Το είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να περάσω απο Αλεξ/πολη, να δω τι γίνεται αφότου έμαθα ότι η Αντρεϋ μετοίκισε στην Θεσσαλονίκη. Πήρα λοιπόν τηλ στη τσα2 να ρωτήσω ποια κοπέλα ειναι και μου ειπε τη γνωστή Ντανιέλα, την όμορφη μικρή με τα κοντά ξανθά μαλιά (την έχει φωτό και το σάιτ του μαγαζιού). Ρώτησα ποιά άλλη έχει μου λέει καμειά μόνο αυτή δουλευει. Ρωτάω για την Αντρέϋ και μου λέει "ε, αυτή έφυγε στην πατρίδα της!". (Γιατί άραγε δεν είπε ότι έσπασε η δουλειά και δεν είχε χώρο για δύο;).
Με την εικόνα στο μυαλό μου των κοριτσίων του στούντιο eros λίγο πετά το αεροδρόμιο είπα θα πάω να δοκιμάσω τη Σοφία κι ας δεν είχε καλές κριτικές, έτσι μόνο για τη παρουσία της. Αν μου κολλούσε θα έμπαινα αλλιώς... σειρά είχε η Κομοτηνή (διαβάστε στο αντίστοιχο θρεντ).
Στο Ερος είδα την Αννα τη Ρουμάνα ετών 20 και κάτι, ξανθούλα με καλό κορμάκι αδύνατη οχι κοκαλιάρα με ωραίο δυαράκι βυζάκι και ρώγα κάγκελο. Υποσχέσεις μου έδωσε και η ιδια και η τσατσα και δεν σταμάτησε να κουνιέται και να κάνει προκλητικές στάσεις και χειρονομίες. Αφού είπα οι υποσχέσεις έξω πρέπει να γίνουν πράξη μέσα... μπήκα με 30.
Ακόμα με την τσατσά μιλήσαμε για το άλλο σάιτ που δεν ενημερώνει τη σελίδα τους ενώ στείλανε την αλλαγή των κοριτσιών και ότι φύγανε Σοφία και Κέρμεν.
Πολύ κεφάτη η Αννα, διάθεση καβλιάρικη και προκαταρτικά όμορφα και πίπα της βγαλμένη απο τσόντα. Τι φτυσίματα, τι κάρφωμα το βλέμα, τι πουτσοσκάμπιλα στη γλώσσα και στα μάγουλα τι γλύψιμο ήταν αυτό! Βοηθούσε και ο καθρέφτης απέναντι να απολαμβάνω την πίσω θέα της και βρέθηκα στα ουράνια. Ανέβηκε cowgirl και μπρός και πίσω και τα είδα όλα αφού με μαμούσε δεν την μαμούσα, τι κουνηματα ήταν αυτά! Και ιεραποστολικό και πισωκολλητό άντεξε στο σφυροκόπημα και όχι μόνο αλλά η συμμετοχή της ήταν πολύ καλή. Πολλά καβλόλογα (κάποια υπερβολικά που τα έμαθε στην προηγούμενη θητεία της στην Κρήτη), πολλά χάδια και γλειψίματα και βογκητά. Αφού κουράστηκα έβλεπε ότι θα τραβούσε πολύ το σχοινί, με τελείωσε με πίπα και τι πίπα ... απο τα πιο καβλιάρικα γαμήσια που έχω κάνει τελευταία.
Από τα αρνητικά ή αυτά που ίσως δεν αρέσουν κάποιους είναι το οτι δεν κάνει για βυζολάγνους, δεν δέχεται δάκτυλιασμα αλλά μόνο χάδια-τριψιματα, και αποφεύγει να φιλάει στόμα-γλώσσα.
Recommended από μένα, θα γίνει το στάνταρ μου στον Εβρο