Όπως έγραψα στα της Κομοτηνής περίμενα το τέλος της εβδομάδας που θα επέστρεφα από Έβρο για να

στο #23.
Είπαμε Κομοτηνή σε ύφεση.
Στο 23 λαχταρούσα την Οντρεϋ αλλά εμφανίστηκε η Γαβριέλα από Ουγγαρία μια μικρή ξανθούλα. Μου είπε 18+ ετών ότι είναι αλλά από το σώμα της κατάλαβα ότι μαλλον είναι 20-22 γιατί το είδα ελαφρώς ταλαιπωρημένο για 18 χρονών. Όχι ότι είχε τίποτα άσχημο, αλλά περίμενα πιο στητό βυζί και κώλο.
Απο πρόσωπο σκίζει η κοπέλα, είναι σκέτη γλύκα με γαλανά μάτια και ένα διαμαντάκι-πιρσινγκ λίγο πάνω από τα χείλη, χαριτωμένη και baby face, αφράτη και μυρωδάτη.
Οπως είπε και ο Μπακλ/γλου η πίπα της λέει και σε κοιτάει στα μάτια με κάβλα μόνο που κάθεται έτσι ώστε να μην πιάνεις

2-3 παραλλαγές cowgirl και άλλες τόσες από πίσω που δοκίμασα ήταν αρκετά καλή με προσπάθεια για συμμετοχή σε αρκετές φάσεις.
Βαθμολογικά είναι λίγο πιο κάτω απο την Όντρεϋ αλλά με λαμπρό μέλλον! αλλά μια ολόκληρη κατηγορία πιο πάνω απο της Κομοτηνής και Ξάνθης.
Η Τσα(2) μου είπε ότι ένα διάστημα θα είναι μόνη της η Γαβριέλα γιατί θα λείψει η Οντρεϋ και ρώτησα γιατί δεν φέρνουν αντικαταστάτρια ή καμιά καινούργια, μου είπε ότι είναι δύσκολο να βρείς καλές κοπέλες αυτού του επιπέδου.!!
Το μαγαζί είναι ολοκαίνουργιο και πεντακάθαρο, ακόμα και στη Σαλονίκη 2-3 έχει στο επίπεδό του, και οι 2 κοπέλες πολύ καλές, έτσι θα είναι το στάνταρ κλείσιμο της εβδομάδας όταν διέρχομαι απο Αλεξ/πολη.
καλό βόλι