rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.114
- Πόντοι
- 20.605
Αυτός ακριβώς είναι και ο δικός μου τρόπος σκέψης. Νιώθω απίστευτη βαρεμάρα να κάνω παρέα με γυναίκες. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Αυτόν τον τρόπο σκέψης μας δυστυχώς δεν μπορούν να τον καταλάβουν οι περισσότεροι. Εδώ ο άλλος στο διπλανό thread μου περηφανεύεται ότι τα έφτιαξε με την πουτανίτσα και τη γαμάει τζάμπα. Δεν λέει όμως ότι για να γίνει αυτό πρέπει να είναι μαζί της 4 και 5 ώρες την κάθε φορά και να μιλάνε για μαλακίες. Και μάλιστα προσπαθεί να με πείσει ότι είμαι και πυρφόρος εγώ που τη γαμάω με 10 ευρώ και ότι εκείνος ζει το όνειρό μου. Γαμώ την τρέλα μου μέσα δηλαδή.![]()
![]()
καλά για οποιαδήποτε σχέση με πουτάνα εκτός του 10λέπτου της παράτριψης (άντε 15λέπτου αν θές να την ικανοποιήσεις)
μου είναι ειλικρινά αδιανόητο , κατα τη δικιά μου οπτική και ιδιοσυγκρασία φυσικά.
επίσης βλέπω ότι πολλοί επιδιώκουν/θαυμάζουν/ζηλεύουν/επαίρονται (και όλα τα συναφή ρήματα)
το "χρηματικώς τζάμπα γαμήσι"...
δυστυχώς και πάλι δεν μπορώ να το δώ έτσι...
είχε υπάρξει "συναισθηματικό ατύχημα" με πουτάνα , και άπειρες φορές έχω βγεί ραντεβού
με κοπέλες (εκτός χώρου) απο ευγένεια και μόνο , και όλες τις φορές τις απέρριψα,
απέρριψα την οικειότητα , την συνάφεια , την συσχέτιση για την ακρίβεια
ακόμα και αν θα οδηγούσε σε "χρηματικώς τζάμπα γαμήσι" , φαίνεται ότι η συναισθηματική
δέσμευση σε κάτι άλλο εκτός του εαυτού μου, είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ,
θέλω απλά να πηδάω ανώνυμα και να φεύγω ελεύθερος άμεσα,χωρίς καμμία άλλη δέσμευση
μπορεί να ακούγεται ανωμαλία , αλλά έτσι λειτουργώ ;)