Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Nαι αλλα και οι δυο το ιδιο πυροβολημένοι ειστε ρε τυπε.

Καμία σχέση ρε τύπε. Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με κάποιον που γαμάει σε στούντιο στη χάση και στη φέξη? Εγώ γαμάω 3-4 φορές την εβδομάδα και δεν ψάχνομαι για γκόμενα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.829
Πόντοι
2.606
Το κόλπο είναι να συναναστρέφεσαι καθημερινά με γυναίκες που ξέρουν ότι πας με πουτάνες και είσαι καλυμένος από σεξ. Σκυλιάζουν πραγματικά οι καριόλες!  :sunglasses:

Συμφωνώ με όσα λες. Μπορεί να δείχνουν ότι τις πειράζει που πας με πουτάνες αλλά μέσα τους καυλώνουν.

[/quote]

Δεν  νομιζω οτι τις πειραζει, απλα καποιες (θα) φοβούνται μην εχεις αρπαξει τιποτα και τους το μεταδόσεις.Για αυτο και παντα στα πρωτα χωσιματα χρησιμοποιεις μονος σου προφυλακτικο ακομη και αν μπορεις να την καταφερεις και χωρις.Ετσι τις δειχνεις οτι προσεχεις και εισαι υπευθυνο ατομο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καμία σχέση ρε τύπε. Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με κάποιον που γαμάει σε στούντιο στη χάση και στη φέξη? Εγώ γαμάω 3-4 φορές την εβδομάδα και δεν ψάχνομαι για γκόμενα.

τυπε εσυ πιστευεις οτι ο ΤΑΚΜΑΝ οντως πηδαει? εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν  νομιζω οτι τις πειραζει, απλα καποιες (θα) φοβούνται μην εχεις αρπαξει τιποτα και τους το μεταδοσεις.Για αυτο και παντα στα πρωτα χωσιματα χρησιμοποιεις μονος σου προφυλακτικο ακομη και αν μπορεις να την καταφερεις και χωρις.Ετσι τις δειχνεις οτι προσεχεις και εισαι υπευθυνο ατομο....

Δεν έχω κάνει κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό και ούτε καίγομαι να κάνω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Δεν έχω κάνει κολπικό ή πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό και ούτε καίγομαι να κάνω.
δεν εχεις νοιωσει ποτε πως ειναι να μπαινει η πουτσα στο μουνι ρε τυπε; :S

Επισκέπτης
δεν εχεις νοιωσει ποτε πως ειναι να μπαινει η πουτσα στο μουνι ρε τυπε; :S

Όχι ρε τύπε, ευτυχώς. Είναι πολύ μεγάλη εφεύρεση η καπότα. Σε βοηθάει να κορυφώνεις πάντα μέσα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης.  :sunglasses:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΞΩ. ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
τυπε εσυ πιστευεις οτι ο ΤΑΚΜΑΝ οντως πηδαει? εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω  :2funny: :2funny:

Δεν τον έχω μελετήσει. Απλά έχω διαβάσει ότι πηγαίνει σε στούντιο τα οποία εγώ θεωρώ κοροϊδία, εκτός κι αν έχεις τόσα φράγκα που να μπορείς να πηγαίνεις πολύ τακτικά.

Επισκέπτης
+1 Περιέργως γιά τήν φήμη τους δέν έχω φάει ποτέ φόλα από Ρουμάνα...

Ἄχχ, νὰ εἴχατε ἰδῇ τὴν χώραν πρὸ 15ετίας!

Καὶ σήμερον ὅμως ἡ κατάστασις εἰς τὰ ἐρωτικὰ (τόσον τὰ ἐπὶ χρήμασι, ὅσον καὶ τὰ δωρεἀν) εἶναι πόρρῳ καλυτέρα τῆς ἐδὼ ἐπικρατούσης.

Ἀξέχαστα περισυνὰ Χριστούγεννα εἰς Marriot Βουκουρεστίου

Τυχηρὰ παίγνια (ἐχάσαμεν), ὡραῖα ἐδέσματα, παιγνιώδεις νεαρώταται τραπεζοκόμοι.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.089
Πόντοι
5.595
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΞΩ. ...

Πικερακο.... Το να χυνεις μεσα στην κολαρα της... δεν το εχεις σκεφτει....??!!! :grin:
Εκει να δεις τι καυλα ειναι....!!! ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
47
Πόντοι
1.246

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ.[/b]

και εδώ συμφωνώ. και μέσα στο στόμα επίσης. αμφότερα χωρίς προφυλακτικό κατά προτίμηση (δύσκολο στις μέρες μας)

ο κώλος δεν θα ήταν άσχημος αν δεν έχει συχνά παρενέργειες υγειονομικής φύσεως.

το cof/cob είναι για μένα όντως μαλακεία.

ο άνδρας αισθάνεται την ανάγκη να δώσει το σπέρμα του σε κάποια κοιλότητα της γυναίκας, πηγάζει από το ένστικτο της γονιμοποίησης και της επιβολής πάνω της.

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
839
Πόντοι
1.026
χύνω με πίκερ  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
επισης υπαρχουν αντισυλληπτικα και αλλες μεθοδοι...

Τύπε εδώ μιλάς με τον ορισμό του μοναχικού μπουρδελιάρη. Η μεγαλύτερη σχέση χωρίς πληρωμή (από τις 6) που έχω κάνει ήταν για 1 μήνα. Για τι αντισυλληπτικά μου λες?  :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Όχι ρε τύπε, ευτυχώς. Είναι πολύ μεγάλη εφεύρεση η καπότα. Σε βοηθάει να κορυφώνεις πάντα μέσα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος εγκυμοσύνης.  :sunglasses:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΕΞΩ. ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ.

