Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Επιστροφή στο φόρουμ μετά από δύο εβδομάδες. Αυτό το διάστημα δεν υπήρχε σοβαρός λόγος παρουσίας μου καθώς πήγαινα σχεδόν αποκλειστικά με την Κορίνα στο Ιάσωνος 20 δεξιά. Τώρα που τελείωσε αυτή η ΣΧΕΣΗ θέλω να πω 2 πραγματάκια:

Με την Κορίνα είχα φάει ένα κόλλημα γιατί έκανα φανταστικό σεξ μαζί της. Τέτοιο κόλλημα στο παρελθόν έχω φάει μόνο με δύο πουτάνες: με την Έλενα την τρελοκαμπέρω (Φυλής 134, Φυλής 200 κτλ.) και με την Τερέζα (Φωκαίας 25). Η διαφορά της Κορίνας με τις δύο προαναφερθείσες ήταν ότι δεν μπορούσε να αποδεχτεί την ξεκάθαρη πραγματικότητα ότι οι πελάτες της είναι ταυτόχρονα και εραστές της. Οι πουτάνες που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο έχουν την ιδιοτροπία να αποφεύγουν το φιλί στο στόμα λες και είναι κανένας διάολος και - ενώ μπορεί κατά τ' άλλα να κάνουν μαζί σου τρελό και παθιασμένο σεξ - το φιλί στο στόμα να θέλουν να το κρατάνε για τον "αγαπητικό" τους. Επειδή λοιπόν εμένα αυτό μου φαίνεται γελοίο και κάπου με κούρασε, αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη ΣΧΕΣΗ αυτή.

Επειδή ξέρω ότι κάποιοι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες παρακολουθούν το νόμο του Picker και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη φιλοσοφία που πρεσβεύει, θέλω να πω και 2 απλά πραγματάκια για τη σχέση μας με τις πουτάνες γενικά:

Ο αγοραίος έρωτας έχει δύο παραμέτρους: την παράμετρο "αγοραίος" και την παράμετρο "ΕΡΩΤΑΣ". Κατά την πρώτη παράμετρο είμαστε πελάτες, κατά τη δεύτερη όμως παράμετρο είμαστε ΓΚΟΜΕΝΟΙ-ΕΡΑΣΤΕΣ. Είμαστε όσο γκόμενοι μπορεί να είναι οι "αγαπητικοί" των ιερόδουλων ή οποιοιδήποτε άλλοι γκόμενοι σε μια μονογαμική σχέση. Το σαφέστατο κριτήριο που καθορίζει την ιδιότητα "γκόμενος-εραστής" είναι το σεξ. Δεν έχει σημασία αν είσαι με κάποια για 10 λεπτά ή 24 ώρες την ημέρα. Από τη στιγμή που έχεις σεξουαλικές σχέσεις μαζί της είσαι γκόμενος-εραστής. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιες νεαρές κυρίως πουτάνες παραμυθιάζουν τους εαυτούς τους ότι αυτό που κάνουν είναι απλώς ένα επάγγελμα σαν όλα τ' άλλα και ότι έξω από τα μπουρδέλα μπορούν να έχουν μια φυσιολογική ερωτική σχέση σαν να μην τρέχει τίποτα. Τις λυπούμαστε που ζούνε στην πλάνη τους και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή μεγαλώνοντας θα καταλάβουν ότι όλοι οι πελάτες τους είναι ταυτόχρονα και γκόμενοι-εραστές τους. Οι μεγαλύτερες στην ηλικία πουτάνες συνήθως δεν έχουν αυταπάτες, γι' αυτό και συμμετέχουν κατά κανόνα περισσότερο στο σεξ με τους πελάτες τους προσπαθώντας και οι ίδιες να το χαρούν. Καταλαβαίνουν και αποδέχονται την ξεκάθαρη πραγματικότητα ότι το επάγγελμά τους και η ερωτική τους ζωή είναι δύο πράγματα που ταυτίζονται απολύτως μεταξύ τους. Για κάποιες νεαρές πουτάνες που ζούνε στην πλάνη τους, απλά θα περιμένουμε κάποια στιγμή να ωριμάσουν.

Αυτά και πάμε γι' άλλα.  :sunglasses:

Δηλαδή τα χάτε τύπου? :S  .Το οτι πληρώνεις για να γαμήσεις ,δεν σε κάνει εραστή μεγάλε μου.Διεκπεραιωτικο σεξ ,κάνεις και κάνει.Μην μπερδεύεσαι.Εραστής θα σουνα χωρις το euro,αν σε γούσταρε χωρίς χρήματα.Πόσο αγάμητος παίζει να σαι πέρα απο μπουρδέλα,ρε φίλος...τα χεις κάνει αχταρμά.Και μην μου πεις για νόμους,μοναχικούς μπουρδελιάρηδες και πίπες.Αλλο χαβαλεδιαζουμε και άλλο τα πιστεύουμε.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δηλαδή τα χάτε τύπου? :S  .Το οτι πληρώνεις για να γαμήσεις ,δεν σε κάνει εραστή μεγάλε μου.Διεκπεραιωτικο σεξ ,κάνεις και κάνει.Μην μπερδεύεσαι.Εραστής θα σουνα χωρις το euro,αν σε γούσταρε χωρίς χρήματα.Πόσο αγάμητος παίζει να σαι πέρα απο μπουρδέλα,ρε φίλος...τα χεις κάνει αχταρμά.Και μην μου πεις για νόμους,μοναχικούς μπουρδελιάρηδες και πίπες.Αλλο χαβαλεδιαζουμε και άλλο τα πιστεύουμε.

:think:

Επισκέπτης
Δηλαδή τα χάτε τύπου? :S  .Το οτι πληρώνεις για να γαμήσεις ,δεν σε κάνει εραστή μεγάλε μου.Διεκπεραιωτικο σεξ ,κάνεις και κάνει.Μην μπερδεύεσαι.Εραστής θα σουνα χωρις το euro,αν σε γούσταρε χωρίς χρήματα.Πόσο αγάμητος παίζει να σαι πέρα απο μπουρδέλα,ρε φίλος...τα χεις κάνει αχταρμά.Και μην μου πεις για νόμους,μοναχικούς μπουρδελιάρηδες και πίπες.Αλλο χαβαλεδιαζουμε και άλλο τα πιστεύουμε.

Φυσικά και αδιαφορώ να απαντήσω.  :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
559
Like
90.254
Πόντοι
48.067
δηλαδή δε θα ξαναπας κορινακι ;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376
τελικά και ο picker μας προέκυψε αγαπούλης;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
98
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Το Κορινάκι το λατρεύω και έχω κάνει απίστευτο σεξ μαζί της αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα γι' αυτό που κάνει. Ίσως κάποτε να τα ξαναπούμε.  :sunglasses:

στις γυναικες λεμε παντα την αληθεια ξηγησου ομορφα να σε καταλαβει :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom