Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Είναι ταμένος να δίνει τελευταίες ευκαιρίες σ'όλη του τη ζωη..

Μην το ξεχάσω. 10 Χ 8 μέτρα, χωρισμένο στη μέση (δηλαδή δύο πλευρές των 10μ και 3 των 8, με 2 πόρτες. Συνολικό μήκος περίφραξης δηλαδής 44μέτρα. Περιμένω.

Επισκέπτης
Οι εκτιμήσεις γίνονται σε οριστική και σε μέλλοντα χρόνο.

Άμα εσύ έχεις εφεύρει άλλο συντακτικό, να μας το πεις να το μάθουμε κι εμείς.

Και για πες μας τις δικές σου εκτιμήσεις.

Εγώ για ό, τι είμαι σίγουρος βάζω και στοιχηματάκια. (πχ Πα.Σο.Κ τουλάχιστον δεύτερο)

Καλά, μείνε στην κοσμάρα σου εσύ..

Επισκέπτης
Μην το ξεχάσω. 10 Χ 8 μέτρα, χωρισμένο στη μέση (δηλαδή δύο πλευρές των 10μ και 3 των 8, με 2 πόρτες. Συνολικό μήκος περίφραξης δηλαδής 44μέτρα. Περιμένω.

Έλα αύριο να φορτώ..
Κατά το μεσημεράκι, γιατί απόψε έχουμε δουλειά ως αργά..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
166
Το ερώτημα είναι ένα κύριοι...
Γλιτώνουμε την πτώχευση ή κάποιοι άλλοι γλιτώνουν τις συνέπειες από δική μας πτώχευση στο μέλλον...
Από κει και πέρα, καζάκηδες, βαρουφάκηδες, πάσχοι και μπαμπηδες απλά παπαγαλίζουν, έκαστος εφ' ω ετάχθη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ντάξ τώρα εξηγούνται όλα. Κι εγώ αμα ήμουν έξω από το χορό όχι δημοψήφισμα και δραχμή αλλά εξοστρακισμό και μνα θα πρότεινα.
έτσι είναι αν έτσι νομίζεις ή έτσι σου λένε να νομίζεις.
πάμε παρακάτω.
;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μήνυμα από τον ΧΟΡΧΕ ΣΕΜΠΑΓΙΟΣ, βουλευτής του κινήματος « Ελεύθεροι του Νότου» από το κοινοβουλίου της Αργεντινής Αδέλφια Έλληνες, Σύντροφοι και Φίλοι, Ο λαός μας παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα σας. Ο λαός της Αργεντινής ξαναζεί το δράμα, την τραγωδία της λεηλασίας και της ακραίας φτώχειας, βλέποντας και διαβάζονται για αυτά που συμβαίνουν στη Ελλάδα. Νιώσαμε αυτό που νιώθετε. Πονέσαμε όπως και εσείς. Κύλησαν τα δάκρια των μανάδων μας όταν τα παιδιά τους έφυγαν μετανάστες στα πέτρινα χρόνια του Δ.Ν.Τ. Είδαμε τους γονείς μας, τα αδέλφια μας και τα παιδιά μας να βρίσκονται στην μακροχρόνια ανεργία. Μας λοιδόρησαν ως τεμπέληδες όπως τώρα χλευάζουν εσάς. Αγωνιστήκαμε όπως εσείς τώρα ! Νικήσαμε όπως εσείς θα νικήσετε! VENCEREMOS!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το ερώτημα είναι ένα κύριοι...
Γλιτώνουμε την πτώχευση ή κάποιοι άλλοι γλιτώνουν τις συνέπειες από δική μας πτώχευση στο μέλλον...
Από κει και πέρα, καζάκηδες, βαρουφάκηδες, πάσχοι και μπαμπηδες απλά παπαγαλίζουν, έκαστος εφ' ω ετάχθη...
μάστα.
όταν πτωχεύσουμε στο βου σενάριο τι θα γίνει με αυτούς που γλίτωσαν τους άλλους απο τις δικές μας συνέπειες;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παπατρόλληδες και σκασκάδες Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ!

Νάτσε αφού είμαι στον κόσμο μου γιατί δεν πας το στοίχημα; Έλα, μια μπουκάλα τσίπρο όπως το γουστάρεις. Θα δοκιμάσω και πρώτος να μη λες ότι πάω να σε φαρμακώσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom