Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
μάστα.
όταν πτωχεύσουμε στο βου σενάριο τι θα γίνει με αυτούς που γλίτωσαν τους άλλους απο τις δικές μας συνέπειες;

Η αλήθεια βρίσκεται στον Κουεντιν Ταραντίνο...
Το αυτό βέβαια ισχύει και για αυτούς που έχουν καταφατική απάντηση στο ερώτημα της  υπογραφής μου, αν πράγματι γλιτώσουμε την πτώχευση...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
βασικά η ψήφος είναι μαλακία.

Επισκέπτης
Έτσι! Να γυρνούν μπούμερανγκ οι ισοπεδωτικές ατάκες.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

To taste his own medicine που λεν' και στο χωριό μου...
Kαι αλλος συνελληνας!

Για το καλο του τοπου!

Για τον μεγαλεκο και το ονομα!

Ολοι μαζι!πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το αυτό βέβαια ισχύει και για αυτούς που έχουν καταφατική απάντηση στο ερώτημα της  υπογραφής μου, αν πράγματι γλιτώσουμε την πτώχευση...
επειδή δε σου έχω απαντήσει και επειδή είμαι συντηριτικός σε αυτά σου προτείνω αμέρικαν δολαρς.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Ε όχι Ίσιε. Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols  :rockon: :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
Μήνυμα από τον ΧΟΡΧΕ ΣΕΜΠΑΓΙΟΣ, βουλευτής του κινήματος « Ελεύθεροι του Νότου» από το κοινοβουλίου της Αργεντινής Αδέλφια Έλληνες, Σύντροφοι και Φίλοι, Ο λαός μας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα σας. Ο λαός της Αργεντινής ξαναζεί το δράμα, την τραγωδία της λεηλασίας και της ακραίας φτώχειας, βλέποντας και διαβάζονται για αυτά που συμβαίνουν στη Ελλάδα. Νιώσαμε αυτό που νιώθετε. Πονέσαμε όπως και εσείς. Κύλησαν τα δάκρια των μανάδων μας όταν τα παιδιά τους έφυγαν μετανάστες στα πέτρινα χρόνια του Δ.Ν.Τ. Είδαμε τους γονείς μας, τα αδέλφια μας και τα παιδιά μας να βρίσκονται στην μακροχρόνια ανεργία. Μας λοιδόρησαν ως τεμπέληδες όπως τώρα χλευάζουν εσάς. Αγωνιστήκαμε όπως εσείς τώρα ! Νικήσαμε όπως εσείς θα νικήσετε! VENCEREMOS!
μ ανατριχιασε ο πουστης
μυνηματα που δεν λενε τα τσολια του πασοκ του λαος κι της νδ στην βουλη τα λενε οι αργεντινοι

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ολοι μαζι!πλουσιοι και φτωχοι αδελφωμενοι!

Ενώ προκρίνεις το να πετάω το που μένει ο άλλος, να πετάω υπονοούμενα για το επώνυμό του, τις προσωπικές σεξουαλικές προτιμήσεις επειδή βγάζει ταληράκι κι εγώ όχι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
βασικά η ψήφος είναι μαλακία.

Και με τη μαλακία ως γνωστόν αυτοσυγκεντρώνεσαι και βλέπεις τον κόπο σου! :2funny: :2funny: :2funny:

επειδή δε σου έχω απαντήσει και επειδή είμαι συντηριτικός σε αυτά σου προτείνω αμέρικαν δολαρς.

Μεταξυ μας Ανεπιθύμητε και εγώ αμερικαν ντολαρς θα επέλεγα...
Ωστόσο επειδή έχω ευρώ σε ελληνική τράπεζα και δεν σκοπεύω να τα μετακινήσω, αποφεύγω τους φιλιππικούς υπέρ της πτώχευσης.

Για τον μεγαλεκο και το ονομα!

5η ολομέλεια οεοεοεοε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ενώ προκρίνεις το να πετάω το που μένει ο άλλος, να πετάω υπονοούμενα για το επώνυμό του, τις προσωπικές σεξουαλικές προτιμήσεις επειδή βγάζει ταληράκι κι εγώ όχι...
Eσυ τι προκρινεις?

Προληπτικες συλληψεις ας πουμε?

Για το καλο του τοπου...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.864
Πόντοι
2.886
Δεν ξέρω για σας ,πάντως εγώ έχω φτιάξει μια κανάτα καφέ και περιμένω και τις φίλες μου να παίξουμε μπιρίμπα ακούγοντας βουλή. :boobies: :boobies: :boobies:

Ολες οι νεοδημοκρατισσες μαζι !

Θα έρθει και η Μπουρδάρα ?  :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Δεν ξέρω για σας ,πάντως εγώ έχω φτιάξει μια κανάτα καφέ και περιμένω και τις φίλες μου να παίξουμε μπιρίμπα ακούγοντας βουλή. :boobies: :boobies: :boobies:

Προφανώς παρακολουθείτε και Μεν και Δεν με αγωνία :2funny:  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Eσυ τι προκρινεις?

Προληπτικες συλληψεις ας πουμε?

Για το καλο του τοπου...

Καλά, καλά.

Άλλα λόγια να αγαπιώμαστε...

Εγώ μιλάω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ (κι εσύ και άλλοι της αγέλης της ΦΑΡΜΑΣ) κι εσύ μου απαντάς με ό, τι να 'ναι οεοεοε περί προληπτικών προσαγωγών λες και έχω καμμια δουλειά με αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom