Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πίκερ τη χωρισες την τσατσά ,που τα είχες φτιάξει μαζί της ;

Ξέρει ότι γαμάς πουτάνες και ΜΕΤΑ από τότε που τα φτιάξατε ;

Το ότι γαμούσες πουτάνες πριν κάνεις δεσμό μαζί της ( με την τσα2 ),το
ήξερε διότι την πλήρωνες την αγαπημένη σου τσατσά
για να γαμήσεις την πουτανίτσα στο μπουρδελάκι της !  :2funny: :2funny: :2funny:

Η σχέση που είχα με την τσατσά ήταν πορνική αφού πάντα της έδινα 10-15 ευρώ. Ποτέ δεν πήγα μαζί της τζάμπα. ΦΥΣΙΚΑ και ήξερε ότι παράλληλα πήγαινα και στα μπουρδέλα.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ο Πικερ δεν έχει καταλάβει ότι δεν πρέπει να λέμε
ότι γαμάμε πουτάνες...ούτε στις ίδιες τις πουτάνες !  :2funny: :2funny:

Ζηλεύουν και αυτές και ενοχλούνται !

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

Picker (ρε κοτούλες)  :rockon:

Επισκέπτης
αφού λεει να πηδαμε μονο πουτανες !
Και να το λέμε σε όλες !

Ποτέ δεν είπα να γαμάμε μόνο πουτάνες. Ο νόμος του Picker είναι νόμος ειλικρίνειας και υπερηφάνειας. Δεν δίνουμε στις γκόμενες αξία παρακαλώντας τες και είμαστε πάντα ειλικρινείς μαζί τους ότι πάμε με πουτάνες. Αν κάποια γκόμενα μας γουστάρει και μας κάτσει κάτω από αυτές τις συνθήκες (όσο δύσκολο και αν ακούγεται, ΝΑΙ, μπορεί να συμβεί) τότε ΦΥΣΙΚΑ και τη γαμάμε και κάνουμε και σχέση μαζί της.

Picker  :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Διάβασα τον νόμο και βρήκα την σοφία που κρύβει.
Στην ουσία οι πιθανότητες κάποιος που ακολουθεί τον νόμο να κάνει παιδιά είναι ελάχιστες , έτσι δεν θα διαιωνίσει τα γονίδια της μαλακίας.
Ακολουθήστε τον νόμο για έναν κόσμο με λιγότερους μαλάκες!

Επισκέπτης
Διάβασα τον νόμο και βρήκα την σοφία που κρύβει.
Στην ουσία οι πιθανότητες κάποιος που ακολουθεί τον νόμο να κάνει παιδιά είναι ελάχιστες , έτσι δεν θα διαιωνίσει τα γονίδια της μαλακίας.
Ακολουθήστε τον νόμο για έναν κόσμο με λιγότερους μαλάκες!

Αν είχες διαβάσει το νόμο θα ήξερες ότι όποιος τον ακολουθεί δεν μαλακίζεται ποτέ, άρα δεν είναι μαλάκας. Οι πιθανότητες για κάποιον που ακολουθεί το νόμο να κάνει παιδιά είναι όντως ελάχιστες, δυστυχώς όμως αυτοί που διαιωνίζουν το είδος είναι οι μαλάκες.  :-*

Επισκέπτης
που μπορούμε να βρουμε το ΝΟΜΟ?
μηπως να τον βαλει καποιος στο πρωτο ποστ ρε παιδια να το βρισκουμε αμεσως!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
26
Πόντοι
5.825
καλά ο Πίκερ έχει τερματίσει... ένα βήμα πριν το ίδρυμα...

Επισκέπτης
καλά ο Πίκερ έχει τερματίσει... ένα βήμα πριν το ίδρυμα...
URL]]

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ. ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ!

Picker  :rockon:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
που μπορούμε να βρουμε το ΝΟΜΟ?
μηπως να τον βαλει καποιος στο πρωτο ποστ ρε παιδια να το βρισκουμε αμεσως!
Αν κάποιο από τα μέλη (ή όσους παρακολουθούν καιρό το φόρουμ αλλά δεν έχουν γραφτεί) είναι μαρμαράς, να αναλάβει να χαράξει τις πικερικές διδαχές σε πλάκες και να μπουν σε γυάλινη βιτρίνα στην είσοδο του bou
Άμα λάχει κάνουμε και έρανο για τα έξοδα

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αν είχες διαβάσει το νόμο θα ήξερες ότι όποιος τον ακολουθεί δεν μαλακίζεται ποτέ, άρα δεν είναι μαλάκας. Οι πιθανότητες για κάποιον που ακολουθεί το νόμο να κάνει παιδιά είναι όντως ελάχιστες, δυστυχώς όμως αυτοί που διαιωνίζουν το είδος είναι οι μαλάκες.  :-*

Ρε φίλε το μαλάκας δεν το εννοούσα κυριολεκτικά , εννοούσα αυτούς που είναι γύρω στα 35 ,δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους, δεν είχαν σχέση ποτέ τους (για να σε προλάβω ,  3 βδομάδες πριν από κάτι χρόνια δεν μετράει για σχέση), ζουν με τους γονείς τους και κάθε δεύτερη μέρα περνούν το λεωφορείο (μιας που ούτε αμάξι δεν έχουν) και πάνε να ξοδέψουν όλα τους τα λεφτά γλείφοντας πατούσες από πουτάνες.

Ξέρεις εσύ κανέναν τέτοιο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.114
Πόντοι
20.605
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

Picker (ρε κοτούλες)  :rockon:
Ποτέ δεν είπα να γαμάμε μόνο πουτάνες. Ο νόμος του Picker είναι νόμος ειλικρίνειας και υπερηφάνειας. Δεν δίνουμε στις γκόμενες αξία παρακαλώντας τες και είμαστε πάντα ειλικρινείς μαζί τους ότι πάμε με πουτάνες. Αν κάποια γκόμενα μας γουστάρει και μας κάτσει κάτω από αυτές τις συνθήκες (όσο δύσκολο και αν ακούγεται, ΝΑΙ, μπορεί να συμβεί) τότε ΦΥΣΙΚΑ και τη γαμάμε και κάνουμε και σχέση μαζί της.

Picker  :rockon:

η μόνη μου ένσταση είναι η μονογαμία
δλδ άντε και σου κάθεται μια (που δεν είναι δα και δύσκολο)
και κάνετε sex όποτε εσύ γουστάρεις ,
θα εγκλωβιστείς μαζί της ?

δεν ξέρω για τους άλλους αλλά και μόνη η ιδέα της δέσμευσης σε ένα αντικείμενο μου προκαλεί κρίσεις πανικού

Επισκέπτης
Ρε φίλε το μαλάκας δεν το εννοούσα κυριολεκτικά , εννοούσα αυτούς που είναι γύρω στα 35 ,δεν έχουν κάνει τίποτα στην ζωή τους, δεν είχαν σχέση ποτέ τους (για να σε προλάβω ,  3 βδομάδες πριν από κάτι χρόνια δεν μετράει για σχέση), ζουν με τους γονείς τους και κάθε δεύτερη μέρα περνούν το λεωφορείο (μιας που ούτε αμάξι δεν έχουν) και πάνε να ξοδέψουν όλα τους τα λεφτά γλείφοντας πατούσες από πουτάνες.

Ξέρεις εσύ κανέναν τέτοιο?

Μαλάκας είναι αυτός που τραβάει μαλακία. Δεν γίνεται να είσαι μαλάκας (ούτε μεταφορικά) άμα δεν μαλακίζεσαι ποτέ. Αν λοιπόν θες κάτι να πεις για μένα, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια άλλη λέξη. Κατάλαβες, ΜΑΛΑΚΑ;  :sunglasses:

Επισκέπτης
η μόνη μου ένσταση είναι η μονογαμία
δλδ άντε και σου κάθεται μια (που δεν είναι δα και δύσκολο)
και κάνετε sex όποτε εσύ γουστάρεις ,
θα εγκλωβιστείς μαζί της ?

δεν ξέρω για τους άλλους αλλά και μόνη η ιδέα της δέσμευσης σε ένα αντικείμενο μου προκαλεί κρίσεις πανικού

Ο τύπος που υποδύεται ο Τέλης Σταλόνε στη συγκεκριμένη ταινία είναι η πιο αποκρουστική μορφή άντρα. Ο πραγματικός άντρας ποτέ δεν κοροϊδεύει μια γυναίκα. Ό,τι κάνει το λέει στα ίσια και δεν το κρύβει ποτέ. Το να ζεις κρυφή ερωτική ζωή είναι δείγμα δειλίας και όχι αντρισμού.

Φυσικά και θα μπορούσα να είμαι μονογαμικός αν έβρισκα κάτι που θα κάλυπτε επαρκώς τις απαιτήσεις μου. Όταν το βαριόμουν, θα γινόμουν άνετα και πάλι μπουρδελιάρης. Ποτέ δεν θα μπορούσα να κοροϊδέψω τη σχέση μου πηγαίνοντας στα κρυφά με άλλες, ακόμα και αν εκείνη έκανε το ίδιο.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μαλάκας είναι αυτός που τραβάει μαλακία. Δεν γίνεται να είσαι μαλάκας (ούτε μεταφορικά) άμα δεν μαλακίζεσαι ποτέ. Αν λοιπόν θες κάτι να πεις για μένα, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια άλλη λέξη. Κατάλαβες, ΜΑΛΑΚΑ;  :sunglasses:

Μην "τσαντιζεσαι" ρε φιλε , εγώ σε πάω.

Εντάξει , ΔΕΝ είσαι μαλάκας , ευχαριστήθηκες τώρα?
Έχεις απλά τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που προτιμάς να ζεις μια υποψία ζωής από το να ζεις πραγματικά. Δικαίωμα σου φίλε μου.
Στην τελική ένας τύπος που βάζει τον εαυτό του τόσο χαμηλά που ακόμα και από τις πουτάνες ζητάει να τους γλείφει τα πόδια , αν ζούσε πραγματική ζωή θα αυτοκτονούσε.
Αυτό που ζεις αντί ζωής  είναι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης που μπορείς να αντέξεις  και κανείς δεν πρέπει να σε πείσει να αλλάξεις.
Να μην σε έχουμε και κρίμα στον λαιμό μας δηλαδή ....

Οι μουσικές σου επιλογές είναι κάπως.
Μήπως τελικά είσαι λίγο ... εναλλακτικός ρε φίλε?
Μήπως σου αρέσει η Νανά Μούσχουρη και μας το παίζεις ζόρικος?
Ακούς Manilow? Με κούρεμα σαν την Λαίδη Νταϊάνα να τραγουδάει για τύπους που δεν ξεπέρασε ... και εσύ τα ακούς αυτά? Ύποπτα πράγματα....
Το άλλο ότι εσύ δεν κερατώνεις ποτέ που το βάζεις? Μονο αδελφές λένε τέτοιες παπαριές ρε φίλε.

Επισκέπτης
Μην "τσαντιζεσαι" ρε φιλε , εγώ σε πάω.

Εντάξει , ΔΕΝ είσαι μαλάκας , ευχαριστήθηκες τώρα?
Έχεις απλά τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση που προτιμάς να ζεις μια υποψία ζωής από το να ζεις πραγματικά. Δικαίωμα σου φίλε μου.
Στην τελική ένας τύπος που βάζει τον εαυτό του τόσο χαμηλά που ακόμα και από τις πουτάνες ζητάει να τους γλείφει τα πόδια , αν ζούσε πραγματική ζωή θα αυτοκτονούσε.
Αυτό που ζεις αντί ζωής  είναι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης που μπορείς να αντέξεις  και κανείς δεν πρέπει να σε πείσει να αλλάξεις.
Να μην σε έχουμε και κρίμα στον λαιμό μας δηλαδή ....

Οι μουσικές σου επιλογές είναι κάπως.
Μήπως τελικά είσαι λίγο ... εναλλακτικός ρε φίλε?
Μήπως σου αρέσει η Νανά Μούσχουρη και μας το παίζεις ζόρικος?
Ακούς Manilow? Με κούρεμα σαν την Λαίδη Νταϊάνα να τραγουδάει για τύπους που δεν ξεπέρασε ... και εσύ τα ακούς αυτά? Ύποπτα πράγματα....
Το άλλο ότι εσύ δεν κερατώνεις ποτέ που το βάζεις? Μονο αδελφές λένε τέτοιες παπαριές ρε φίλε.

Τύπε είσαι πολύ λίγος για να καταλάβεις τη φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής μου.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom