Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν τόσα χρόνια με τους Φωτόπουλους και τους 45χρονους συνταξιούχους δε σ'ενοχλούσε, ε; Τώρα που θα σφίξουν οι κώλοι όμως ξαφνικά ξύπνησες.
Κάτσε να πληρώνεις επίδομα λουτροθεραπείας στους κηφήνες προκειμένου να αισθάνεσαι εθνικά υπερήφανος.

βρε πασοκόσκυλο ποιός τους ανέθρεψε όλους αυτούς γαμώ το κέρα;το σου το τράγιο ??????

Έτσουξε η αλήθεια βλέπω.
Δε γυρνάς καλύτερα πίσω στο γαϊδουρονήσι και άσε εμάς τους καλαμαράδες ν'ανησυχούμε για την πατρίδα μας χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές σου.

+100000000000000000000000

ρε μούργο δεν θα σε πετύχω στον ναό ??? θα βλαστημήσεις από την φάπα...  :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η σιωπη και η μη δραση, θεωρειται αποδοχη των μετρων.   :)

Ωραία, τότε πού στο διάβολο είναι ο επταψήφιος αριθμός ανέργων σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις;

Μιλάμε για κόσμο τώρα όχι αστεία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
Αν θεωρουν οι κυριοι Καθηγηταδες οτι η λυση στο προβλημα ειναι οι Εκλογες, τοτε να τα βρασω και τα πτυχια και τα master τους ... αυτα τα θεωρητικα του κωλου περι δημοκρατικης ανασυγκροτησης του πολιτικου συστηματος τα εχω βαρεθει - το ΠΡΑΚΤΙΚΟ και ΑΜΕΣΟ θεμα ειναι οτι οσο εχουμε πρωτογενες ελλειμα στο κρατικο ισοζυγιο δαπανων μας (που σημαινει οτι πρεπει να δανιστουμε για να ζησουμε φετος) και στο εμπορικο μας ισοζυγιο (που σημαινει οτι ως χωρα βγαζουμε εξω περισσοτερα απο οσα βαζουμε) οι τσαμπουκαδες και οι κουτοπονηριες μας θα ειναι καταστροφικες... και τελος παντων στην ερωτηση ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ PSI δεν απαντουν οι εγκριτοι πανεπιστημιακοι σου...

τι να απαντήσουν ρε φίλε.. σάμπως ξέρουν ????

Επισκέπτης
Εσύ προσωπικά δεν έχεις κερδίσει κάτι από όλο αυτό το ιδιότυπο καθεστώς βολέματος?

Aυτό:

1285767742_124929198_1---strapon-me-pathos-1285767742.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.864
Πόντοι
2.886
Ωραία, τότε πού στο διάβολο είναι ο επταψήφιος αριθμός ανέργων σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις;

Δεν εχουν κοινωνική συνείδηση .

Είναι κακομαθημενοι βουτυρομπεμπεδες ποι περισσότεροι .

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676

Μπερδεμενοι απο την διασπαση και τα ψεματα του εργατικου κινηματος.
Αυτοι πληρουν 1 απο τα δυο κριτηρια (μη δραση). Εσυ πληρεις και τα δυο. εν οιδα οτι ουδεν οιδα.  ;)
Και τελος παντως αυτους να του καταλαβω μεσα απο την εξαθλιωση την οποια ζουνε, εσενα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
δεν είναι ΜΟΥ καταρχάς.

τη συγκεκριμένη στιγμή εγώ δεν ακούω κανέναν
αυτό που εγώ θεωρώ σωστό δημοκρατικό και εθνικα αποδεκτό είναι αντί να αποφασίζει ο μπένι ο σαμαράς και η κουστωδία που μας έφερε εδώ που μας έφερε τόσα χρόνια και αφού είχαν τις ευκαιρίες τους 2χρόνια + 5 οι προηγούμενοι να δωθεί σαφής εντολή στον ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος (όχι με δκαρύβρεχτες αναλύσεις απο διορισμένους μεγαλοαστούς τραπεζίτες) τι θα γίνει με το μνημόνιο 2.
κοινώς.
θα στηθει δημοψήφισμα εάν ο λαός επιλέγει την πορεία που επιβάλλει φασιστικά ο αντωνάκης και ο γιωργάκης στους βουλευτές τους ή όχι.
εάν πει ναι προχωράνε όλα ως έχουν και μόκολα απο όλους
εάν πει όχι πάμε άμεσα σε εκλογές να εκλεγεί νέα κυβέρνηση που θα εφαρμόσει την μη τήρηση του μνημονίου 2 και να ακολουθήσει νέα ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ με τους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
εάν οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ να γίνει ΝΕΟ δημοψήφισμα για το εάν θα πάμε σε ατακτη χρεοκοπία και νέο νόμισμα ή σε αυτα που απο την αρχή ελεγαν οι ευρωπαίοι.

