You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και φυσικά αυτόν τον κωλοαλβανάκο οι mods ποτέ δεν τον μπανάρουν που όλη την ώρα βρίζει μάνες γιατί έχει το κόμπλεξ που στην πραγματικότητα η δικιά του μανούλα ασκεί το ''επάγγελμα''.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω;)
Για τη γιαγιά του Σταμούλη ξέρω ότι έγινε "ζητιάνα" στο Σαμαρά για χάρη του (και ο οποίος προς τιμήν του, αντί να της κάνει ρουσφέτι, την παρέπεμψε στην εκκλησία). Για τη μάνα του δε γνωρίζω και δε μου αρέσει να κάνω τέτοια σχόλια. Άλλωστε πολλές πόρνες είναι μάνες και μεγαλώνουν όσο πιο σωστά μπορούν τα παιδιά τους, τα μορφώνουν και τα κάνουν εργατικούς ανθρώπους. Δεν πρέπει να έχουμε κόμπλεξ με την πορνεία ως επάγγελμα αν και εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα συγγενής ή φίλος να το ακολουθήσει.
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΕΝΝΙΑΜΗΝΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΡΙΑ. ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΡΝΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΝΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ.
Picker
Picker

Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ο πικερ δεν ξεφυγε απο παντα ηταν ψυχοπαθης... εγω το εχω πει εδω και πολυ καιρο αυτο ο ανθρωπος εχει προβλημα ή τρολαρει ανελεητα και γελαει του αρεσει να τραβαει την προσοχη για αυτο προσπαθει να λεει τις μεγαλυτερες βλακειες απο ολους μας εδω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.700
- Πόντοι
- 12.756
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.700
- Πόντοι
- 12.756
Και φυσικά αυτόν τον κωλοαλβανάκο οι mods ποτέ δεν τον μπανάρουν που όλη την ώρα βρίζει μάνες γιατί έχει το κόμπλεξ που στην πραγματικότητα η δικιά του μανούλα ασκεί το ''επάγγελμα''.
Τυχαίο;
Δεν νομίζω;)
Εγώ πάντως θα ήμουν περήφανος αν η μάνα μου ήταν πουτάνα. Είναι τιμή να λένε τη μάνα σου πουτάνα. Μακάρι να ήταν και του stam η μανούλα πουτάνα να τη γαμούσαν όλοι.![]()
καλά έχουμε ξεφύγει εντελώς....
κατσε να τα κρατησω αυτα , μοναδικες ατακες ..
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.700
- Πόντοι
- 12.756
αν ζητήσω δηλαδή να ανεβάσει βίντεο με τους γονείς του, που να αναλύει τις απόψεις του λες να το κάνει;
δεν κανεις μια δοκιμη τυπε , δεν εχεις να χασεις κατι ;)
Επισκέπτης
Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα:
ΚΛΕΙΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ!
3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑΛΑΚΙΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ PICKER!

ΚΛΕΙΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ!
3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑΛΑΚΙΣΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ PICKER!

Επισκέπτης
Από εδώ και πέρα......θα γαμάω και εγώ Μετάξι......στο δεκάρικο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε φίλε, εκεί γαμάς όποτε θες με ελάχιστο κόστος.
Και έχει μια χαρά γκόμενες.

Επισκέπτης
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ!

Επισκέπτης
[size=20pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ![/size]

Ειναι για γερα στομαχια η Ντισνευ μυστη μου..
Παραταυτα ξεροχυνω με την αποφαση σου και εγκρινω..
Θα κλαψεις πολλα 20ρικα που εχεις δωσει οταν συνηδειτοποιησεις τι διαμαντια υπαρχουν στο Μεταξι με 10ρικο.
Αλλα ετοιμασου και για καλτιλα, χυσια, βρωμια, ξεπετες κλπ κλπ
Καθε τσαρκα/καταθεση θα ειναι μια περιπετεια![]()
Ήδη την Παρασκευή πήγα και πέρασα Κ.23....με Μόνικα.......

Ναι ρε φίλε, εκεί γαμάς όποτε θες με ελάχιστο κόστος.
Και έχει μια χαρά γκόμενες.![]()
Έτσι.....
Ετυχες σε καλο σπιτι με καλη πουτανα..
Το 70% ειναι σαπιες τρωγλες με χυσια και ζομπι
Ενα 20% ειναι ανεκτα ως πολυ καλα
Και ενα 10% ειναι ΣΟΥΠΕΡ VFM![]()
Πρεπει να ξερεις να κινείσαι
Θα μάθω μύστη μου και το Μετάξι.....έχω δίψα να μάθω....και έχουμε όλο τον Χειμώνα μπροστά μας.....

ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Με βλεπω και μενα να τις γραφω όλες στ'αρχίδια μου τελικα και να γυριζω στα παλια μου λημερια

Επισκέπτης
Πήρα μια μεγάλη απόφαση. Δεν χρειάζεται ο Promiscuous να με ξεπεράσει. Εγώ ο ίδιος θα ξεπεράσω τον εαυτό μου. Από 1η Γενάρη η ιδανική συχνότητα σεξ στο νόμο του Picker αυξάνεται στις 4 φορές την εβδομάδα. 
Το παρακάτω κομμάτι είναι αφιερωμένο στο alter ego μου Promiscuous:

Το παρακάτω κομμάτι είναι αφιερωμένο στο alter ego μου Promiscuous:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K