Επισκέπτης
Και ναι, είμαι πολύ ρομαντικός γαμιάς. Έχεις πρόβλημα; 
τι βρισκεις ανωμαλια σε αυτα που λεει?¨Φιλοσοφία το λένε τώρα?
Ανωμαλία το λέγαμε παλιά.
και μόνο που αποκλίνει απο την μαζική συμμόρφωση των ατόμων της κοινωνίας σε στάνταρ νόρμες,
αρκεί για να έχει ο Picker την εκτίμηση μου ασχέτως του τι ακριβώς λέει , αν και συμφωνώ σε πολλά απ'αυτά.
πολλές φορές αναρωτιέμαι:
ω άτομα της κοινωνίας σας, δεν ντρέπεστε που είστε όλοι παντελώς ίδιοι και κάνετε τις ίδιες προβλέψιμες μαλακίες
που επιβάλει η κοινωνία σας?
σίχαμα , μου προκαλεί αναγούλα η κοινωνία σας
http://[URL unfurl="true"]www.superfunpatrol.net/wp-content/uploads/2009/06/vomit.jpg[/img[/URL]]
και όλα αυτά τα γράφω εφορμούμενος απο το "υποψία ζωής" που γράφει ο κυρ μέντιος , λές και η πραγματική ζωή είναι η πίπα της κοινωνίας
:2funny: :2funny:
γελοία πράγματα
[/quote]Το να πηγαινεις σε μπουρδελα δεν ειναι μαζικη συμμορφωση;Γιατι δεν αντιστεκεσαι στην μαζα,και να μην πηγαινεις καθολου. :think:
Το να πηγαινεις σε μπουρδελα δεν ειναι μαζικη συμμορφωση;Γιατι δεν αντιστεκεσαι στην μαζα,και να μην πηγαινεις καθολου.![]()
Mα δεν ειναι περιθωριο,εκει πηγαινει η μαζα.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν πηγαινουν.γιατί το λιμβικό μου σύστημα είναι τόσο εύφλεκτο που καίει τις ισχύουσες γελοίες σεξουαλικές ηθικές της κοινωνίας σας
και βρίσκει ευφορία μόνο στον ελευθεριακό πορνηδονισμό που συναντάται στο περιθώριο
τι βρισκεις ανωμαλια σε αυτα που λεει?¨
καλά εσύ είσαι εκτός εντελώςMα δεν ειναι περιθωριο,εκει πηγαινει η μαζα.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεν πηγαινουν.
Ακολουθεις την μαζα,και εχεις πλασει στο μυαλο σου,οτι δεν το κανεις.
καλά εσύ είσαι εκτός εντελώς
και για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι αφόρητα να κάνω διάλογο τώρα...
θα τα πούμε άλλη στιγμή ;)
Και ναι, είμαι πολύ ρομαντικός γαμιάς. Έχεις πρόβλημα;
οι θεωρίες δεν ανακαλύπτονται αλλά επινοούνταιrigkomortis καμια καινουργια θεωρια ανακαλυψες?
οι θεωρίες δεν ανακαλύπτονται αλλά επινοούνται
είναι μοντέλα της πραγματικότητας
οτι γουσταρω θα κανω ρε μαλακα..Γλείψε και εσύ μια βρομοπατούσα μπορείς!![]()
![]()
![]()
οτι γουσταρω θα κανω ρε μαλακα..
τουλαχιστον σε μικρη ηλικια εχω βγει και εχω παρει γκομενες που της εχεις δει στον υπνο σου 44 χρονων ανθρωπος![]()
Τι εκτος ρε δικε μου.Η μαζα παει στα μπουρδελα ναι η οχι;Απλα πραγματα.καλά εσύ είσαι εκτός εντελώς
και για να είμαι ειλικρινής βαριέμαι αφόρητα να κάνω διάλογο τώρα...
θα τα πούμε άλλη στιγμή ;)
η μάζα προσομοιάζει στην ισχύουσα σεξουαλική ηθική της κοινωνίας που είναιΤι εκτος ρε δικε μου.Η μαζα παει στα μπουρδελα ναι η οχι;Απλα πραγματα.
Με λιγα λογια θεωρεις ανηθικο το να πηγαινεις σε μπουρδελοη μάζα προσομοιάζει στην ισχύουσα σεξουαλική ηθική της κοινωνίας που είναι
το νόμιμο,μόνιμο,τεκνογονικό ζευγάρι και τις πρόβες του δλδ τη "σχέση"
μόνο οι αποκλίσεις τείνουν στον πορνηδονισμό
σύμφωνα με την δικιά μου ηθική ,είναι απόλυτα ηθικό να "πορνιάζεις"Με λιγα λογια θεωρεις ανηθικο το να πηγαινεις σε μπουρδελο![]()
Και φυσικά αυτόν τον κωλοαλβανάκο οι mods ποτέ δεν τον μπανάρουν που όλη την ώρα βρίζει μάνες γιατί έχει το κόμπλεξ που στην πραγματικότητα η δικιά του μανούλα ασκεί το ''επάγγελμα''.ναι ναι ναι..![]()
τα παπαρια μου ζουν.. Λιωνουν ολη μερα στην σχολη για να βγαλουν ενα ριμαδοπτυχιο για να παρουν 360 οταν τελειωσουν και εγω αυτα τα βγαζω με ενα φου![]()
Ας κανω και εγω μια καλη προβλεψη..
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φυσικά αυτόν τον κωλοαλβανάκο οι mods ποτέ δεν τον μπανάρουν που όλη την ώρα βρίζει μάνες γιατί έχει το κόμπλεξ που στην πραγματικότητα η δικιά του μανούλα ασκεί το ''επάγγελμα''.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω;)