δεν ξαναπατησα εκει μπιλυ...![]()
Πήγα με BMWPOWER πριν λίγο καιρό..........
δεν ξαναπατησα εκει μπιλυ...![]()
Δεσποινα δυναμη... ;)Πήγα με BMWPOWER πριν λίγο καιρό..........![]()
τυπε έπρεπε να πας και στο Αγκύρας να δεις την Μπάρμπι ;)Δεσποινα δυναμη... ;)
την ειδα στην τσοντα...δυναμη κ αυτη...τυπε έπρεπε να πας και στο Αγκύρας να δεις την Μπάρμπι ;)
Τρίτη και Πέμπτη δεν δουλεύει,δε στα είπανε καλά.τυπε,νομιζω η Δεσποινα δεν δουλευει Τριτη κ Παρασκευη...οποτε αν πας εκεινες τις μερες θα βρεις αλλη (αλλον)![]()
Σιγά ρε φίλε! Τη θα σου έκανε? Ένα ωραίο τσιμπούκιο τσατσος στο Φ99 μου σηκωνε την μπλουζα προς τα πανω κ προσπαθησε να με ''παρασυρει'' σε ενα δωματιο που βρισκεται εκ δεξιων οπως μπαινεις...φυσικα εκοψα λασπη...μου ελεγε να ξαναπερασεις κτλ...του ειπα(για πλακα):αμα κερνας κανα καφεδακι ερχομαι ...κ μου απαντα:ελα εσυ κ θα σε κερασω οτι θελεις.... :S :S :S![]()
Συμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!!Ποιος τους χέζει τους τσάτσους, η Δεσποινάρα είναι όλα τα λεφτά.
Είναι πολύ όμορφη και κορμάρα,το παπάρι της καβλώνει με τη μία.Συμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!!![]()
![]()
![]()
PANTWS PAIDIA EKEI MESA OI TSATSOI PSAXNONTAI GIA POUTSO.TO EXETE KATALAVEI??
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Διαρκής Χρήση Greeklish[/color]
[/quote]Ελα,ομως!Που ψαχνωνται :fuck1: και για να γαμησουνε,κανεναν,κωλο!!! :pipa3: :pipa3: :pipa3:
Καυλα το δεσποινακι αυτες οι χειλαρες της ειναι για τρελαΣυμφωνώ! Εχει, ένα παπαρι και γαμω!!![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε! Δεν ψάχνει μουνι το παλικάρι.τυπε έπρεπε να πας και στο Αγκύρας να δεις την Μπάρμπι ;)
Δέσποινα όλη μέρα.Παρακαλώ.Καλημέρα παιδιά και χρονια πολλα καλη χρονια ξέρουμε τι παίζει περιπου το Σάββατο στο μαγαζι ; Γτ λέω να δοκιμάσω .
Ευχαριστω
Δέσποινα όλη μέρα.Παρακαλώ.
Σόφη σήμερα...Καλημέρα και χρόνια πολλά.Ξέρει κανείς ποιές δουλεύουν σήμερα???