samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Η αποστολή μου είναι να σε προστατεύσω απο κάθε εξωτερική απειλή...Γι αυτό και μόνο πρέπει να με πληρώνεις και να μην κατηγορείς τις ΕΔ.
Είσαι απίστευτος.
Άλλα αντ' άλλων.
Η αποστολή μου είναι να σε προστατεύσω απο κάθε εξωτερική απειλή...Γι αυτό και μόνο πρέπει να με πληρώνεις και να μην κατηγορείς τις ΕΔ.
Kανενα αβαβά..Και η Θρησκεία Πυλώνας είναι..Κατ'εμέ,αλλο αν δεν εχει την απηχηση που είχε σε άλλες εποχές..ναι για το τελευταιο εχω αντιρρηση αλλα σηκώνει πολυ κουβέντα.
αλλο σε ρώτησα εγώ όμως και άλλο απάντησες, το έκανες αβαβα..
Με τα αεροπλάνα μόνο δεν κερδίζεις πόλεμο....
Προς "Ιπτάμενο": Οι κανόνες εμπλοκής αποδεσμεύονται από τον Α/ΓΕΕΘΑ κατόπιν εγκρισης από το ΚΥΣΕΑ..
Για την εικόνα:ΤΟ ΠΝ θέλετε δεν θέλετε είναι κομμάτι της παράδοσης των Ελλήνων,των οποίωνΕΠΙΣΗΜΗΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ειναι ο Χριστιανισμός..Δεν κατάλαβα δηλαδή, γιατι να μην εφαρμόζουμε σαν Όπλο το "Πατρις-Θρησκεία-Οικογένεια"? Επειδή ταυτίστηκε με τη Χούντα???
Για τα καύσιμα απάντησα κι επιμένω..
Για τα πουστράκια που με γυροφέρνουν πίσσα-πούπουλα και στον Τραμουντάνα για φωτο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σαν τη σφηνόπουτσα πετάγεσαι!!!!!ΑΜΑΝ!!!!
προς το παρόν σε "πληρώνει" για να ποστάρεις κώλους συναδέλφων σου στο μπου.κομθα σου απαντήσω απλά για να κλεισουμε και την κουβέντα:Η αποστολή μου είναι να σε προστατεύσω απο κάθε εξωτερική απειλή...Γι αυτό και μόνο πρέπει να με πληρώνεις και να μην κατηγορείς τις ΕΔ. Αλλά ειπαμε,σε μια κοινωνία η οποία έχει απαξιώσει όλους τους βασικούς πυλώνες της, δε θα μπορούσες εσύ φίλε να αποτελέσεις εξαίρεση..
Eσυ δηλαδή όλη μέρα τι κάνεις???δουλεύεις ή τον παίζεις εδω μέσα???προς το παρόν σε "πληρώνει" για να ποστάρεις κώλους συναδέλφων σου στο μπου.κομ
αν και ασχετος με την παρεα σας και τη κουβεντα σας, δηλωνω οτι διαβασα μερικα απο σχολια, και θα απαντησω μονο σε αυτο .θα σου απαντήσω απλά για να κλεισουμε και την κουβέντα:Η αποστολή μου είναι να σε προστατεύσω απο κάθε εξωτερική απειλή...Γι αυτό και μόνο πρέπει να με πληρώνεις και να μην κατηγορείς τις ΕΔ. Αλλά ειπαμε,σε μια κοινωνία η οποία έχει απαξιώσει όλους τους βασικούς πυλώνες της, δε θα μπορούσες εσύ φίλε να αποτελέσεις εξαίρεση..
Ναύαρχε ένα A-7 κουβαλάει 6 Maverick ... ξέρεις πόσα καραβάκια βυθίζει;;
Eσυ δηλαδή όλη μέρα τι κάνεις???δουλεύεις ή τον παίζεις εδω μέσα???
αν και ασχετος με την παρεα σας και τη κουβεντα σας, δηλωνω οτι διαβασα μερικα απο σχολια, και θα απαντησω μονο σε αυτο .
σεβομαι τη δουλεια που κανεις, σεβομαι την οντοτητα σου,
σεβασου τον ιδρωτα μου και τις εισφορες που πληρωνω για να αμοιβεσαι.
και την παπαρια οτι με προστατευεις μην μου τη λες.
ο ελληνοιταλικος πολεμος το 1940 κερδιθηκε απο τους επιστρατρους και την καλη οργανωση της γενικης επιστρατευσης.
σε ενα πολεμο δεν θα πολενμησεις μονο εσυ αλλα και εγω .
εσυ θα το κανεις γιατι εινια η δουλεια σου και εγω για την πατριδα μου , το σπιτι μου και την οικογενεια μου.
αρα λοιπον μη μας λες οτι η αμοιβη σου ειναι για να κοιμαμαι εγω ησυχος και οτι εγω θα εινμαι σπιτι μου αν γινει η στραβη.
Εχεις δικιο..Κρατατε με ρε να μην απαντάω σε εγκαθετους.....χμ εξισωση στρατιωτικου με αλλα επαγγελματα? μη δινεις κακες απαντησεις=ευκολες πασες για γλεντι ναυαρχε
Εχεις δικιο..Κρατατε με ρε να μην απαντάω σε εγκαθετους.....
YΓ:τερμα τα σχόλια,οποιος καταλαβε κατάλαβε..Συνεχείστε οι κάνοντες υψηλή κριτική τη νιρβάνα σας....δε φταιτε εσεις,ο Σουλειμαν και οι φραπεδιές στα καφε καθε μερα όλη μερα, φταίνε...