kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕΕΕΕΕΕ...... δωσε τα φωτα σου στον λαο. Το μαγαζι ειναι το καλυτερο στην θρακη αυτη την στιγμη, φερνει τα καλυτερα μωρα ( πολωνια-ουγγαρια-τσεχια) για Champions League κατηγορια. Ειχα την τυχη πριν απο λιγο καιρο να ημουν Αλεξ/πολη λογω δουλειας και το τιμουσα συχνα το μαγαζι. Οσοι μπορειτε μην χασετε την ευκαιρια να πατε. 
αιντε apos74:dancing ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΕΕΕΕΕΕ...... δωσε τα φωτα σου στον λαο. Το μαγαζι ειναι το καλυτερο στην θρακη αυτη την στιγμη, φερνει τα καλυτερα μωρα ( πολωνια-ουγγαρια-τσεχια) για Champions League κατηγορια. Ειχα την τυχη πριν απο λιγο καιρο να ημουν Αλεξ/πολη λογω δουλειας και το τιμουσα συχνα το μαγαζι. Οσοι μπορειτε μην χασετε την ευκαιρια να πατε.
kouklakis![]()
για σας τα κανω ( οτι θελει ο λαος 
και Τσεχες
τις Πολωνεζες δεν τις πολυ παω αιντε apos74![]()
![]()
για σας τα κανω ( οτι θελει ο λαος
) οταν ανεβει στον καταλογο , μονο μια χαρη θελω να ανεβασετε καμια κριτικη απο τα μωρα
Γουσταρω Ουγγαρεζεςκαι Τσεχες
τις Πολωνεζες δεν τις πολυ παω
![]()
εγω εχω αδυναμια στις ΤΣΕΧΕΣ
, μιλαμε για πολυ ατελειωτο ποδι 
και εγω το ιδιο , αδυναμια τις εχωεγω εχω αδυναμια στις ΤΣΕΧΕΣ
, μιλαμε για πολυ ατελειωτο ποδι
![]()
, γιαυτο με φωναζουν και Ντενισακια H Daniella , Η Ντανιέλα , το ξανθο μουνακι δουλευει σημερα , σιγουρα , μεχρι και την αλλη βδομαδα και θα φερουν καινουργια κοπελα φιλε vicepresident !Ποιές κοπέλες είναι τώρα δεν ξέρουμε ?

Το εχεις δοκιμασει το κοριτσι?? ειναι κοντα στις υπηρεσιες της Αντρευ?H Daniella , Η Ντανιέλα , το ξανθο μουνακι δουλευει σημερα , σιγουρα , μεχρι και την αλλη βδομαδα και θα φερουν καινουργια κοπελα φιλε vicepresident !
το εχουν και διπλοβαρδια το μωρο
Η ενημερωση εγινε τηλεφωνικως. Εχω σκοπο να ανεβω για αυτο το ψαξα το Στουντιο και σας ενημερωσα και εσας .Το εχεις δοκιμασει το κοριτσι?? ειναι κοντα στις υπηρεσιες της Αντρευ?
.

Ok οταν εχεις νεα απο ....Η ενημερωση εγινε τηλεφωνικως. Εχω σκοπο να ανεβω για αυτο το ψαξα το Στουντιο και σας ενημερωσα και εσας .
Δεν το δοκιμασα το κοριτσι . Απο οτι την κοβω πολυ ναζιαρα θανεισως με απατουν οι φωτος , θα δειξη στο τσετ ντραιφ , οταν θα παω να την
.
Παντως ενα εχω να πω για την τσατσα , η τσατσα ειναι ακομα εξυπηρετικη και μεσω τηλεφωνου , ακουσα πολυ καλα λογια και οταν πας σε εξυπερητει πολυ καλα![]()
![]()
![]()
ξερεις τι πρεπει να κανεις... 
...Θα παρω πρωτα την τσατσα και μετα το κοριτσιOk οταν εχεις νεα απο ....ξερεις τι πρεπει να κανεις...
Για την τσατσά συμφωνώ και επαυξάνω!!!