Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 187K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τω΄ρα θα τον βγάλεις και ακροδεξιό;;
Για να δουμε...

Καταργηση πορειων στο οδοστρωμα μας κανει για ακροδεξια θεση?

Εισαγγελεας αυτοματως για παρακωλυση συγκοινωνιων και να πα να γαμηθει το συνταγμα μηπως?

Στρατοπεδα εργασιας μεταναστων(KL νομιζω στα γερμανικα)?

Καργα κρατιστης ο δικος σου και μακρυα απο τον κλασσικο φιλελευθερισμο...πιο πολυ σε Χιλη του Πινοσετ φερνει.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Περιγράφεις μια κατάσταση. Ώς υπόθεση εργασίας θεωρώ την περιγραφή σου έγκυρη.

Σήμερα και εδώ που βρίσκεσαι πώς θα μπορέσεις να απαλλάξεις την χώρα (ή την τάξη σου) από τα δεινά που περιγράφεις?

Η δική μου απάντηση θα ήταν "Μέσω σταδιακών μεταρρυθμίσεων βασισμένων σε ένα δημοκρατικό φιλελεύθερο κοινοβουλευτικό αντιπροσωπευτικό σύστημα". Και σε αυτό το πλαίσιο θα θεωρούσα πρωτοβουλίες όπως αυτές των Μάνο/Τζήμερου ιδιαίτερα επωφελείς.

Ποια είναι η δική σου απάντηση?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
δε με λες...με 25% επισημη ανεργια και τα εξοδα διαβιωσης να τρεχουν,ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και σου λεγα τα μισα η τιποτα,τι θα λεγες?
δεν απαντάς

απάντησέ μου πρώτα και μετά σου απαντάω εγώ ό,τι γουστάρεις.

αλλά για να δεις πως δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω: θα του έλεγα οκ και θα έψαχνα αλλού. Και θα έβρισκα αλλού. Αν δεν έβρισκα θα έκανα και δεύτερη δουλειά. Σε κάλυψα;

Επισκέπτης
τρίκαρδε κάνεις λάθος.
Αν μας κυβερνούσανε αυτοί, θα ήταν καλύτερα - πιστεψέ με.
Αν σε κυβερνούσανε αυτοί θα είχανε απολύσει τους μισούς ΔΥ και θα είχανε μείνει αυτοί που θα δουλεύουνε ευσυνείδητα.
Θα είχανε διώξει πολλούς "προέδρους" διαφόρων οργανισμών. Θα είχανε φύγει οι αντι-δήμαρχοι.
Αντιθέτως, κυβερνούν οι δικοί μας μαλάκες που το μόνο που έχουνε υποσχεθεί είναι πως θα τους βρουν τα χρήματα που τους χρωστάνε.

Στα αρχίδια τους όμως άμα ψοφάει ο κόσμος. Περισσότερους ηλίθιους μαζεμένους δεν έχω ξαναδει. Η ελληνική πολιτική σκηνή τα σπάει.
Θα ελεγα οτι μαλλον στα δικα σου αρχιδια αμα ψοφησουν οι μισοι ΔΥ...Που να την δεις την αντιφασαρα βεβαια,σωστο κι αυτο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
Για να δουμε...

Εισαγγελεας αυτοματως για παρακωλυση συγκοινωνιων και να πα να γαμηθει το συνταγμα μηπως?

Καργα κρατιστης ο δικος σου και μακρυα απο τον κλασσικο φιλελευθερισμο...πιο πολυ σε Χιλη του Πινοσετ φερνει.
θα μου πεις πού δουλεύεις ρε μεγάλε;

γιατί όλα αυτά που αναφέρεις δεν δείχνουνε κάποιον που δουλεύει. Κάποιον που ΔΕΝ θέλει να δουλεύει δείχνουνε.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Για να δουμε...

Η λέξη που ψάχνεις είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

Δύσκολα πράγματα, καταλαβαίνω - ειδικά για ορισμένους ...

Επισκέπτης
θα μου πεις πού δουλεύεις ρε μεγάλε;

γιατί όλα αυτά που αναφέρεις δεν δείχνουνε κάποιον που δουλεύει. Κάποιον που ΔΕΝ θέλει να δουλεύει δείχνουνε.
Τα ξυνω μπροστα στο πισι αυτη τη στιγμη,το ιδιο και εσυ ομως υπεραξια ατομαρα-ολοι οι αλλοι ειναι αναξιοι και ρεμπεσκεδες,ξερω...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
δε με λες...με 25% επισημη ανεργια και τα εξοδα διαβιωσης να τρεχουν,ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ και σου λεγα τα μισα η τιποτα,τι θα λεγες?
-θα με εγραφες στα @@ και θα εφευγες-το ταλεντο σου αλλωστε δεν χωραει εκπτωσεις-και θα το επαιζες γουιλσμιθ στο Pursuit of Happyness (προπαγανδα αμερικαν ντριμ)
-θα ζουσες με τα μισα και μετα με τα αλλα μισα και μετα με τα μισα των μισων και μετα θα εκανες και μια πιπα ,αλλα θα εχεις το ονειρο σου να γινεις λατσης καποτε-και τοτε να δειτε πιπες που θα  μου κανετε---
ΚΑΙ ΓΩ ΤΖΙΒΑΝΟ λεω να ψηφισω,ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ!

Επαναλαμβάνω ... Εφαρμόσιμες Εναλλακτικές?

Επισκέπτης
Η λέξη που ψάχνεις είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

Δύσκολα πράγματα, καταλαβαίνω - ειδικά για ορισμένους ...
Εγω το λεω νεοφιλελευθερισμο με καμποση ακροδεξια και κρατος μεσα.

Εκτος αν στη Βουλη βλεπεις περαν της δεξιας/αριστερας καποια πτερυγα που να οριζεται ως"ρεαλιστικα ορθολογιστικη".

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εγω το λεω νεοφιλελευθερισμο με καμποση ακροδεξια και κρατος μεσα.

Εκτος αν στη Βουλη βλεπεις περαν της δεξιας/αριστερας καποια πτερυγα που να οριζεται ως"ρεαλιστικα ορθολογιστικη".

Δέν είναι καιρός πιά να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι με δικές σου έννοιες/λέξεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
Θα ελεγα οτι μαλλον στα δικα σου αρχιδια αμα ψοφησουν οι μισοι ΔΥ...Που να την δεις την αντιφασαρα βεβαια,σωστο κι αυτο.
ΛΑΘΟΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

δεν είναι καθόλου στα αρχίδια μου. Το αντίθετο.

Στις αρχιδάρες μου όμως αν ψωμολυσσάξουνε όσοι δεν θέλουνε να δουλέψουνε και κλέβουνε τον ιδρώτα όσων δουλεύουνε.
Αν αυτοί είναι ΔΥ στα αρχίδια μου. Αν είναι ΙΥ επίσης στα αρχίδια μου.
Αλλά στον ιδιωτικό βλ΄πεω να απολύονται διαρκώς. Ο Ιδιωτικός τομέας και ειδικά οι ΙΥ φταίνε; Στο δημόσιο δεν κουνιέται τίποτα.

απάντηση φυσικά δεν παίρνουμε. Δεν έχω πρόβλημα με τους ΔΥ. Αρκεί να κάνουνε τη δουλειά τους. Έχω σοβαρό πρόβλημα με τη διάρθρωση του Δημόσιου Τομέα.

Εγώ θέλω να παίρνει ο ΔΥ 3 χιλιάρικα το μήνα. Αλλά αυτός που τα δουλεύει. Όχι αυτός που πάει για μια ώρα και μετά γυρνάει σπιτάκι του.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Κουκουε.

Και δεν ειμαι κουκουε,ουτε και τους ψηφισα,και ουτε προκειται στις επομενες εκλογες.

Κόκκινος αυταρχισμός. Ερυθρά απολυταρχία λοιπόν.