Picker  :rockon:
μα δεν χυνεις μεσα στο μουνι αλλα μεσα στην καποτα..γενικα ειναι σαν  να μην γαμας καθολου.αν δεν νοιωσεις το μουνι ρε πικερ,
τα υγρα του,να νοιωσεις πως λιωνει το μουνι οταν το γαμαει η πουτσα σου...πικερ δεν εχεις γινει αντρας ακομη.τελος.

Επισκέπτης
και εδώ συμφωνώ. και μέσα στο στόμα επίσης. αμφότερα χωρίς προφυλακτικό κατά προτίμηση (δύσκολο στις μέρες μας)

ο κώλος δεν θα ήταν άσχημος αν δεν έχει συχνά παρενέργειες υγειονομικής φύσεως.

το cof/cob είναι για μένα όντως μαλακεία.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να είσαι με γυναίκα και να τελειώνεις με το χέρι σου. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.  :jerking:  :jerking: :jerking:

Βλέπουνε στις τσόντες που το κάνουν αυτό για καθαρά οπτικούς λόγους (το χύσιμο μέσα στο μουνί δε φαίνεται) και νομίζουν ότι έτσι θα μοιάξουν και αυτοί στους πορνοστάρ. :2funny:

ο άνδρας αισθάνεται την ανάγκη να δώσει το σπέρμα του σε κάποια κοιλότητα της γυναίκας, πηγάζει από το ένστικτο της γονιμοποίησης και της επιβολής πάνω της.

Κυρίως το τελευταίο μάγκα μου. Για τον άντρα το σεξ είναι θέμα επιβολής!  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.365
Πόντοι
8.645
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να είσαι με γυναίκα και να τελειώνεις με το χέρι σου. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.  :jerking:  :jerking: :jerking:

Βλέπουνε στις τσόντες που το κάνουν αυτό για καθαρά οπτικούς λόγους (το χύσιμο μέσα στο μουνί δε φαίνεται) και νομίζουν ότι έτσι θα μοιάξουν και αυτοί στους πορνοστάρ. :2funny:

Κυρίως το τελευταίο μάγκα μου. Για τον άντρα το σεξ είναι θέμα επιβολής!  :rockon:

Υπάρχει μεγαλύτερη επιβολή απ' το να χύσεις στη μάπα;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία από το να είσαι με γυναίκα και να τελειώνεις με το χέρι σου. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.  :jerking:  :jerking: :jerking:

Κυρίως το τελευταίο μάγκα μου. Για τον άντρα το σεξ είναι θέμα επιβολής!  :rockon:
Δεν ειναι αναγκη να τελειωσεις με το χερι σου,τον χωνεις στο στομα,τον χωνεις αναμεσα στα βυζια..
ασε που αρκετες πλεον βαζουν σπιραλ στο μουνι...αλλα τι σου λεω τωρα..εσυ το μονο σπιραλ που θα ξερεις ειναι το φιδακι για τα κουνουπια.

Επισκέπτης
μα δεν χυνεις μεσα στο μουνι αλλα μεσα στην καποτα..γενικα ειναι σαν  να μην γαμας καθολου.αν δεν νοιωσεις το μουνι ρε πικερ,
τα υγρα του,να νοιωσεις πως λιωνει το μουνι οταν το γαμαει η πουτσα σου...πικερ δεν εχεις γινει αντρας ακομη.τελος.

Και πάλι χύνεις ενώ η πούτσα σου βρίσκεται μέσα στο μουνί και η γυναίκα βογκάει. Η καπότα είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών.  :sunglasses:  

Δεν με νοιάζει καθόλου να γαμήσω χωρίς προφυλακτικό. Θα το έκανα μόνο για να κάνω παιδιά. Βασικά δεν διαχωρίζω τις γκόμενες από τις πουτάνες στο θέμα αυτό. Εφόσον το κάνω με τις πουτάνες με προφύλαξη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω με τις γκόμενες χωρίς. Πού ξέρεις με πόσους έχει πάει η καθεμιά και με πόσες άλλες έχουν πάει αυτοί που έχουν πάει μαζί της? Θεωρώ την καπότα απαραίτητη για εμένα στο σεξ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω κάνει ποτέ σταθερή σχέση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
366
Και πάλι χύνεις ενώ η πούτσα σου βρίσκεται μέσα στο μουνί και η γυναίκα βογκάει. Η καπότα είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών.  :sunglasses:  

Δεν με νοιάζει καθόλου να γαμήσω χωρίς προφυλακτικό. Θα το έκανα μόνο για να κάνω παιδιά. Βασικά δεν διαχωρίζω τις γκόμενες από τις πουτάνες στο θέμα αυτό. Εφόσον το κάνω με τις πουτάνες με προφύλαξη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω με τις γκόμενες χωρίς. Πού ξέρεις με πόσους έχει πάει η καθεμιά και με πόσες άλλες έχουν πάει αυτοί που έχουν πάει μαζί της? Θεωρώ την καπότα απαραίτητη για εμένα στο σεξ, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω κάνει ποτέ σταθερή σχέση.
η πουτσα σου ειναι μεν μεσα σε μουνι,αλλα μεσα σε καποτα.απλα τα πραγματα.η την εχεις στο χερι σου η μεσα σε μια πουτανα,ειναι το ιδιο και το αυτο.δεν καταλαβαινεις τιποτα,οσο λεπτη και να ειναι η καποτα.δεν ερχεται σε επαφη η πουτσα με το μουνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom