tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 1.306
δε τα πηδαει κανενας τα μοντελα?
Τελικα καταλαβα καποιοι εδω μεσα πηδανε τα μονδελα και εμεις οι υπολοιποι σχολιαζουμε με το πουλι στο χερι!!Δεν ειναι αδικο??
δε τα πηδαει κανενας τα μοντελα?
Τελικα καταλαβα καποιοι εδω μεσα πηδανε τα μονδελα και εμεις οι υπολοιποι σχολιαζουμε με το πουλι στο χερι!!Δεν ειναι αδικο??
Εγω που την κατάλαβα να πω;δεν εχω καταλαβει καλα τη διατυπωση σου δικε μου.
Τί έγινε ρε πούστη μου όλοι απο την Ζizel και πάνω γαμάτε;
tη Zizel όχι ( δεν ξέρω ο Υιοργος ? ) ,αλλά ....αφού μας κάθοντε? ...τί να κάνουμε?

tη Zizel όχι ( δεν ξέρω ο Υιοργος ? ) ,αλλά ....αφού μας κάθοντε? ...τί να κάνουμε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τυπε εχω μια διαχρονικη απορια. θα ηθελα καποια στιγμη να μου εξηγησει καποιος με ποιο βαθμο δυσκολιας θεωρει δυσκολο και ακατορθωτο να γαμαει κανεις αυτες που γαμαει...
Με περιπαίζεις και με ειρωνεύσαι έτσι;tη Zizel όχι ( δεν ξέρω ο Υιοργος ? ) ,αλλά ....αφού μας κάθοντε? ...τί να κάνουμε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά.. κόψε κάτι... ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστο.Με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας που θεωρεί εύκολο και κατορθωτό να έχει η πλειοψηφία των αρρένων μελών του παρόντος, μ.ο μήκους πέους 22 εκατοστά. ;)
Άρα μάθαμε ότι το Ευάκι κάνει βίζιτες for sure?
Για να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση,εγω δεν....Ήδη το έχει πάρει το μισό μπού... κατά τα γραφόμενα.
τυπε εχω μια διαχρονικη απορια. θα ηθελα καποια στιγμη να μου εξηγησει καποιος με ποιο βαθμο δυσκολιας θεωρει δυσκολο και ακατορθωτο να γαμαει κανεις αυτες που γαμαει...
και τσαμπα μη σου οτι της εκαναν και χαρηΉδη το έχει πάρει το μισό μπού... κατά τα γραφόμενα.
Άρα μάθαμε ότι το Ευάκι κάνει βίζιτες for sure?

;)Μπράβο κοντέ αυτό είναι, το Α)υποθετω τυπε οτι ο βαθμος δυσκολιας εγκειται κυριως στο να κανεις τα καταλληλα κονε![]()
σωστο.
αλλα δεν μπορεις και να εισαι απολυτα σιγουρος οτι καποιος δεν την εχει 22 επειδη εσυ δεν την εχεις.
Ενδεχομένως κάποιος αριθμός μελών, την έχουν 22, 23,24.... Αυτός ο αριθμός όμως, σίγουρα δεν ταυτίζεται με τον αριθμό όσων διατείνονται ότι την έχουν 22, 23, 24...
σωστο και παλι.
συμφωνεις οτι καποιοι ο,τι λενε το χουν κιολας.
καποιοι.