Επισκέπτης
Repetition is the mother of skill...
Για να το λες κάτι ξέρεις..
Repetition is the mother of skill...
Το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν τόσα χρόνια με τους Φωτόπουλους και τους 45χρονους συνταξιούχους δε σ'ενοχλούσε, ε; Τώρα που θα σφίξουν οι κώλοι όμως ξαφνικά ξύπνησες.
Κάτσε να πληρώνεις επίδομα λουτροθεραπείας στους κηφήνες προκειμένου να αισθάνεσαι εθνικά υπερήφανος.
Έτσουξε η αλήθεια βλέπω.
Δε γυρνάς καλύτερα πίσω στο γαϊδουρονήσι και άσε εμάς τους καλαμαράδες ν'ανησυχούμε για την πατρίδα μας χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές σου.
Η σιωπη και η μη δραση, θεωρειται αποδοχη των μετρων.![]()
Αν θεωρουν οι κυριοι Καθηγηταδες οτι η λυση στο προβλημα ειναι οι Εκλογες, τοτε να τα βρασω και τα πτυχια και τα master τους ... αυτα τα θεωρητικα του κωλου περι δημοκρατικης ανασυγκροτησης του πολιτικου συστηματος τα εχω βαρεθει - το ΠΡΑΚΤΙΚΟ και ΑΜΕΣΟ θεμα ειναι οτι οσο εχουμε πρωτογενες ελλειμα στο κρατικο ισοζυγιο δαπανων μας (που σημαινει οτι πρεπει να δανιστουμε για να ζησουμε φετος) και στο εμπορικο μας ισοζυγιο (που σημαινει οτι ως χωρα βγαζουμε εξω περισσοτερα απο οσα βαζουμε) οι τσαμπουκαδες και οι κουτοπονηριες μας θα ειναι καταστροφικες... και τελος παντων στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ PSI δεν απαντουν οι εγκριτοι πανεπιστημιακοι σου...
βρε πασοκόσκυλο ποιός τους ανέθρεψε όλους αυτούς γαμώ το κέρα;το σου το τράγιο ??????
βρε πασοκόσκυλο ποιός τους ανέθρεψε όλους αυτούς γαμώ το κέρα;το σου το τράγιο ??????
Εσύ προσωπικά δεν έχεις κερδίσει κάτι από όλο αυτό το ιδιότυπο καθεστώς βολέματος?
Ωραία, τότε πού στο διάβολο είναι ο επταψήφιος αριθμός ανέργων σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις;
Μιλάμε για κόσμο τώρα όχι αστεία...
Μπερδεμενοι απο την διασπαση και τα ψεματα του εργατικου κινηματος.Ωραία, τότε πού στο διάβολο είναι ο επταψήφιος αριθμός ανέργων σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις;
Μιλάμε για κόσμο τώρα όχι αστεία...
δεν είναι ΜΟΥ καταρχάς.
τη συγκεκριμένη στιγμή εγώ δεν ακούω κανέναν
αυτό που εγώ θεωρώ σωστό δημοκρατικό και εθνικα αποδεκτό είναι αντί να αποφασίζει ο μπένι ο σαμαράς και η κουστωδία που μας έφερε εδώ που μας έφερε τόσα χρόνια και αφού είχαν τις ευκαιρίες τους 2χρόνια + 5 οι προηγούμενοι να δωθεί σαφής εντολή στον ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος (όχι με δκαρύβρεχτες αναλύσεις απο διορισμένους μεγαλοαστούς τραπεζίτες) τι θα γίνει με το μνημόνιο 2.
κοινώς.
θα στηθει δημοψήφισμα εάν ο λαός επιλέγει την πορεία που επιβάλλει φασιστικά ο αντωνάκης και ο γιωργάκης στους βουλευτές τους ή όχι.
εάν πει ναι προχωράνε όλα ως έχουν και μόκολα απο όλους
εάν πει όχι πάμε άμεσα σε εκλογές να εκλεγεί νέα κυβέρνηση που θα εφαρμόσει την μη τήρηση του μνημονίου 2 και να ακολουθήσει νέα ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ με τους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
εάν οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ να γίνει ΝΕΟ δημοψήφισμα για το εάν θα πάμε σε ατακτη χρεοκοπία και νέο νόμισμα ή σε αυτα που απο την αρχή ελεγαν οι ευρωπαίοι.
πιο απλό και δημοκρατικό δε γίνεται.
Κάτι θα ξέρεις για να το λες εσύ...
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! 1-1
Κάτι άλλοι μπορούν να το ισχυριστούν? ;)
Μπερδεμενοι απο την διασπαση και τα ψεματα του εργατικου κινηματος.
Αυτοι πληρουν 1 απο τα δυο κριτηρια (μη δραση). Εσυ πληρεις και τα δυο. εν οιδα οτι ουδεν οιδα. ;)
Και τελος παντως αυτους να του καταλαβω μεσα απο την εξαθλιωση την οποια ζουνε, εσενα?
βασικά η ψήφος είναι μαλακία.
Ααααααααααααα, και επίσης κανένα από τα μαγαζιά που έχω δουλέψει μέχρι τώρα, δεν έκανε μπίζνες με μαγαζιά του δημοσίου (πολύ περισσότερο με μίζες). Μπορούν κι άλλοι να το ισχυριστούν αυτό?
Ο δικός μου κώλος μόνο έξοδος.
Οτι δηλωνεις, εισαι!Ο δικός μου κώλος μόνο έξοδος.
Πολιτικο διαλογο με χτυπηματα ευλογα και πανω απο την μεση.Ας απαντήσει λοιπόν..