Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο υπουργάκος μας τα ξέχασε τα δικά του με την τραγουδίστρια ? την Μαντώ αν θυμάμαι καλά ? Κάποια τέλος πάντων που ήτανε στο Διογένη ? Τι θέλει από τη ζωή μας ? Ασ μας αφήσει και μας να διασκεδάζουμε....

Μου'χει τύχει ντου στο παλιό Baby O! Ένας τύπος ήταν στην πίστα και του έβγαζε το παντελόνι μια μελαψή (Ολλανδέζα;) και ξαφνικά άναψαν τα φώτα και έγινε το ντου!!!
λορενα thn lene thn ollandeza!!!!!!!!!
Ναι! έκανε χορούς αυτή; Που είναι τώρα;
Χθες επίσκεψη στο Babylon. Το μαγαζί το έχουν αυτοί που είχαν το Playland Μιχαλακοπούλου, το ποίο παρεπιπτόντως θα ξανανοίξει από τους ιδιοκτήτες του Ritorno.
Πολλές κοπέλλες από Αφρο. Λαρίσα (Πάνο το κορίτσι πάχυνε!!) Η μονίμως μεθυσμένη Βαλέρια. Κατάσταση ξενέρωτη. Χορούς δεν είδα πολλούς και δεν ξέρω για φραπέ. Δεν είμαι φαν άλλωστε. Αν κατάλαβα καλά δουλεύει με τους καψούρηδες των διαφόρων κοριτσιών που έχει μαζέψει.
μπα δεν εκανε χορους αυτη!
Αυτό δεν είναι να ανοίξει σαν PENTHOUSE; Άνοιξε τελικά; Τί ρεπορτάζ έχουμε;
Κανείς δεν πήγε ακόμα; Κατάλαβα... μουλάρι ο αστραχάν!!!
εγω περναω μονο απεξω προς το παρον...αν με πεισουν για κατι διαφορετικο θα ενδωσω και για μεσα....μεχρι τοτε καλο χειμωνα να εχουμε.....
Είδαμε και αποείδαμε με τους συναθλητές και τις μικρές ώρες χτες - προχτές είσκέφτθηκε το PENTHOUSE τριμελής επιτροπή από 5-6 άτομα για έλεγχο και αποτίμηση. Με λίγα λόγια: απογοήτευση!
Και μετά το έκλεισαν... ρε γουρλή!