Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.180
- Πόντοι
- 5.435
Ας σου απαντήσω όσο μπορώ πιο κόσμια για πρώτη και τελευταία φορά, και δεν γουστάρω από εδώ και μπρος διάλογο μαζί σου. Το που θα πηγαίνω είναι καθαρά δικός μου λογαριασμός και δεν σε αφορά. Σε προκαλώ να κοιτάξεις όλες μου τις κριτικές και αν βρεις έστω και μία που σας αφορά σαν αλυσίδα, τότε να βγείς και να με κράξεις. Την όλη "εμπάθεια" όπως τη λες αν και δεν είναι εμπάθεια την έχω αποκομίσει από μαρτυρίες έγκυρες συναγωνιστών και αυτό με έχει κάνει να μην περνάω ούτε απέξω από τα μαγαζάκια σας. Άλλωστε δικαίωμα μου είναι.Αν αυτό δεν είναι εμπάθεια τότε πες μας τι είναι αλλά να σου πόύμε και κάτι φιλαράκο δεν πειράζει τόσα μαγαζιά υπάρχουν στην Αθήνα πήγαινε να εξυπηρετηθείς όπου εσύ νομίζεις καλύτερα δεν θα σκάσουμε κιόλας.
Ετσι η αλλιώς καλύτερα θα είναι να απαντάς με το όνομα του ομίλου που υποστηρίζεις ΚΑΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙΣ παρά να παριστάνεις τον πελάτη και ενημερωτή.
Δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί σου γιατί τζάμπα καταναλώνουμε φαιά ουσία και πιστεύουμε ότι σε πήρανε χαμπάρι ποιούς εξυπηρετείς και τι ρόλο παίζεις.
Ακόμα και οι πιο σκληροπηρυνικοί εδω μέσα όπως ο piatsas και ο cheyenne προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί και έχουν αποδεχθεί την προσπάθεια που γίνεται να φτιάξουμε τις όποιες αδυναμίες η λάθη εχουν παρατηρηθεί ο μόνος που καταδικάζεις οτιδήποτε κάνουμε η έχει σχέση με εμας είσαι εσύ.
Το καταδικάζεις χωρίς επιχειρήματα και πραγματικά περιστατικά εκτοξεύοντας μόνο λάσπη και ψευτιές για φωτορρυθμικά, για τέταρτα στα φουλ προγράμματα, για χάλια γυναίκες και άλλες τέτιοιες καλοσύνες ξέρεις όμως κάτι το ότι πολλές απο τις πιο όμορφες και δυνατές κοπέλλες που συνεργάζονταν με άλλα στούντιο έρχονται και θέλουν να συνεργασούν μαζί μας εσύ πως το εξηγείς?
Η επιτυχία μας σε πονάει φίλε μας.
Υ.Γ. Και δεν είμαστε γερμανοί είμαστε πιο Έλληνες απο κάτι άλλους αλλά και στην καμμία δεν είμαστε Αμερικανάκια για νας μας λασπώνεις εσύ πονηρίδη ε πονηρίδη
Άλλωστε κατά καιρούς έχω πει πως έχετε όντως από τις πιο όμορφες κοπέλες στο χώρο αλλά τι να κάνουμε, το 90% είναι έπιπλα στο δωμάτιο. Δεν το λέω εγώ το μαρτυράνε οι εκατοντάδες των κριτικών που υπάρχουν καλώς η κακώς μέσα στο σάϊτ. Όσο αφορά το "προμοτοριλίκι" που μου προσάπτεις, σε προκαλώ για δεύτερη φορά να ρωτήσεις ακόμα και τον αντισθένη αν με ξέρει προσωπικά, αν αυτό ισχύει και από τα ποσταρίσματά μου.
Επειδή είμαι χρόνια στο χώρο και έχω πάει και στο εξωτερικό, έχω δει πως πρέπει να δουλεύει ένα καθώς πρέπει μαγαζί, και όχι να σου χρεών + 5€ το καθαρό σεντόνι, δηλαδή το αυτονόητο το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει στο δωμάτιο. Μόλις λοιπόν τα μάθετε όλα αυτά, έλα πάλι να μου ξαναμιλήσεις, προς το παρόν άνοιξε λίγο την ένταση της μουσικής σου, ο πελάτης πέρασε το 10λεπτο