις απέρριψα,
απέρριψα την οικειότητα , την συνάφεια , την συσχέτιση για την ακρίβεια
ακόμα και αν θα οδηγούσε σε "χρηματικώς τζάμπα γαμήσι" , φαίνεται ότι η συναισθηματική
δέσμευση σε κάτι άλλο εκτός του εαυτού μου, είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ,
θέλω απλά να πηδάω ανώνυμα και να φεύγω ελεύθερος άμεσα,χωρίς καμμία άλλη δέσμευση

μπορεί να ακούγεται ανωμαλία , αλλά έτσι λειτουργώ  ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καλά για οποιαδήποτε σχέση με πουτάνα εκτός του 10λέπτου της παράτριψης (άντε 15λέπτου αν θές να την ικανοποιήσεις)
μου είναι ειλικρινά αδιανόητο , κατα τη δικιά μου οπτική και ιδιοσυγκρασία φυσικά.

επίσης βλέπω ότι πολλοί επιδιώκουν/θαυμάζουν/ζηλεύουν/επαίρονται (και όλα τα συναφή ρήματα)
το "χρηματικώς τζάμπα γαμήσι"...
δυστυχώς και πάλι δεν μπορώ να το δώ έτσι...

είχε υπάρξει "συναισθηματικό ατύχημα" με πουτάνα , και άπειρες φορές έχω βγεί ραντεβού
με κοπέλες (εκτός χώρου) απο ευγένεια και μόνο , και όλες τις φορές τις απέρριψα,
απέρριψα την οικειότητα , την συνάφεια , την συσχέτιση για την ακρίβεια
ακόμα και αν θα οδηγούσε σε "χρηματικώς τζάμπα γαμήσι" , φαίνεται ότι η συναισθηματική
δέσμευση σε κάτι άλλο εκτός του εαυτού μου, είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ,
θέλω απλά να πηδάω ανώνυμα και να φεύγω ελεύθερος άμεσα,χωρίς καμμία άλλη δέσμευση

μπορεί να ακούγεται ανωμαλία , αλλά έτσι λειτουργώ  ;)
καμια ανωμαλια φιλε μου.απολυτα φυσιολογικα ειναι οσα λες

Επισκέπτης
Τεράστια βραδιά χτες στο Κύτταρο με μια τεράστια φωνή του classic rock:

Συνημμένα

• Φωτογ.0357.jpg
    Φωτογ.0357.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 70

Επισκέπτης
Το τραγούδι της ημέρας (δεν το είπε δυστυχώς):

:rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.304
Πόντοι
48.067

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ. ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ. ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΑΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΦΥΛΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Αρα λες αληθεια στις γυναικες γιαυτο δν γαμας κανονικες τυπε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
49
Πόντοι
366
Ναι αλήθεια τους λέει , μόνο που δεν είναι εκεί καμία για να την ακούσει.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δάσκαλε ο μοναχικός μπουρδελιάρης πρέπει να είναι μοναχικός γενικότερα; Είναι προτιμότερο να μην έχουμε φίλους; Το Πάσχα (και τις γιορτές γενικότερα), δεν είναι μίζερο να τρώμε μόνοι μας;

Επισκέπτης
Πολύ ωραίο απόγευμα σήμερα στην κατάμεστη Λεωφόρο με την πρόκριση της Πανάθας στον τελικό. Είχα κάνει κι ένα απίστευτο γαμήσι προηγουμένως στο Κορινάκι... Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτή την παλιοζωή?  :sunglasses:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.089
Πόντοι
5.595
Πολύ ωραίο απόγευμα σήμερα στην κατάμεστη Λεωφόρο με την πρόκριση της Πανάθας στον τελικό. Είχα κάνει κι ένα απίστευτο γαμήσι προηγουμένως στο Κορινάκι... Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτή την παλιοζωή?  :sunglasses:
Bαζελακος εισαι τυπε...??!!!!
Ετσι εξηγουντε ολα...!!!! :idiot: :idiot: :idiot: :grin:

Επισκέπτης
Δάσκαλε ο μοναχικός μπουρδελιάρης πρέπει να είναι μοναχικός γενικότερα; Είναι προτιμότερο να μην έχουμε φίλους; Το Πάσχα (και τις γιορτές γενικότερα), δεν είναι μίζερο να τρώμε μόνοι μας;

Όχι τύπε, δεν εννοώ αυτό. Και βέβαια μπορείς να έχεις φίλους. Η θεωρία μου είναι ότι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες είναι τα μονίμως μπακούρια. Αυτοί που έχουν γκόμενες και πάνε και με πουτάνες είναι σαν τους παπάδες που παντρεύονται: Ποτέ δεν θα μπορέσουν να ανέβουν ψηλά στην ιεραρχία. Για τον πραγματικό μοναχικό μπουρδελιάρη οι πουτάνες είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, όχι απλά μια εναλλακτική διασκέδαση.  :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αναρωτιέμαι όμως, μιας και ανάφερες τους παπάδες, αν είναι ανώτερος τρόπος ζωής μια μορφή μπουρδελοκαλογηρικής. Αν θα ήταν καλύτερο να εγκαταλείψουμε τα εγκόσμια, τους φίλους, τους συγγενείς και να αφιερώσουμε τη ζωή μας στις μπουρδελικές ηδονές.

Επισκέπτης
Αναρωτιέμαι όμως, μιας και ανάφερες τους παπάδες, αν είναι ανώτερος τρόπος ζωής μια μορφή μπουρδελοκαλογηρικής. Αν θα ήταν καλύτερο να εγκαταλείψουμε τα εγκόσμια, τους φίλους, τους συγγενείς και να αφιερώσουμε τη ζωή μας στις μπουρδελικές ηδονές.

Η αλήθεια είναι ότι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες είναι άτομα αντικοινωνικά. Αν ήμασταν άτομα με κοινωνικό περίγυρο και στενές φιλίες, θα είχαμε και γκόμενες. Δεν μας αρέσουν οι κοινωνικές φόρμες, είμαστε παρατηρητές της κοινωνικής ζωής. Τα εγκόσμια δεν μπορούμε να τα εγκαταλείψουμε, γιατί τα μπουρδέλα βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις.  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι οι γνήσιοι μπουρδελιάρηδες είναι άτομα αντικοινωνικά. Αν ήμασταν άτομα με κοινωνικό περίγυρο και στενές φιλίες, θα είχαμε και γκόμενες. Δεν μας αρέσουν οι κοινωνικές φόρμες, είμαστε παρατηρητές της κοινωνικής ζωής. Τα εγκόσμια δεν μπορούμε να τα εγκαταλείψουμε, γιατί τα μπουρδέλα βρίσκονται στις μεγάλες πόλεις.  :sunglasses:
ολοι η ελλαδα ειναι αντικοινωνικη τοτε φιλε μου.αφου ολοι σχεδον πανε στα μπουρδελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom