Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λες να σε καψουρευτηκε;ρε παιδια τι ρόλο βαραει αυτη η selena?ετσι στα καλά καθουμενα μου έπιασε την κουβεντα και μου έστειλε αιτημα φιλίας στο οποιο δεν απαντησα και μου ζήτησε τα ρέστα.....κατι δεν μου κολλαει καλα
κατι τέτοιο πρεπει να παιζει...Αν κανονισεις συναντηση πηγαινε με μια ταπα στον κωλο.
κατι τέτοιο πρεπει να παιζει...
ποια σελενα τυπε;Η γκομεζ;ρε παιδια τι ρόλο βαραει αυτη η selena?ετσι στα καλά καθουμενα μου έπιασε την κουβεντα και μου έστειλε αιτημα φιλίας στο οποιο δεν απαντησα και μου ζήτησε τα ρέστα.....κατι δεν μου κολλαει καλα
Zήτα της σκάιπ και να ανοιξει καμερα.
Αν δεν το κανει, ειναι υποπτη.
Αντε, ολα εγω θα σας τα λεω?

Δεν γνωριζεις την Σελενα τυπε?ποια σελενα τυπε;Η γκομεζ;

Μόλις μου απαντησε τι σπουδάζει!ρώτα την τι έχει σπουδάσει τύπε.
κάτι μου λέει πως θα σου πει ιατρική![]()
Καλα και εσενα σου την πεφτει γκομενα και τρομαξες ρε;ρε παιδια τι ρόλο βαραει αυτη η selena?ετσι στα καλά καθουμενα μου έπιασε την κουβεντα και μου έστειλε αιτημα φιλίας στο οποιο δεν απαντησα και μου ζήτησε τα ρέστα.....κατι δεν μου κολλαει καλα

δεν νομίζω ότι είναι γκόμενα...αν δεις και άλλους σε αλλα θέματα έχουν παρόμια απορία με την δική μου..Καλα και εσενα σου την πεφτει γκομενα και τρομαξες ρε;![]()
E βγες ενα ραντεβου ρε τυπε να μας πεις..Αντε γιατι θα σε προλαβει ο αλεξ.δεν νομίζω ότι είναι γκόμενα...αν δεις και άλλους σε αλλα θέματα έχουν παρόμια απορία με την δική μου..![]()
![]()
για ρωτησε την μηπως φοραει κουστουμι.αν ναι τοτε θα ειναι ο κωστας27.ρε παιδια τι ρόλο βαραει αυτη η selena?ετσι στα καλά καθουμενα μου έπιασε την κουβεντα και μου έστειλε αιτημα φιλίας στο οποιο δεν απαντησα και μου ζήτησε τα ρέστα.....κατι δεν μου κολλαει καλα
τον φαγατε τον κωστακη....για ρωτησε την μηπως φοραει κουστουμι.αν ναι τοτε θα ειναι ο κωστας27.