Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εμένα σήμερα με τιμώρησε κάποιος άγνωστός μου andreoug, ενώ έχω βάσιμες υπόνοιες πλέον οτι ισχύει η ισονομία μεν εδώ, αλλά για κάποιους ..σε σκανδαλωδώς μεγαλύτερο βαθμό, έως και προκλητικής ασυλίας. Ιδίως όταν σε βλέπω χωρίς warned η muted.

που εισαι φιλαρακι?Τελικά για 15 μέρες σε κόβω......
Τί αγχώνεσαι εσύ ρε????Αφού θα...κερδίσετε.......![]()
![]()
Άφησα την Μαρίνα και την πήρε ο τάλος τώρα....![]()
![]()
![]()
Θα μπώ μέσα κατά τις 8:00...θέλω να δώ τους λαγούς που κάνουν τις πρώτες βόλτες.....να τους...χειροκροτήσω....που εισαι φιλαρακι?
εγω θα κατεβω κατα τις 20:οο εσυ?

Εγώ πάντως έχω στραβώσει από χθες στο γυμναστήριο, και έχω και το ματς το βράδυ....όλοι ίσοι είμαστε ρε. Απλώς κάποιοι είναι λίγο πιο ίσοι απ' τους άλλους.![]()

ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........................Ο talos δεν θα μονομαχηση με τον Υπουργο αλλα με τον podo και σαν επαθλο θα εχουμε την Μαρινα.![]()
όλοι ίσοι είμαστε ρε. Απλώς κάποιοι είναι λίγο πιο ίσοι απ' τους άλλους.![]()
Εγώ πάντως έχω στραβώσει από χθες στο γυμναστήριο, και έχω και το ματς το βράδυ....![]()
Του Μπαμπινιώτη;;Χμμμ, αυτό είναι πρόβλημα. Για αρχή, πάντως, προτείνω να ανοίξεις το λεξικό για να δεις τη διαφορά του ''ίσος'' από το ''ίσιος''.
Του Μπαμπινιώτη;;
Χαλάρωσε φίλε και προσπάθησε να δέχεσε την πλάκα ακόμα και αν έχεις δίκιο.Του Μπανιώτη (του πρώην παιχταρά Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ).
Χαλάρωσε φίλε και προσπάθησε να δέχεσε την πλάκα ακόμα και αν έχεις δίκιο.
Υπουργός-Τέρας.......τί γουμάρι είσαι ρε.....25 βάζελους μόνος σου θές......
Κ από πότε η αναφορά σε μανάδες είναι χαβαλές???? Δεν έχεις τ αρχίδια να παραδεχθείς την μαλακία σου κ το ρίχνεις στο χαβαλέ???? Κ πρόσεχε γιατί για χαβαλέ η μάνα σου θα γίνει καθημερινή αναφορά στο σαιτ, με δική σου υπαιτιότητα, στο όνομα του "χαβαλέ"...