πιο απλό και δημοκρατικό δε γίνεται.

και λες ότι οι ευρωπαίοι θα σου κάνουν το χατήρι... αντε γαμίσου θα σου πούν και ψόφα...

πούστικη αντιμετώπιση από πούστικες θεωρήσεις... το δημοψήφισμα αν γίνει θα πρέπει να είναι

(1) Μνημόνιο με τις γνωστές σε όλους και πολυδιαφημισμένες συνέπειες του...
(2) Οχι μνημόνιο με συνέπεια την στάση πληρωμών και το ότι αυτό θα προκαλέσει.. (τι οποίες όμως θα τις πούμε ανοιχτά ώστε να ξέρει ο λαός και δεν θα κρυβώμαστε πίσω από παπαριές του Καζάκη και των ομοίων του)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Μην είσαι κακοήθης. Οι προσωπικές μου απόψεις περί ΔΥ και ευρύτερου δημοσίου τομέα και πλιάτσικου είναι γνωστές. Μπορώ όμως να διαβεβαιώσω, ότι στο συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι συγγένειας 3ου βαθμού δεν υπάρχει ούτε ΔΥ, ούτε του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ούτε ανήκων εις ευγενές ταμείο, ούτε πρόωρα συνταξιοδοτηθείς, ούτε λαβών εφάπαξ τέτοιου τύπου. Κάτι άλλοι μπορούν να το ισχυριστούν?  ;)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ααααααααααααα, και επίσης κανένα από τα μαγαζιά που έχω δουλέψει μέχρι τώρα, δεν έκανε μπίζνες με μαγαζιά του δημοσίου (πολύ περισσότερο με μίζες). Μπορούν κι άλλοι να το ισχυριστούν αυτό?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μπερδεμενοι απο την διασπαση και τα ψεματα του εργατικου κινηματος.
Αυτοι πληρουν 1 απο τα δυο κριτηρια (μη δραση). Εσυ πληρεις και τα δυο. εν οιδα οτι ουδεν οιδα.  ;)
Και τελος παντως αυτους να του καταλαβω μεσα απο την εξαθλιωση την οποια ζουνε, εσενα?

Ναι, εγώ που ζω πλουσιοπάροχα...

Πάντα μπορώ να λείπω από τη δουλειά μου στις απεργίες, να δηλώνω ότι απεργώ ελεύθερα, να φεύγω νωρίς να πηγαίνω στις πορείες, να πάρω πρωτοβουλία να φτιάξουμε σωματείο στη δουλειά κτλ κτλ.

Σε τελική ανάλυση ΑΥΤΟΙ είναι που θα φέρουν την ανατροπή εάν τη φέρουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
1.306
βασικά η ψήφος είναι μαλακία.

έτσι.. τι να την κάνεις την ψήφο όταν υπάρχουν πατερούληδες να αποφασίζουν για σένα... ψηφίζουνε στην Βόρει Κορέα? ψηφίζουνε στην Κούβα?

εεε όλο και κάπου θα ξεπαραχωθεί κανένας Χότζα, Στάλιν, Κιμ Ιλ Σουνγκ, Κάστρο, Φράνκο, Ντούτσε και να αποφασίζει για μας...

Επισκέπτης
Ααααααααααααα, και επίσης κανένα από τα μαγαζιά που έχω δουλέψει μέχρι τώρα, δεν έκανε μπίζνες με μαγαζιά του δημοσίου (πολύ περισσότερο με μίζες). Μπορούν κι άλλοι να το ισχυριστούν αυτό?

Δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676

Stories