Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
... αφήστε που μπορεί να είναι και στην φαντασία του δημιοσιογράφου αυτά και να μην πήρε ποτέ του αυτή την συνέντευξη (συνηθίζετε κι'όλας να το κάνουν αυτό)
Ποπο μεγαλε τετοια γκολ δεν χανονται με τιποτα!!!! και καλα δεν στραβωσε το πουλι σου απο το πολυ γα___ησι???Για ανοιξε ενα topic και δωσε μια περιγραφη εαν ειχε παιχτει τιποτα με καμια απο αυτες , παιχτηκε κανενα αεροπλανικο γα....ησι??
Τυχερος πολυ τυχερος!!!!!
Ωπα ρε Λάμπρο αγόρι μου! Κατούρα και λίγο!
επππππ >στον Νουσφεράτου μοιάζει άλλος
![]()
Ένας και μοναδικός
ο ανεπανάληπτος... :-* :-* :-* :-*
... ;) εσύ μάλλον για λυκάνθρωπο φέρνεις![]()
![]()
![]()
![]()
Παιδες απευθυνομαι στους ποιο ηλικιωμενους (σα και του λογου μου)και σας καλω να θυμιθουμε στα τελη της 10ετιας του 80 την εμφανιση των ανατολικων κοριτσιων.
ποσο ευπιστες ηταν
ποσο τρυφερες ηταν
ποση ευγνωμοσυνη εδειχναν
τι χαρα εκαναν αμα τις πηγαινες για φαι μετα τη δουλεια και τι εκαναν για να στο ανταποδωσουν
ποσο "φυσικο επακολουθο"θεωρουσαν το γαμησι
ποσο υπερ ανω χρηματων στεκονταν τοτε
Αν σημερα εχουν αλαξει νομιζω οτι κυριως φταιμε εμεις και η αποδοχη του καπιταλισμου απο μερους τους
προσωπικα λογω ενος διαλλειματος απο 97 εως 2002, 03 λογω γαμου εμεινα μαλακας με αυτα που αντιμετωπισα στην επανακαμψη μου.
ειναι ετσι η τοτε ειχα πεσει σε φλεβα???
τι χαρα εκαναν αμα τις πηγαινες για φαι μετα τη δουλεια και τι εκαναν για να στο ανταποδωσουν
ποσο "φυσικο επακολουθο"θεωρουσαν το γαμησι
τί εννοεις ρε στουντιαν?οτι λεω πραγματα που δεν αληθευουν?ή εσυ εκλαμβανεις ως σοβαρη την γνωμη τους για το ελληνικο αντρικο φυλο.....για να καταλαβω δηλ...εσυ δεν ξερεις ποιος ειναι ο ευατος σου και τι κουβαλας μεσα σου?περιμενεις την στριπτητζου να στο πει?
Όσο για τη ρώσικη ποίηση...... Να πω ότι μου φτιάξατε τις γιορτές, θα ήταν μέγα ψέμμα. Χαράς το κουράγιο σας!
Λάμπρο αναφέρομαι σε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Σε αυτό που είπες ότι:
προφανως γιατι απλα δεν το εχουν ζησει στο"πετσι" τους....... ..και νιωθουν μειονεκτικα απεναντι σε οσους τις εχουν κανει να "ανεβασουν" τα οιστρογονα τους οι κοπελες.... .......και ετσι προσπαθουν να αμφισβητησο υν το γεγονος αυτο καθευατο με διαφορες εκμαιευσεις θεωριων που δυναται να αντικρουσου ν τα"οιστρογονα"...
Σου το είπα πολλές φορές σε αυτό το θρεντ. Και σε σένα και στον Ροπαλοφόρο. Αφού τις καρακαβλώνετε και τις κάνετε να χύσουν είστε ευτυχισμένοι (και προικισμένοι) άνθρωποι και respect. Ποιο είναι το πρόβλημα σου με το ότι εγώ λέω ότι αυτό δεν μου συνέβη ποτέ; Ποιός σου είπε ότι εγώ νοιώθω μειονεκτικά απέναντι σου ή απέναντι σε οποιονδήποτε φραπεδιάζεται και "κάνει την κοπέλλα να χύσει" κατά δήλωση του;
Και ναι, ακούω τον οποιοδήποτε έχει να πει κάτι για μένα ή για τη φυλή μου, αλλά δεν γουστάρω κάποιον που δεν μπορεί να βάλει ένα επιχείρημα στη σειρά να κάνει κρίσεις ευθέως υποτιμητικές για μένα. Γιατί οι κοπέλλες κάνουν κρίσεις γενικές από την εμπειρία τους. Σε μερικές συμφωνώ σε μερικές διαφωνώ.
Γιατί το επιχείρημα το δικό σου και του Ροπαλοφόρου εν κατακλείδι είναι ένα: Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν για δύο λόγους 1. Γιατί είναι στριπτιζούδες, άρα κάνουν αναξιοπρεπές επάγγελμα. 2. Γιατί καρακαβλώνουν μαζί μας. Κι όποιος τα αμφισβητεί αυτά είναι γιατί δεν μπορεί να τις καρακαβλώσει. Αν δεν καταλαβαίνεις το προφανές λογικό σφάλμα σε αυτού του είδους την επιχειρηματολογία σκασίλα μου όσον αφορά τις διανοητικές σου ικανότητες!! Αλλά δεν θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί μου το απευθύνεις προσωπικά.
Εγώ δεν είπα τέτοια και ανέλυσα τι είπα. Όποιος διαβάσει θα δεί. Δεν είπα δεν δικαιούνται, είπα λένε κακόπιστες γενικότητες κατα 80%. Και ειδικά αντιπαράθεσα στο ότι είμαστε όλοι σεξομανείς το ότι και αυτές πολλές φορές είναι στο πνεύμα του σέξ και άρα βγάζουν εύκολα την ουρά τους απέξω.. Και θα ήθελα να ρωτήσω τους Ρώσους τι είδους γυναίκες έχετε; Όπως αυτές ρωτούν τους Έλληνες στο άρθρο.
"Είναι τσιγκούνηδες πονηροί και θέλουν να γαμάνε τσάμπα"
Ρε συ φίλε Ροπαλοφόρε διαβάζεις αυτά που γράφεις; Ναι δεν είπες expressis verbis δεν δικαιούνται δια να ομιλούν. ʼλλωστε χρησιμοποιώ την γνωστή έκφραση του μακαρίτη Κουτσόγιωργα χάριν εμφάσεως. Αλλά τι είπες μόλις τώρα;
"λένε κακόπιστες γενικότητες κατα 80%" και
"και αυτές πολλές φορές είναι στο πνεύμα του σέξ και άρα βγάζουν εύκολα την ουρά τους απέξω"
ʼρα δύο πράγματα πιθανόν να εννοείς. Είτε οι κακόπιστες κριτικές δεν ισχύουν γιατί και αυτές είναι στο πνεύμα του σεξ (πράγμα που μόνο κατά δήλωση εσένα και του Λάμπρου ισχύει -δήλωση που δεν την αμφισβητώ), ή δεν αποδέχεσαι τις αιτιάσεις τους γιατί και αυτές όπως οι άνδρες είναι μέσα στο παιχνίδι του σεξ και της κάβλας. Και ερωτώ: αν ένας κλέφτης αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για την πρακτική της κλοπής ενός άλλου κλέφτη η κριτική του είναι άκυρη επειδή και ο ίδιος είναι κλέφτης; Και αν ο δεύτερος κλεφτης είναι κλεφτης μόνο κατά δήλωση του πρώτου και ενός φίλου του αυτό δεν αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το επιχείρημα;
Και από που βγάζουν την ουρά τους απέξω; Από ποιά σχέση; Μια εμπορική συναλλαγή είναι, όπου ο πάροχος υπηρεσιών λέει κακά σχόλια για τους πελάτες (γενικεύοντας απελπιστικά). Υπάρχει κανενός άλλου είδους σχέση μεταξύ στρίπερ και πελάτη και δεν το έχω καταλάβει; Ή μήπως θα έπρεπε να υπάρχει; Γιατί αυτό μου φαίνεται να υπαινίσσεσαι εδώ και μερικές σελίδες τώρα. Αν είναι έτσι πέστο να το ξέρουμε.
Οκ λοιπόν αυτές οι ακλόνητες επαγγελματίες με την ακεραιότητα κρίσης πλήρους κοινωνικής αντιλήψεως είπαν την πλήρη αλήθεια για μάς. Δέν έχουν κανένα λόγο να διαστρεβλώσουν τίποτα μιας και δεν αμύνονται απέναντι σε τίποτα που τις ταλανίζει. Κάπου τα μπερδεψα φαίνεται, δεν διαβάζω και αυτά που γράφω, γάματα... Πάντα τέτοια φίλε. Να μαθαίνουμε και κάτι εμείς τα πελατάκια. Καλές γιορτές.
Που να το καταλάβει αυτό ο Έλλην Ριζίλης που παίρνει αμάξι με 72 δόσεις, το γυαλίζει ένα 8ωρο κάθε Σάββατο και πάει και σκάει το βδομαδιάτικο για να βγάλει το βράδυ τη Ρούλα την πωλήτρια του κυλοτάδικου πρώτο τραπέζι σε ΒισσοΒανδή !!!