Καμια ειρωνια φιλε μου. Νταξει μην παρεις καμια φιλικη πιπα σε εναν αγνωστο για να σπασει ο παγος, μην τραβηξεις μαλακια σε εναν φιλο που βαριεται, αμεσως οι κατινες να σε αποκαλεσουν πουστη.

Καμια ειρωνια φιλε μου. Νταξει μην παρεις καμια φιλικη πιπα σε εναν αγνωστο για να σπασει ο παγος, μην τραβηξεις μαλακια σε εναν φιλο που βαριεται, αμεσως οι κατινες να σε αποκαλεσουν πουστη.
:oναι φίλε ιππότη βάλε με μέσα γουστάρω ομαδικό ψωλοβρόντι![]()
![]()
![]()
Εάν γουστάρω. Για τη, όχι ρε φίλε? Όλα μέσα, στο πρόγραμμα είναι.
Όποιος γουστάρει! Ας μου στήλη μήνυμα.
ελα στην παρεα μας φανταρε
Ακριβώς! Ποίηση, μετά ΧΥΣΙΜΑΤΟΣ! και ΜΑΛΑΚΙΑΣ! Όποιος χύσει, πρώτος θα πάρει, βραβείο ένα βιβλίο!συγγνώμη κιόλας, για να μην προκύψει καμία βδελυρή παρεξήγηση,
θα είναι βραδιά ποίησης και πνευματικής και αισθητηριακής ανάτασης ;
καλά κατενόησα ;;;
Τη να της κάνουμε της τσόντες? Φαντασίωση! θέλει και ιστορίες. Με εμπειρίες μας, που θα λέμε. Και λίγο η καυλα! Εντάξει είμαστε.Και ποιος θα φερει τις τσοντες?
Χωρις θεαμα δεν γινεται τιποτα...
OK!mesa kanonise gia paraskeuh..
Μαγκες αμα δεν το εχετε δοκιμασει μην το κατακρινετε.
Μετα απο μερικα ουισκι, χαλαροι και καβλωμενοι στον καναπε,
σηκωνει η κατασταση μια αλληλομαλακια...
http://[URL unfurl="true"]www.flirtygay.com/images/2_guys_wanking.gif[/img[/URL]]
[/quote]Φίλε πολλή γουστάρω. Μην κρυβόμαστε! Οι περισσότεροι, το έχουμε κάνει. Με φίλους, και αλλους. :cum:
Φίλε πολλή γουστάρω. Μην κρυβόμαστε! Οι περισσότεροι, το έχουμε κάνει. Με φίλους, και αλλους.![]()
Φίλε. Πιτσιρικάς, θυμάμαι. Πηγαίναμε με φίλους, και βαρούσαμε Μαλακια, όλοι μαζί. Σε οικοδομές. Αξέχαστες καύλες!{ Ελάτε για ομαδική ΜΑΛΑΚΙΑ!!}Γεια σου Ιππότη και Πότη της στρογγυλής τραπέζης!![]()
Τύπε την έχεις παίξει ποτέ με φιλαράκια σε πολυκατοικία που χτίζεται?