- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 627
- Like
- 101.683
- Πόντοι
- 125.067
ειναι λεπτη η γραμμη που κανει το τσαμπα γαμησι μαγκια ή ξεφτιλα.
ο bbwlover
κατι τετοιες και εχουν κ νευρα κ βριζουν τους αντρες τουςκαμια φορα οταν βγαινω εξω για καφε βλεπω κατι τυπακια και κυκλοφορανε με σουργελα ορκες με κατι μουτρα σαν να τους εκλεισες την πορτα πανω τους,
ετσι μου'ρχεται να τους δωσω ενα εικοσαρι να πανε να γαμησουνε κανα καλο μουνι στη φυλης....
καμια φορα οταν βγαινω εξω για καφε βλεπω κατι τυπακια και κυκλοφορανε με σουργελα ορκες με κατι μουτρα σαν να τους εκλεισες την πορτα πανω τους,
ετσι μου'ρχεται να τους δωσω ενα εικοσαρι να πανε να γαμησουνε κανα καλο μουνι στη φυλης....
Κι ο μαλάκας να λέει στο κήτος την ώρα που φεύγανε:
- Ζουζουνάκι μου στο είπα να μη φωνάζεις τόσο δυνατά, μας κάνανε παρατήρηση!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ το παθαίνω κι όταν τραβάω μαλακια...εγω μολις γαμησω μετα λεω τι μαλακια εκανα
ναι αλλα ειναι χοντρες και τις χαλαει.πάντως υπάρχουνε παχουλές κοπέλες πραγματικά όμορφες.ειδικά αν είναι ξανθιές..
όχι υπερβολικά παχουλές δλδ, και περιποιημένες.. ;).
ναι αλλα ειναι χοντρες και τις χαλαει.
με πιασιματα δηλαδη. αυτες καλες ειναι.είπαμε όχι υπερβολικά χοντρές με πατσάδες να κρέμοντε...
κατι σε τετοιο δηλαδη?πάντως υπάρχουνε παχουλές κοπέλες πραγματικά όμορφες.ειδικά αν είναι ξανθιές..(οκ μόνο ξανθιές)
ακόμα το μετανιώνω που πακέτωσα μια τέτοια τίπισα επιδή είχα κολυμένα μυαλά..
πάντα ήθελα να δοκιμάσω παχουλή κοπέλα
στρογγυλομπουτες δηλαδη τυπεπάντως υπάρχουνε παχουλές κοπέλες πραγματικά όμορφες.ειδικά αν είναι ξανθιές..(οκ μόνο ξανθιές)
ακόμα το μετανιώνω που πακέτωσα μια τέτοια τίπισα επιδή είχα κολυμένα μυαλά..
πάντα ήθελα να δοκιμάσω παχουλή κοπέλα