ο πίτερ είναι το μπραδερίνι του όουνερ ,ρεσπόνσιμπλ φόρ δε μπίζνα ιν πατρασο ;)Καλή σας ημέρα κ.Πέτροετοιμάζω τα χρήματα για την Ειρηνούλα![]()
![]()
ο πίτερ είναι το μπραδερίνι του όουνερ ,ρεσπόνσιμπλ φόρ δε μπίζνα ιν πατρασο ;)Καλή σας ημέρα κ.Πέτροετοιμάζω τα χρήματα για την Ειρηνούλα![]()
![]()

ρε βελβυ βαλβιδα πως σε λενε ποιος σου ειπε οτι το skinny ειναι σεξυ αλλα αν κρινω απο τους μπαγλαμαδες που σου αρεσουν νταξει καταλαβαινω της ναρκισιστικης συνομοταξιας εισαι.Αλλο το αντικειμενικα ομορφο αλλα το σεξυ.Το σεξυ εχει να πιασεις.
Είπα τι μου αρέσει.
Αν εσύ ή ο δείνα διαφωνεί, εχμ μη σε ταράξω, αλλά δε με απασχολεί.

Είπα τι μου αρέσει.
Αν εσύ ή ο δείνα διαφωνεί, εχμ μη σε ταράξω, αλλά δε με απασχολεί.
Οτι να ναι ουτε διαβασες τι σου λεω.Πινετε καφε το χω πει.Το χρυσακι γατακι εχω δεσμευτει σε γνωστους και φιλους οτι θα του ριξω γιαουρτακι στη μαπα οπου το πετυχω.
Γιατί;
Δυσκολεύεστε με τα φλόκια;
Οτι να ναι ουτε διαβασες τι σου λεω.Πινετε καφε το χω πει.Το χρυσακι γατακι εχω δεσμευτει σε γνωστους και φιλους οτι θα του ριξω γιαουρτακι στη μαπα οπου το πετυχω.
...έτσι κάνεις εσύ ? ωραία
...... μην τα χαλάς θα τα χρειασθούμε για άλλους ;)Οτι να ναι ουτε διαβασες τι σου λεω.Πινετε καφε το χω πει.Το χρυσακι γατακι εχω δεσμευτει σε γνωστους και φιλους οτι θα του ριξω γιαουρτακι στη μαπα οπου το πετυχω.
Οχι δυσκολευομαι με το ζεφυρι που λεει οτι μενει κηφησια.
...κανά σαπούνι ριξ' της να πα να πλυθεί η βρωμύλω :S
![]()
...κανά σαπούνι ριξ' της να πα να πλυθεί η βρωμύλω :S
![]()
η απολυτη θεα!!! ![]()
![]()
![]()
η απολυτη θεα!!!
![]()
Τώρα που το λέτε... Άμα την βάψεις γαλάζια, κάνει για θεά των Smurfs.
ανετα δε με νοιαζει τυπε,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..εγω παντως της τον στρουμφιζα
ανετα
![]()
Ιέφτασέϊιιιιιιιι.......Καλώς. Να μου κρατήσετε ένα κοντότριχο.![]()
Καλώς. Να μου κρατήσετε ένα κοντότριχο.![]()
... η επιστήμη δεν έχει βρεί τα κατάλληλα για την περίπτωση!
....είναι βλέπετε υποχρεωτικά ;)Καλώς. Να μου κρατήσετε ένα κοντότριχο.![]()
Ιέφτασέϊιιιιιιιι.......

...και τι θα κάνετε ....από εμβόλια ?... η επιστήμη δεν έχει βρεί τα κατάλληλα για την περίπτωση!
![]()
....είναι βλέπετε υποχρεωτικά ;)