Ειναι κανονικο στριπτιτζαδικο τα αλλα ειναι καφετεριες!!!!!!1Πρέπει να είναι από τα χειρότερα στριπτιζάδικα στην Αθήνα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ειναι κανονικο στριπτιτζαδικο τα αλλα ειναι καφετεριες!!!!!!1Πρέπει να είναι από τα χειρότερα στριπτιζάδικα στην Αθήνα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Koiνως μια ΠΑΠΑΡΙΑ.....να κλεισει 'η να γινει ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ή ακομη καλυτερα ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟΕίναι το στέκι του άσχετου, του κυριλέ και του περιστασιακού
αρε που ειναι το παλιο καλο ΑFRODITE!!!!!!!!!!!!!
Εγω δεν πηρα πριβε εκει αλλα ενας απο τους φιλους μου ειπε οτι η διαφορα πριβε και απλου χορου ...ηταν το 50αρι που εσκασε...Έχει πριβέ το Alcatraz;
δουλευε ανατολη πριν ερθει αλκατραζ?φοραει κατι δικτυωρα καλσον συνηθως και εχει το μαλλι φυλλαρισμενο μεχρι τον ωμο περιπου!δεν συγκρατησα ονομα,αλλα χορευει και στην πιστα!επισης ειδα μια 30αρα περιπου με απιστευτο επισης σιλικον βαλει
που ομοιαζει εις το προσωπον παρα πολυ με την θεοδωρα(οχι την αυτοκρατειρα του βυζαντιου)της μαρνης-φραντζη!την ξερει κανεις?δεν συγκρατησα ονομα,

:o :o :o :o :o :o
γερνας μου φαινεται μπαρμπα vaso και ξεχνας..![]()
![]()

α...εχει και ενα ασιατικο κοριτσοπουλο......μολις σε εβαλα σε εξοδα ε?για να μαθεις να μας λες οτι γερασαμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
με ξεσηκωνετε κουφαλες!
οχι η γνωστη μελαχρινη πολωνη με το πιρσινγκ στην γλωσσα ε ? ε? εεεε?9)αναστασιa(πρωην λολιτα νομιζω...)
οχι η γνωστη μελαχρινη πολωνη με το πιρσινγκ στην γλωσσα ε ? ε? εεεε?
οχι η γνωστη μελαχρινη πολωνη με το πιρσινγκ στην γλωσσα ε ? ε? εεεε?
σε συγχωραμε, αλλα αν ξαναπας, ριξε μια καλλιτερη ματια και κανε παρεα με τη λουτμίλα......Ξέρω ότι οι πληροφορίες δεν είναι αρκετές αλλά δεν είμαι του αθλήματος (χτες έτυχε λόγο παρέας) , οπότε συγχωρέστε με.
σε συγχωραμε, αλλα αν ξαναπας, ριξε μια καλλιτερη ματια και κανε παρεα με τη λουτμίλα..