Πιστεύεις ότι είναι εφαρμόσιμη στην Ελλάδα του σήμερα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
Τα ξυνω μπροστα στο πισι αυτη τη στιγμη,το ιδιο και εσυ ομως υπεραξια ατομαρα-ολοι οι αλλοι ειναι αναξιοι και ρεμπεσκεδες,ξερω...
μμμμ, μάλιστα....όταν εγώ όμως το απόγευμα θα ταξιδεύω 8 ώρες για να πάω στη δουλειά μου και θα φτάσω στις 12 το βράδυ εσύ θα εξακολουθείς να ξύνεσαι

αλλά δεν γαμιέται, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

είναι άλλωστε εύκολο να κρίνεις.

εξακολουθείς φυσικά να μη δίνεις απάντηση

Επισκέπτης
Δέν είναι καιρός πιά να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι με δικές σου έννοιες/λέξεις?
Δικες μου,ε?Εκτος των αλλων ειστε και πολιτικες ΚΟΤΑΡΕΣ.

Πολυ απλα σου λεω οτι οι οροι δεξια και αριστερα ΔΕΝ εχουν ξεπεραστει ακομη ιστορικα επομενως συνεχιζουν να ισχυουν.

Οταν και εαν βλεπουμε.Μεχρι τοτε καλειστε να διαλεξετε στρατοπεδο.

Α,οι φιλελευθερατζηδες τυπου Τζημερου ειναι τυπικοτατα ΔΕΞΙΟΙ με ολη τη σημασια της λεξης-το ιδιο και λογου σου και οποιος ειναι σα και λογου σου.

Επισκέπτης
μμμμ, μάλιστα....όταν εγώ όμως το απόγευμα θα ταξιδεύω 8 ώρες για να πάω στη δουλειά μου και θα φτάσω στις 12 το βράδυ εσύ θα εξακολουθείς να ξύνεσαι

αλλά δεν γαμιέται, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

είναι άλλωστε εύκολο να κρίνεις.

εξακολουθείς φυσικά να μη δίνεις απάντηση
Γιατι,εδωσες εσυ απαντηση που υπερασπιζεσαι τον"οι συλλογικες συμβασεις ειναι ξεπερασμενες και αντιπροοδευτικες κοινωνικα"?

Η το αλλο το μεγαλειωδες με τα στρατοπεδα εργασιας μεταναστων?

Πλακα κανουμε?

Αλλα ξεχασα,εσεις ειστε ολοι με την αξια σας και τη μαγκια σας,επομενως οσοι εχουν τον βασικο στα 4 κατοσταρικα δεν μπορει παρα να ειναι αναξιοι τενεκεδες ξεγανωτοι,σωστα.

Επισκέπτης
Κόκκινος αυταρχισμός. Ερυθρά απολυταρχία λοιπόν.

Πιστεύεις ότι είναι εφαρμόσιμη στην Ελλάδα του σήμερα?
Εσυ τι αντιπαραθετεις απεναντι στον(δικος σου ο ορος)"ερυθρο απολυταρχισμο"?

Τον"οι πορειες μονο στο πεζοδρομιο αλλιως να επεμβαινει εισαγγελεας"?

Μεχρι και ο Προκοπης Δουκας ψιλοφρικαρισε με την παρτη του.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Δικες μου,ε?Εκτος των αλλων ειστε και πολιτικες ΚΟΤΑΡΕΣ.

Πολυ απλα σου λεω οτι οι οροι δεξια και αριστερα ΔΕΝ εχουν ξεπεραστει ακομη ιστορικα επομενως συνεχιζουν να ισχυουν.

Οταν και εαν βλεπουμε.Μεχρι τοτε καλειστε να διαλεξετε στρατοπεδο.

Α,οι φιλελευθερατζηδες τυπου Τζημερου ειναι τυπικοτατα ΔΕΞΙΟΙ με ολη τη σημασια της λεξης-το ιδιο και λογου σου και οποιος ειναι σα και λογου σου.

Όταν λοιπόν αποφασίσεις να βγείς έξω από το comfort zone σου και ξεκινήσεις να σκέφτεσαι και να μιλάς με δικά σου λόγια, θα ανακαλύψεις μαγικές φράσεις που είπαν άλλοι πρίν από εσένα ... Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα αδιάφορο - αρκεί να πιάνει ποντίκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom